51

Fenasi Kerim

преди 4 години

Както се казва в една турска поговорка : "Bukemedigin eli opeceksin" - "Не успееш ли да надвиеш една ръка, ще я целунеш". Екрем Имамоглу спечели с милион разлика.

50

Анонимен

преди 4 години

Както крещяхме като деца, "спукано гърне!". Отиваме на трети опит.

49

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ като го арестуват , тогава целият Истанбул ще се вдигне и ще види Ердоган какво е преврат

48

Анонимен

преди 4 години

До БГ-Демократ Абе то всички партии в момента са комунистически, ти какъв демократ си не те знам. Ама приятеля на Бойко тиквата загуби, време е и тиквата да се маха.

47

Анонимен

преди 4 години

От кмета на Истанбул не само нищо не зависи, но и Ердоган може да го арестува когато си поиска! Според мен точно това ще стане само след няколко месеца - или ще му спретнат някой номер в стил Иванчева, или ще го обявят за гюленист

46

Анонимен

преди 4 години

Да Абе пръв приятел е с Тиквен Боко, няма какво да си кривиш душата!Гледна точка, Борисов е ГОЛЯМ ДЪРЖАВНИК и се държи приятелски с всички, особено със съседите ни. Така, че ще се държи приятелски и с наследника на Ердоган, въпреки че ме съмнява да остане до тогава. Но приемника му вярвам ще запази неговата политика.

45

Анонимен

преди 4 години

Много калпав този диктатор Ердоган бе, едни избори не можа да фалшифицира както трябва и остави на един грък да превземе Истанбул.

44

Пената от Мировяне

преди 4 години

Ердоганчо е като ,, Левски,, -кой го хване го спуква от бой !!!

43

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияСултанът ако предприеме това действие, окончателно ще сложи край на авторитета си, който така или иначе се клати стабилно. Ако е умен няма да го направи, в обратен случай всичко ще стане като с тези избори. От 15.000 разлика до 800.000.

42

Анонимен

преди 4 години

Глупава опозиция! Ей-сега вече го ядосахте Ердоган! Сега ще видите вие - ще има повече арести, отколкото след преврата! Онзи, уж кмет, е първи в списъка - някакъв кмет го съди и познайте само как ще го осъди. После Ердоган ще се справи с цялата им организация, а накрая 54% от населението на Истанбул го считайте за преселено в Анадола.

41

Анонимен

преди 4 години

Всички знам че Бойко пак ще срита големият червен *** на Корнелия наесен Много пишехте как ще загуби Европейските избори - как сте сега , червени отпадъци ?

40

цу

преди 4 години

Задават се нови избори,само напред,до победата :D

39

БГ-демократ

преди 4 години

Демокрацията победи в Истанбул!!! Браво! Всички Ердогански-путински-станишевски комунисти да се махат...

38

ай сиктир

преди 4 години

През есента на изборите същото го чака и асфалт паша.

37

Анонимен

преди 4 години

Според мен Ердоган ще приеме резултатите за да демонстрира някаква пародия на демокрация! От кмета на Истанбул нищо не зависи, султана пак държи цялата власт

36

Анонимен до 29

преди 4 години

А защо пропусна Боко тиквата те са първи приятели и се целуват. Да наистина приятеля на Боко загуби, време е и самия тиквун да се маха с неговата банда от ГЕРБ. Турците направиха своя верен избор а ние кога ?

35

Анонимен

преди 4 години

Константинополис падна! 2053 година ще звънят и камбаните на Света София! Любим те Имамоглу!!!!:-))))))))))))))))))))))))

34

Анонимен

преди 4 години

Сидеров е турчин .

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Абе пръв приятел е с Тиквен Боко, няма какво да си кривиш душата!Помня веднъж Боко го беше разцелувал в нарушение на протокола, чак Ердогановица се беше разинатила нещо! Голям смях беше

32

привет от Германия

преди 4 години

Разликата в полза на Имамоглу е повече от 700 000 гласа !Сега на така наречения султан му остава един коз в ръцете , да накара онзи негов келлеш да съди Имамоглу за стари разправии между двамата ,когато *** на султана не позволи на Имамоглу да ползва ВИП залата в летището и Имамоглу отправи критики към него ! Така ако започне съдебен процес , Имамоглу няма да бъде кмет на Истанбул дори и да спечели с 10 милиона гласа ! Мисля ,че точно това ще направи Ердоган ,ще накара онзи да съди Имамоглу