32

Анонимен

преди 5 години

Проблема ще е изцяло за тези, които ще гледат това безумие. Със сигурност аз няма да съм от тях.

31

Анонимен

преди 5 години

От 2010-та насам съм спрял с киното и въобще гледането на нови филми.

30

1984

преди 5 години

1984. Това е. Уж се спасихме от тоталитаризма. Ама йок. Маркс и Енгелс ги замениха с радикален феминизъм и радикален мултикултурализъм.

29

АнонимеН

преди 5 години

СЛЕД КАТО АРИЕЛ НАЙ-БЯЛАТА ПРИНЦЕСА ОТ ВСИЧКИ ДОРИ И ОТ СНЕЖАНКА ЩЕ СЕ ИГРАЕ ОТ АФРИКАНКА ВЪВ НОВИЯ ИГРАЛЕН ФИЛМ Е ЯСНО, ЧЕ ЩЕ ПОДМЕНЯТ ВСИЧКИ БЕЛИ ЩОТО БЕЛИТЕ СА СКЪПИ

28

34654567

преди 5 години

ahahahaah!

27

Анонимен

преди 5 години

Както се казва - историята се повторя, но вече като фарс. Само са пропуснали бондката да е и активна гейка.Тогава непременно бих отишъл да гледам следващата серия, а сега се чудя!? Няма интрига, ако е с нормална сексуалност! Друго си е да извади педя клиттур с вградена вибрация и да измъчва с него руската агентка по G-точката. Всичко ша си признае и мед ще й носи.

26

Анонимен

преди 5 години

"Разбира се, той ще флиртува с новата си колежка, ала тя само ще върти очи на опитите му и няма да има никакво намерение да влезе в леглото му. "Той ще трябва да се научи да живее в свят, в който съществува движението #MeToo", казва източникът."Но изненадващо ще се окаже, че жената всъщност не е жена, а трансджендър-веган, който освен през хормонално-оперативна терапия е минал и през меланинова такава. Битката на То ще е срещу популизма, хетеросексуализма и насилието срещу малцинствата.

25

Анонимен

преди 5 години

Ако е и лезбийка нещата ще са завършени.

24

честно

преди 5 години

Не знам на колко години е този от снимката и колко пари е пръснал да си прави операции да заприлича на жена, НО е ЯСНО, че си е останал мъж.Червилото, розовата дреха и обиците,които си е сложил, го правят по-скоро смешен, в лице си прилича изцяло на мъж. Дори да си присажда хормони, се вижда,че косата му ОКАПВА и скоро ще трябва да си слага перука. За един мъж както и да е, но жена без никаква коса, си е страшно и грозно.Дори мисля,че като мъж би изглеждал по-млад,като жена е някак си състарен.

23

Анонимен

преди 5 години

Бааси, в днешно време човек може да изхаби половината от отрицателната си енергия, докато се чуди и мае накъде точно да я насочи. Това не е живот, трябва ни някой с по-конструктивни възгледи, истински Фюрер!

22

учуден

преди 5 години

Значи агент 007 си е сменил пола и е решил подобно на Майкъл Джексън да си имплантира нова кожа,ама парите са му стигнали само за че*рна?? Ако не бяха обиците си е направо мъж, с мъже ли ще флиртува във филма, не разбрах само. Ако има подобни сцени дето се натиска с травестити,то филма според мен ще си е порно филм, не екшън филм. Тия от Холивуд направо са се смахнали.

21

Анонимен

преди 5 години

направо завряния зет от Драгалевци да сложат. По-голям таен агент няма, подари предприятия и никой не разбра как го направи.

20

ужасТ

преди 5 години

Това нещо на снимката наистина е много грозно :-Х

19

Джеймс бонд си смени

преди 5 години

пола. Защо не е мюсюлманка с бурка?

18

Бау

преди 5 години

До 22Мислиш ли, че ги интересува? Аз ти гарантирам и черната Ариел и този ще изкарат минимум милиард. Кой бяга от такива пари ...

17

Отиде филма

преди 5 години

Добре де, защо да не е Уил Смит? Би пансал на ролята. Жена? Малко странно... И тя ще флиртува с шофьорите си или с мацки в бара? Нещо не пасва на персонажа и ще скапе целия сценарий

16

Хм!

преди 5 години

Остана и да е и лезбийка, и бозата ще е съвършена.

15

Тоя тюлен ...

преди 5 години

... не става за НИЩО . Но САМО заради сцената в която Даниел Крейг ще " се върти около нея и ще флиртува а тя само ще върти очи на опитите му и няма да има никакво намерение да влезе в леглото му." ..... ....Ще отида да го гледам . С няколко ОГРОМНИ торбички за повръщане , лекарски екип за реанимация и шаман специализирал се във връщане на души от отвъдното .... в случай, че ми прилошее .

14

Бау

преди 5 години

Не мисля, че е "поликорекност". Black Panther (филм само черни и един бял) изкара 1 350 000 000$ Имат си фенове и зрители такива филми. Вадят се пари. Много ясно, че ще се правят....

13

ТHE Патриот

преди 5 години

вече отдавна не гледам америкаски пропагандни тъпотии едно нещо привлекателно имаха филмите и музиката и това сами си окепазиха!Тотално изтрещяла псевдо държава!