127

а след това,

преди 5 години

До 1можеш да си го извадиш пак,ама разгънат,а на това му казват ужас

126

Анонимен

преди 5 години

Кво ни плашите, че изтичал БВП като почиваме навън? Баси наглите мутри. Разбира се, че ще почивам навън, а не в ужасните клоаки, създадени от вас. Дреме ми на шмайзера за голата безпредметна статистика, която е БВП. С борчески техники като принуда и заплахи бизнес няма да направите. Айде бързо продавайте мерджаните и пращайте жените на магистралата да изкарат некой лев, че баламите се свършиха. Много ми е кеф как сте се разревали, ама много!

125

Сгрешена

преди 5 години

е държавната политика. Концесиите да ги бяха направили като в Гърция или Италия - да разделят плажа на ивици от по 20 метра и договора само за една година и така да ги пуснат на концесия. Ама някак да има контрол не само една мутра да се яви с 20 фирми и да вземе Северния плаж, ами наистина да ги дадат на хора дето да сложат по едно малко подвижно барче и да работят за хляба си.

124

$

преди 5 години

А колко струва да правиш мехурчета във водата ??

123

nqkoi

преди 5 години

Има и клиентела за 70 лева за 4 шезлонга и чадър, но щом стоят масово празни, изглежда тази прослойка от обществото не е голямата част от него. Всеки избира къде да почива и колко да заплати и естествено какво получава насреща за тези пари. Концесионера да му мисли с приказки по телевизията колко е нормална цената или не, няма да му се случат нещата. Всеки много добре знае с какво разполага в джоба и преценява къде да ги даде и дали предложената му цена го устройва.

122

1

преди 5 години

Най ме кефи да видя празния плаж и тъжния поглед на концесионера му. Един съвет към него - сгъваш чадъра с италианския плат и си го слагаш на подходящото място (знаеш къде)

121

Анонимен

преди 5 години

То това че ходите на вън отново се връща на вас. Парите изтичат от нашия БВП, което рано или късно засяга всеки. Такаче повече мислете, по малко говорете.

120

Селски тарикат

преди 5 години

Който иска да плаща 70 лв за сянка.Аз ще почивам в Анталия далеч от мат'ряла и ще се наслаждавам на живота.

119

70 тояги

преди 5 години

На почивка само в чужбина.Нашите мутри по Черноморието заслужават да чоплят семки и да гонят мухи.Нормален човек няма да даде 70 лв за сянка.

118

Не виждам

преди 5 години

с какво празните шезлонги ще подобрят икономическия резултат на концесионера. Ако има по-скромни очаквания и повече доволни клиенти, които посещават плажа му за него ще е по-добре, освен ако целта му не е да отчита загуба или да пере пари.

117

Анонимен

преди 5 години

До 135Готов си за другото Лято. Знаеш му работата давай :) Ние ще дойдем ама за нас без пари чадъра и леглото. Ти ще се справиш с концесията по друг начин хахаххаМного акъл... Малко дела.

116

Шоп

преди 5 години

До ВИП зонаА услуга без ръце не искаш ли, ***?

115

Анонимен

преди 5 години

Почиващите не ви искат ни чадъра, ни шезлонга, ни тиковото дърво, ни нищо! Освободете плажа от тоя инвентар и пуснете хората да си плажуват където искат- кеф им отпред до водата, кеф им отзад, кеф им по средата. Още малко и такса "глътка въздух" ще им сложите.От техните чадъри и празни шезлонзи хората няма къде да си опънат хавлиите.

114

ВИП зона

преди 5 години

може на някой самотен плаж далеч от хотелите с кристално чиста вода и пясък, с достъп единствено с яхта от морето . Тогава сложи и 170 лв за чадър с шезлонги, ама включи и бонус някакъв - ледена бира с качествена храна и хубав ресторант с качествено меню и талантлив готвач и транспорт с яхтата от близкото пристанище. Сключи договори с хотелите да ти пращат клиенти. Ето това е ВИП. А не да се зъбиш на хората и да се обърнеш на пъдарин.

113

Сата НАТО

преди 5 години

*** в Гърция

112

Циник

преди 5 години

Докато българските парвеню-бедняци... Ги е страх да викнат, че "царят е гол"... Други селяни ще им смъкват и последната кожа.България - страната на неограничените невъзможности!

111

Изглежда

преди 5 години

държавата ги раздава тези концесии на хора без грам мозък и икономическа логика. Не може да вземеш плаж ширпотреба морето да ти бъка от фекалии, медузи и водорасли, да нямаш осигурен досъп, паркинг със сянка, ресторант със световно известен готвач и да правиш ВИП зона. Да теб петзвездния предлага ол инклузива с басейни, шезлонги, детски занимални и храна на корем за 70 лв. Пусни си плажа директно тук таме чадърче и шезлонг за многодетните някое барче достъпно и си карай кефа-хората доволни и ти.

110

Мнение

преди 5 години

Ами те и в Гърция има много големи сенки със шатри с дивани, но единственото условие за специалните им шатри с легла, което съм виждал е 20 евро КОНСУМАЦИЯ към заведението. Тук нещо куца...

109

малък Сашко

преди 5 години

Уиски за 120 лева в магазина. Оправдава ли цената си? Ферари за 250 000 долара Оправдава ли цената си?Самолети за 3 милиарда. Оправдава ли цената си? АЕЦ за 20 милиарда. Оправдава ли цената си?

108

Анонимен

преди 5 години

Чадърът и шезлонгът служат за маркиране на територията. Както животните си маркират територията и я опикават, за да знаят другите животни, че това е мутренска територия. Никакви сенки под чадъри не продават. Чадъри всеки си има, но трябва място да го бучне и това място е опикано от концесионера.