196

2

преди 4 години

не че това не би могло да се промени някога, но както го е подкарал Ердоган няма да е в близко бъдеще. Той си мисли, клетникът, че може да играе самостоятелно, ами не, не може. Наистина Турция е и ще остане винаги член на НАТО, със или без Ердоган. Просто още не е стигнал точката на насищане, след която вече няма да го търпят и ще бъде подменен с по-удобен за Запада.

195

Ниш е България

преди 4 години

Турция потъна!Следва хиперинфлация и разпад на държавата.

194

Анонимен

преди 4 години

До Хитър е султанаДа, за период от 10 години ...

193

Анонимен

преди 4 години

Предполагам, че ще ги набримчат към Сирия за сега, но вятъра, ще им смени посоката към България след 5 години :)

192

1

преди 4 години

Истината е, за някои горчива - за други не, че светлината и просветлението идват от Западна Европа и САЩ. Идеи, мислители, учени, изобретения, толерантност, въобще ЦИ-ВИ-ЛИ-ЗА-ЦИ-Я!!! С отдалечаването от Запада се увеличава и мракобесието. Турция е постигнала този просперитет (относителен и крехък), единствено защото той е съвпадал и е бил изгоден с интересите на западните сили, които от 200-300г. са определяли съдбата на Турция, Европа и Света. Самите те не стават за нищо, не са градивна нация,

191

преди 4 години

Очаквайте в скоро време шперплатовия турски самолет 5то поколение.Гайките и болтчетата,които произвеждаха за еф-35 , ще ги използват за техния стелт.Какви Су-та, какви ЕФ-35? Направо ще превземе пазарите за оръжие на , САЩ,Русия и Китай. Гол Хасан е умен и иска да е велик като дядо си , великия гол Хасан.

190

Анонимен

преди 4 години

До УчителяСкрийсе и не ставай за смях!

189

Анонимен

преди 4 години

Аз не разбрах някой да ***. ...Е как не разбра, такива като "гост" *** неистово

188

Анонимен

преди 4 години

Заводът ще е в България. ....От кога Измир е в България?

187

Учителя

преди 4 години

Тук някой писа, че Ердо щял да купи изтребители Т-50 (Су-57 демек) - бил 200 пъти по-убаф от Ф35. Само да припомня, че такъв самальот нема...има само един прототип дето и за парада не става...

186

Хитър е султана

преди 4 години

Между 9 и 11 млрд ще е неустойката която краварите ще платят за неспазване на договори.

185

Питащ

преди 4 години

Кажете нещо което в БГ се произвежда / а след това да злепоставяме съседите!

184

Анонимен

преди 4 години

Без западен партньор са нищо и половина.....А ти със западен партньор какво си?

183

Анонимен

преди 4 години

До експертОт такива експерти като теб държавата е в това положение. Хайде разбери какво включва цената която плащаме защото това което ти показваш е цената само за самолета. Без обучение, без въоръжение и без ъпдейти. Ама тази част интересно защо я пропускате.

182

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ........Виж хладилници и печки се научиха да правят........И това не са направили сами кочовците. Като производители на такава техника се налагат, след като купуват немската фирма Грундиг (Grundig) със ограмно ноу-хау лицензи и търговска мрежа в цял свят. Сами не са измислили ни-що, не са изобретили ни-що, всяко едно значимо турско предприятие е със западно участие, било то за автомобилир перилни препарати, бяла техника и т.н. Без западен партньор са нищо и половина.

181

Анонимен

преди 4 години

По митинги и балистични ракети ще произвеждат, но това само пред гламав електорат минава.И с танковете е такава. Безпилотници може и да сглобяват, но то вече е ниво работилница.

180

Анонимен

преди 4 години

-ани

179

Пешо

преди 4 години

Нищо особено! Няма нищо сензационно, нищо изключително. Случи се нещо логично и очаквано!

178

Анонимен

преди 4 години

Абе големи майстори били турците. Всичко правят с лицензи и готови елементи. Като са толкова майстори, що си направят кола, ами гледат към немците. Виж хладилници и печки се научиха да правят.

177

Гост

преди 4 години

До алиТогава що квичите?