30

Анонимен

преди 4 години

Абе от всичкото това се разбра че,не може насила да накараш хората да отидат на Черно море.Те си ходят на Гърция и Турция.А кажи речи половината сезон вече мина.

29

Waffen SS

преди 4 години

Дъщеря ни в момента е в Неопори.Та казва,чудно море,безкраен плаж,толкова голям,че просторен,че изглежда празен,а същевременно пълно с румънци,украинци,молдовци,чехи.Всеки ден по няколко автобуса пристигат от Полша.Сърби и македонци също.Цените като миналата година.На първа линия само малки вилички,каквато и те са наели,ли улица за разходка..За два шезлонга плюс чадър и напитки с кафе между3-5 евро.Спокойно ,чисто,любезни хора

28

Анонимен

преди 4 години

Споко, и по-зле ще става. Докато най-накрая мутроморието не фалира. След което туристите ще се завърнат. Но никой не иска да ходи доброволно в ТОВА, в което са превърнали черноморието. Никой освен изпаднали руски семейства, които не могат да си позволят нещо по-добро и свикнали с тях да се отнасят като с кучета.

27

Axa

преди 4 години

Значи за сега няма да раздават безплатно плажовете на мутрите обаче ще ги подпомагат финансово. Тюх пак пенсионерите, лекарите и учителите не успяха да се доредят за подпомагане.

26

Анонимен

преди 4 години

Ти понеже много знаеш, колко е спада. Цял ден седиш в днессс. Бгг иначе си компетентен :) бахтиии мухьотооВземи бачкай нещо, не цял ден да пишеш измишльотини търтейй

25

Waffen SS

преди 4 години

Очакваме спад в туризма от 3% до 6%,призна Ангелкова."Това е оптимистичният вариант,реалистичният е между 20% и 30%.Даже се обмислят два или повече варианта за привличане на български туристи в черноморските гета.Единият е въвеждане на трудова повинност,първо се почива 10дни на Слънчака и след това му дават на човек разрешение,ако са му останали пари да отиде човек в Турция,Гърция .Вторият е пенсионерите да получат една от пенсиите си като ваучери за почивка на морето.,а там хотелиерите си зна

24

...

преди 4 години

Баце отиваш на БГ морето! Минимум по10-20лв на ден парко място! Ако смениш няколко пъти парко мястото! То може да стигнеш и до 50-60лв на ден парко място! После шазлонг и чадът от 25-30 до към 70-100лв на ден! После един такъв непрестанен тътен и шум към 90-100dB! После едно такова "любезно" отношение все едно искат да те сношат от зад! И даже и ти се карат като на маса за 4-*** сте седнали само 2-***! После има го и това с фекалиите! "Леко" но го има! И още ПОСЛЕТА има, *** затова ГЪРЦИЯ!

23

Анонимен

преди 4 години

Забранете на Ангелкова да работи каквото и да било! Тази нагла крадлива кукувица съсипа цялото черноморие

22

Анонимен

преди 4 години

Плажовете са национално богатство, природни забележителности, а не сергии. Трябва да се стопанисват от държавата или общините.

21

мак

преди 4 години

Ще улесните концесионери,вероятно - свои хора. Как това ще повлияе върху цените, върху свободен достъп до плажовете, за да няма бариери и бариерки? А свободни зони, ще се увеличат, или напротив? Освен това, защо ще ги подпомагате? Това не са земеделци, които ни хранят, а така наречени бизнесмени, сами да се оправят, или пък да сменят професия, като хиляди други.

20

Анонимен

преди 4 години

K'ви концесии, к'ви 5 лв?И безплатно да им отдавате плажовете, те пак ще сложат цена 70 лв. на чадър и шезлонг.Не концесията е проблемът. Алчността и наглостта на туристическият бранш е основният проблем. Не го ли разбрахте? Още какво трябва да се случи, за да разберете, че плажовете не трябва да ги давате на алчни и безскрупулни мутрафони?!

19

Жоро

преди 4 години

всичко е батак!

18

Анонимен

преди 4 години

Само в Тиквиландия Българин няма достъп до Български плаж. Всичко трябва да е заградено за овцете

17

Анонимен

преди 4 години

По конституцията на България - Плажовете са държавна собственост и достъпа до тех не може да бъде ограничаван.. С Концесиите се цели точно да бъде ограничен достъпа...

16

Анонимен

преди 4 години

*** кво даваш на концесия ***. Нещо, което е на всички

15

Анонимен

преди 4 години

В САЩ плажовете не се отдават на концесия , стопанисват се от местната власт.. А тя си събира данъци от хотелиерите.

14

Бен Ган

преди 4 години

до 8Задълженията на държавата трябва да са:Ясни условия за даване под наем (концесия). Конкуренция и гаранция, че спечелилия не е заради роднинска връзка. Контрол за качество. Другото дето трябва да е държавно е пълен смях. Мутрите връзкари във всеки бизнес, не са реалния бизнес и проблем. Проблема отново е от държавата, даваща им достъп! От тук следва - нищо държавно!

13

до 9

преди 4 години

Абе интересно тоя Пеевски кой го закриля толкова години и му дава Обществените поръчки, плажовете и телевизиите ?Някой от Марс ли ?

12

до 8

преди 4 години

И кой е Държавата според теб - някаква абстрактна фикция ли, добрата фея ?Нали Държавата, това са същите крадци от ГЕРБ. Те държат всичко. От днес овладяха и БНТ чрез назначението на лакея си Кошлуков.

11

Видими резултати

преди 4 години

Видими резултати. Всичко ви е такова !!