41

Богомил

преди 4 години

До ЩОМ И АМЕРИКАНЦИТЕИма отговор.И е ***.Първо статистиката не е вярна, част е от пропагандата.Второ днес не сме по-бедни, обратното е!По-бедни може да са само некадърните, мързеливите и разглезените от комунистическия девиз-"От всекиму според способностите, всекиму според нуждите", противоречащ на естествения закон, че "Който не работи, не трябва да яде".Трето, днес страдаме от ком.наследство, най-лошото от което е разрушаването на морала през соца и икономическата власт още е в комунистите.

40

Счети

преди 4 години

Паметникът определено е комунистически и няма нищо общо с Хаджи Димитър или която и да е от първите две български държави, така че аз съм против харченето на толкова много пари за подобна бутафория. Нека да го премахнат и направят друг паметник нямащ нищо общо с комунизма погубил деестки хиляди хора без присъди и следа !

39

Robinzon

преди 4 години

Сега се защетох за този мономент на глупоста и какво да вида ,ама те и нея са били копирали .

38

Гюро Кюмюро

преди 4 години

185 бона щя стигнат може би за обследването и изготвянето на заданието, а после?

37

Анонимен

преди 4 години

бкп са достатъчно богати. защо въобще позволиха този паметник да стигне до това състояние? можеха да го поддържат и да печелят от туризъм.

36

Анонимен

преди 4 години

Бузлуджа в момента е една пост-апокалиптична развалина, където човек може да види как е живял навремето комунистическият елит на страната.

35

съвестна комсомолка

преди 4 години

Тази приумица-летяща чиния насред Балкана е интересна за някои туристи като зрелищен абсурд. Много хора си падат по откачени неща. Само не казвайте че, "именно мозайките са причина за любопитството на туристите" - защото не са! Просто на *** ви се иска образите на вашите Демони да бъдат възстановени с чужди пари. На времето карахте родителите ни НЕкомуниси да купуват 2 левови марки за тази "чиния" затова сега нямате думата понеже не е строена с ваши пари.

34

Хахахааааа.

преди 4 години

Ами, свещените комунистически тоалетни, НА БУЗЛУДЖА, да си ги поддържа БСП.АЗ, КАКВО ОБЩО ИМАМ С ТЯХ! ДАЖЕ НЕ ГИ И ПОЛЗВАМ НА ТИЯ ТЕХНИ СБОРИЩА!

33

Гост 2

преди 4 години

Възхвалата на комунизма е престъпление срещу човечеството , следователно този символ трябва да се събори и да се почисти завинаги.

32

Хахахааааа.

преди 4 години

Ами, "КОМУНИЗМА Е БЪДЕЩЕТО"... ДОКАТО ИЗЯДЕТЕ ПАРИТЕ НА НАРОДА.ПОСЛЕ ЩЕ ПОЧНЕТЕ ПАК ДА СЕ ИЗБИВАТЕ КАТО КУЧЕТА, ЗА ПАРЧЕ ХЛЯБ. ЗАЩОТО ЩЕ СВЪРШАТ И "РОБИТЕ НА ТРУДА"--ТИЯ ГДЕТО ВИ ХРАНЯТ БЕЙДАВА..... ХАХАХААААААА

31

Анонимен

преди 4 години

Сградата е уникална и трябва да се запази. Някакви тука ги тресат комунистически комплекси(а някои са родени след 1989г.) и се скъсват да плюят. Хайде стига.

30

човек

преди 4 години

Тая фондация да не е с парите на Пол Гети?Смятайте какво ще искат да им дадем, след като за собствения му син когато е бил отвлечен той се е поскръндзал да плати откупа!Върнали са му го с отрязани уши!!!

29

Анонимен

преди 4 години

В България всичко "свещено" се руши и/или никой нехае за него. Ами като им е толкова свещено на партията, да бяха го стегнали малко, а не само да ядат кюфтета и кебапчета по поляните и да веят червени знамена....!!

28

Благо Колизеума

преди 4 години

Предлагам да обявим Римската империя за престъпна и да разрушим Колизеума в Рим, особено като се има предвид десетките хиляди роби избити в гладиаторските битки.

27

Хахахааааа.

преди 4 години

АБЕ, "АРХИТЕКТУРЕН Шедьовър", БИЛ ПАМЕТНИКА НА. БУЗЛУДЖА, АМА КОМУНИСТИТЕ ЧАКАТ ПАРИ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ, ТА ДА ИМ ОПРАВЯТ ПАРТИЙНАТА ТОАЛЕТНА НА БКП, ЗАЩОТО В ТОВА СА ПРЕВЪРНАЛИ ПАМЕТНИКА.КОМУНИСТ--ПАРИ НЕ ДАВА.......А, ЧАКА НАРОДА ДА ДАВАААА...!!!

26

Калеко Алеко

преди 4 години

Това гробище на "светли идеи" може да бъде свещено само за червените оракули и техния зом.биран електорат ... Летящата чиния дошла от "Бъдещето на светлия комунизъм" катастрофира безславно, но успя да изпусне и заразата си и затова мястото трябва да бъде поставено под карантина, за да се спре разпространението на червената про.каза залегнала във Визията на другарката Импексова и другарете от РеМеДето на "Позитано 20" ... !!!

25

КОМУНИЗМА Е БЪДЕЩЕТО

преди 4 години

свиквайте от далече. Най-вероятно ще има смяна на строя тук в териториите в близките 20-30г

24

:)

преди 4 години

Би било приятно иронично да взимаме билети и да изкарваме пари от свещено място на комунизъма.

23

Анонимен

преди 4 години

Ние сме като талибаните дето унищожават всичко което е било преди тях!

22

КОЙ ТИ КАЗАЛ

преди 4 години

че тези дето са успели сега не са същите, дето са успели и тогава. Нещо си успял само в твоите мечти. Който си е кадърен успява винаги, а който е *** и п.рост и 10 млн да му дадеш на готово пак ще ходи гол и бос. Та нищо лично де....ама 28 в света си еобре нали... а сега след Албания....