37

ЕС не вярва на Русия

преди 4 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

36

Анонимен

преди 4 години

На времето великия Ст. Стамболов ги изрита през Дунава и България миряса.Крайно време е да се стори същото, но няма управници с топки. Има само ***.

35

Ха-ха

преди 4 години

Никой уважаващ себе си руски хакер няма да се захване с БГ-администрацията,нивото е много ниско,слаб дразнител.Виж някой аджамия с учебна цел-става.

34

Анонимен

преди 4 години

В ютуб една рускиня беше публикувала видео за живота си в България. Беше го направила с толкова любов и беше избрала най-доброто, нещо което българи не биха направили. Отношението към руснаците започва да става негативно заради една гадна антируска пропаганда, надявам се здравия разум да надделее и това да отмине.

33

До 38

преди 4 години

В Анталия всяка трета жена е от Русия и Украйна.Жените от тези две държави работят и живеят в Анталия.Например в Украйна месечната заплата е 100 евро.Как да не бягат хората от Украйна и Русия в Турция и "богата" България.

32

Анонимен

преди 4 години

В България има доста повече рускини отколкото руснаци.Като възможност за бягство от руската действителност виждат брака с българи.Ама нещо на крайните русофили не им връзва и с рускини.

31

Цола Драгойчева

преди 4 години

"Най-добре е където ни няма"Руска народна мъдрост!

30

Бонд, Джеймс Бонд

преди 4 години

20 годишният хакер е дълбоко законспириран агент на ГРУ с чин майор, който е преминал специална подготовка за водене на хибридна кибервойна в тайна подземна школа в Подмосковието. Преди да започне операцията срещу българския НАП е провел среща лично с Путин, който го е уверил че задачата му е от изключителна важност за Россия и му е пожелал успех.

29

анонимен

преди 4 години

Много точна статия и правилно написана само едно са написали грешно "В България живеят стотици руски граждани които са намерили любовта си тук създали са семейства."не са стотици а са хиляди и милеят и се трудят за България.

28

Анонимен

преди 4 години

-Депутатката от ГЕРБ Десислава Атанасова, си е купила нов джип за 500 хиляди евро, в началото на тази година.Това става от изтеклите данни от НАП, след вчерашната хакерска атака.-Действащ министър получава по близо половин милион лева месечно от действащ олигарх, стана ясно от изтеклите вчера файлове от НАП.-Лиляна Павлова с 3,5 млн. лв. бонус за изключително успешно Председателство

27

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО ЛИ СЕ ДЪРЖИМ ПОДОЗРИТЕЛНО- ЖИРИНОВСКИ ПРЕД РУСКАТА ДУМА И МЕДИИ- "БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ЛАЗЯТ В КРАКАТА НИ", ТОЛСТОЙ- БЪЛГАРИТЕ ХАПЯТ РЪКАТА, КОЯТО ГИ ХРАНИ- НИЕ ВЕЧЕ КУПИХМЕ ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ"- ТА ЗАТОВА СМЕ ДРЪПНАТИ И ВИ НАБЛЮДАВАМЕ ПОД ЛУПА.

26

Българин

преди 4 години

Интересно, защо са изтрили веднага поста ми? Защото писах, че писмото е написано от интелигентни хора, които пишат на български по-добре от разните неграмотници тук ли?

25

Тавариш Ленин

преди 4 години

Най-после управляващите признаха зловредното влияние на кремълското жуже върху България. Покупката на F16 ги истеряса съвсем, явно се движим в правилната посока! Так держать, тов. Борисов!

24

Анонимен

преди 4 години

Абе нямахме ли една дълговрата жирафа там някъде в ЕП дето беше Еврокомисар именно по дигатилизацията. Мисля че беше от някакво Неврокопско село и роднина на Плевнелиев ?

23

Анонимен

преди 4 години

Уважаеми руски гости, за съжаление историята на вашата държава върви с вас. Навсякъде, където сте гостували сте си показали рогата. Има ли държава която гостоприемно ви е приела и вие да сте допринесли за нейното развитие ? Няма уви ! Вашата имперска същност винаги ви тласка към унищожение и завоюване. Ако мислите, че България е ваш приятел, защо тогава не връщате архивите на държавата ни и изнудвате братята си славяни. Така че сме мерси за приятелството ви ;))))

22

Анонимен

преди 4 години

Според мен хакера е на една годинка и суче с биберон.Но за една минутка е хакнал всечки служби .

21

Анонимен

преди 4 години

Те освен водка друго не знам дали хакват в 'родината ни'. Те колко роднини имат тея циркаджии? И изобщо не е истерия цяла Европа се оплаква от агресията им, а не само България.

20

Анонимен

преди 4 години

И господ измисли компютъра за да го нахакат хакерте на българите .

19

Накратко

преди 4 години

До мТе не само имат младежка организация, айде те са руснаци и гледат да не се връщат в хубавата си Русия.Но по големия проблем е че има доста голяма организация на русофилите в България.Или по-точно българи милеят повече за русия отколкото за България.В тая организация членуват 87 депутати от народното събрание от всички партии и най-много от бсп,атака и дпс.

18

Реалноста

преди 4 години

Путинската пропаганда започна имформациона война с България факт ...и всичко което ще последваЕ благодарение на онова трaвecтичe в кремъл а руснаците са просто разходен ***