5

Анонимен

преди 4 години

Здравейте, африканци. Вземете пече банан с чушкопек, правите напредък в кулинарната индустрия.

4

Анонимен

преди 4 години

Строихме самолети, изнасяхме мотокари, ъглошлайфове, произвеждахме компютри, разработвахме и правехме инструменти за космическите кораби и т.н. Може да не бяхме "номер едно" и нещата ни да бяха малко грубички, но всичко работетеше перфектно! Имам ъглошлайф, който съм купил когато бях на 19. Сега съм на 56 и той още работи ( и е работил много)От 30 години насам какво имаме? Нищо! Даже и ябълки и домати внасяме. Само едни оправдания с комунистите имаме! Нищо друго! Не ви е срам! Позор сте !

3

РККА

преди 4 години

До десетина години очаквам СОРОССОВИНФОРМБЮРО да ни представи как кумунистите са унищожили прототипа на първата совалка за полет до Марс,и са забавили космическото развитие на човечеството с някакви си 150 год.Днес минах край завод в който са работили 2500 човека текстил 80 процента за износ,задоволяващи всички нужди заплати......дерибея реститут го събаря с багери за да не плаща данък.30 год не ви стигнаха демократи да бастисате това което и комунисти и фашисти построиха..

2

Анонимен

преди 4 години

И на мен ми направи впечатление скалъпеното, край на Българската авиационна промишленост свързана с комунистическия период.Имаше авиозавод в Пловдив, и инженери завършили авиационна техника. А с Йорданов, много е мътна работата. Спестява се как и къде се е впечатли от самолети. А и баща му...

1

Барон Мюнхаузен

преди 4 години

Пълни измишльотини. Тази фабрика е сглобявала само седалките. Тоя лъже и трябва да бъде уволнен без право на военна пенсия и трябва да му се отнемат 20-те заплати при пенсиониране.Няма ли граждански комитет да го съди за лъжа?Нека тоя да докаже къде в България се е учило на университетско ниво авитехника и авиотехнологии. Срам, нивото е било толкова ниско, че когато американците нападат столицата се налага герои-пилоти да си жертват живота.Пропаганда на ниско фатмашко ниво.