216

Ванката

преди 4 години

До 217"На другия изпит по БЕЛ децата имат 5. Защо НЕ виждате 5-та а само 3-та?"...Ами не, нямат 5-ца, а 53,06 точки, което е добър-4,33. Така, че и там положението не цветущо. Но при 50% деца, за които българският език не е майчин, направо си е добре.

215

Анонимен

преди 4 години

Директори: Няма изгледи за подобряване на положението ................................. ДИРЕКТОРИ - ФЕОДАЛИ.

214

до 209 от 194

преди 4 години

Човече и сега какво предлагаш? Родителите да пребият децата си,че имат 3? Един изпит за гимназията НЕ решава ничий живот. Истерии за какво??? Да,в момента тая новина звучи НЕ просто ПЕСИМИСТИЧНА, а сякаш ,,ТРАУРНА", така е представена от медиите. На другия изпит по БЕЛ децата имат 5. Защо НЕ виждате 5-та а само 3-та? Реалността е,че по едната матура децата са се представили добре, на другата НЕ. Вината защо да е само в децата,а не в трудността на изпита??Защо българското дете да е глупавото?

213

Анонимен

преди 4 години

АЗ ГЛЕДАМ САМО ЕВРОКОМ ...

212

Анонимен

преди 4 години

АЗ ТАЗИ ДЪРЖАВА Я ОТПИСАХ.

211

Бойко Борисов

преди 4 години

Най-важният предмет е *** образованието! Ще се учи по 7 часа на седмица! Така ми нареди големия шеф сорос! Ние от ГЕРБ ще открием и първата безполова детска градина и ще отпуснем 1 милиард субсидия за смяна на пола на учениците!

210

Анонимен

преди 4 години

Мили майки и татковци, които сте отделили от наСъщния, за да успее детето ви - УСПЕХ!

209

до 199 от 194

преди 4 години

Кажи ми българският ученик ли е виновен,ако учителят иска урока наизустен направо от учебника дума по дума,защото и в час той повтаря като папагал едно и също (буквално същото написано в учебника). Примерът е за учителка по биология, НЕ става дума за всички учители ,която изискваше за 6-ца, урокът да бъде ,,изпят"? Другият проблем е,че самите учебници като съдържание НЕ са написани за нивото на ученика. Вземи учебник по история за 7 клас и виж колко много страници е само 1 урок.

208

Анонимен

преди 4 години

Единственото,което децата научават за 12г в бг даскало е как да пушат цигари, как да завиват марихуана и как да шмъркат амфети!

207

bai kolio

преди 4 години

Е какво се учудвате. Докато по-важно е да им въведеш сексуално образовани или дали комунизма е представен правилно, и да ги оставим децата да си правят каквото си искат защото имат права, така ще бъде. Нека да знаят в четвърти клас как да си бъркат по дупките, но пък защо им е да знаят нещо като 2+2 или кой е Васил Левски и срещу какво се е борил. Защо им е да четат някакви книги като "Под Игото" които са писани под натиск на някой си и описват нещо което никога не е съществувало? Простаци.

206

Прост

преди 4 години

До До 194Така е песимисти сме, защо ли?Стига сте слагали розови очила, трябва да се погледне реалноста.Когато ти стане време за пенсия и вече не си млад, трябва да се запиташ....защо няма кой да работи за моята пенсия.

205

До Анонимен 204

преди 4 години

"Предатели намирате оправдание за своето предателство.."Даже не се и вълнуваме колко пъти ще употребиш такава изтъркана фраза. Ще работим и учим там, където смятаме, че имаме по-голяма полза. И вие сте последният, който ще решава вместо нас. Като щете-киснете тук и си губете времето да робувате на мафиоти, да се правите, че децата ви учат и научават нещо в образователната система на тая треторазрядна държава.Въобще не ми трябва да се оправдавам. Чудя ви се само на акъла, доколкото имате такъв.

204

Анонимен

преди 4 години

Пращайте децата си при Теодосий Теодосиев-Тео, а не в тия заводи за човешки *** наречени училища!

203

Анонимен

преди 4 години

До тест ли?О, КОЙ КРЕ-ТЕН Е СЛОЖИЛ "-"???

202

До 94,

преди 4 години

"В седми клас са малки за есета..."Никак даже.Всяко дете на 14 години следва да е научило и да се е упражнявало в това,как да изрази мнение и да го защити.Това,че няма да го направи като 20 годишен,е така,но и никой не следва да го иска от него.Вие не се плашете от думата "есе",ами се замислете-седем години едно дете да не може да скалъпи 20 изречения на тема,примерно,"Кога съм бил истински щастлив/нещастен"-това означава, че детето бадева си е губило времето в училище със зубрене на излишества

201

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Предатели намирате оправдание за своето предателство..

200

до родители 2 съвет

преди 4 години

Родители, каквато и оценка да е изкарало детето ви, изпитът е минал. Недейте да пребивате детето от бой,ако не е могло да реши задачите по математика. Разберете, кое го е затруднило,за да може в бъдеще да се справи.

199

Анонимен

преди 4 години

Да си емигрант не те прави предател - просто това в повечето случаи те спасява от смъртта, която може да дойде от депресията, породена от липсата на перспектива и гаврите от страна на здравеопазване, съдебна власт и всички измислени илюзорни институции, от които ми писна, защото ми взеха здравето, разсъдъка и ... най-хубавите години от живота... Ами писна ми и аз ще се махам - нека ме заклеймят "предател-емигрант".........

198

до журналисти и род

преди 4 години

Журналисти,каквито и оценки да са изкарали децата вече е факт.Тая тема ще я дъвчете до следващата година,за да подсилвате истерията за следващите кандидат-гимназисти. Някои деца не са учили добре,ама масово да имат всички 3,значи е бил сложен изпит за деца на около 12-13 години.За повечето деца, родителите са дали пари за частни уроци, има такива дето са учили,НО това е изпит по математика, не е количество материал дето да се научи от учебника като БЕЛ. Такъв тип задачи НЕ са били застъпени

197

Анонимен

преди 4 години

Най-негодните стават предатели-емигранти , винаги е било така .. освен по време на война и след война..Аз имам най-доброто образование и съм в България...