23

МНЕНИЕ

преди 4 години

По времето на Соца , ваксините бяха задължителни . Това се правеше и всички *гадни* болести бяха овладени - нямаше и усложнения сред децата и възрастните . Днес наблюдаваме 50 на 50 - или ще умреш от ваксината или от болест . Скелета в гардероба е от качеството на ваксините - Москов внесе ваксини в България произведени от ИДИЛ - с цел намаляване на популацията на Европа - Тоест - Ваксините са добро нещо , но не заразени ваксини произведени с цел Убииства .

22

До 5

преди 4 години

МЕН МЕ ВАКСИНИРАХА С ВАКСИНИ ОТ ВЕЛИКИЯ СССР! НЕ УМРЯХ! УВЕРЯВАМ ТЕ, ЧЕ АКО НЯКОЙ СЛЕД ВСКСИНИРАНЕ ИМА ПРОБЛЕМ, ТО Е НА ОСНОВИ АЛЕРГИИ, СЛАБА ИМУННА СИСТЕМА, АНЕМИИ И ПР! РЕЗУЛТАТ НЕ САМО ОТ КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ, НО И ОТ ГЕНЕТИЧНИ ПРОБЛЕМИ! ИМАЙКИ ПРЕДВИД НАЧИНА НА ЖИВОТ НА НОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ НЕ СЕ УЧУДВАМ! ДОРИ И НАЙ НИСКИЯ КЛАС ВАКСИНИ СА МИНАЛИ ТЕСТОВЕ И НЯМА ДА СЕ ОДОБРЯТ МЕДИКАМЕНТИ КОИТО ПРЯКО ДА УВРЕДЯТ ОРГАНИЗМА! МНОГО ХОЛИВУДСКИ БОЗИ ГЛЕДАШ И НЕ ЧЕТЕШ!

21

Анонимен

преди 4 години

Не вярват, защото те теглят последствията. Учудва ли ви?

20

8

преди 4 години

Не съм против ваксините, ваксинирал съм се, просто трябва да се признае, че има и отровни, слабо тествани и смъртоносни направени с цел печалбарство. Точно тия са главните виновници да се компрометира иначе добрата идея

19

Вижте сега

преди 4 години

До хихиФакт е, че има и разни вегани екоактивисти, които са антиваксъри, и са левичари по политически убеждения, но антиваксърството идва от затворените протестантски общества, идейни противници на прогресистите. Затова в ляволибералните медии има толкова матриали с-у антиваксъри и ***.

18

Анонимен

преди 4 години

Ваксините трябва да се забранят - заради тях населението на планетата се увеличава със страшни темпове а иначе само 30% от децата ще достигат зряла възраст и ще има място и ресурси за всички!

17

8

преди 4 години

Малко и маловажни били тези, а?Само месец след ваксината, състоянието на детето рязко се влошава.Тя имаше високо кръвно, разви диабет и остеопороза, имаше и камъни в жлъчката, не остана нещо, което да не е увредено, разказа личният лекар на момичето д-р Николай Кьорев. Близките са убедени, че причина за смъртта е ваксината. Само в САЩ има 420 смъртни случая, във Франция се борят сега да я няма тази ваксина вечетвърди председателят на Европейската асоциация на жените Цветозара Тронвил.

16

Хихи 2

преди 4 години

Ей, антивакс бездарници. Нацъкахте ли ми минуси? Всеки човек може сам да провери Робърт Кенеди на коя партия е член и активист... лъжите ви няма да минат отново. Google: Robert F. Kennedy Jr.

15

В Италия

преди 4 години

В Италия - нормалните партии, че и Лигата, нямат нищо против ваксините. Даже преди няколко месеца въведоха закон за задължителната ваксинация, която преди това не беше задължителна в Италия. Против ваксините са Петте звезди, които са партията на Юга... там където преобладават италианските шведи, района около Неапол и Сицилия. Докато нормалните италианци от развитите градове имат съвсем различно виждане. Вие си избирате - Неапол (европейската Кербала) или Милано, Торино, Рим, Флоренция и т.н.

14

До Доктор Куку!

преди 4 години

ПРЕДЛАГАМ ТИ *** ХИПОТЕТИЧЕН СЛУЧАЙ: ДЕТЕТО ТИ, РОДИТЕЛИТЕ ТИ ИЛИ ТИ, МОЖЕ И ЗАЕДНО ВИ ЗАТВАРЯТ ЗА ЕДНА СЕДМИЦА В СТАЯ И ВИ ДАВАТ НАЙ КАЧЕСТВЕНАТА ХРАНА, НАЙ ЧИСТИЯ ВЪЗДУХ! С ЕДНА ПОДРОБНОСТ: ЗАРАЗЕНО Е С ВИРУСИ НА ЕДРА ШАРКА, МОРБИЛИ, ЕБОЛА! НА 100% ТИ ГАРАНТИРАМ КАКЪВ ЩЕ Е ИЗХОДА, АКО НЕ СТЕ ВАКСИНИРАНИ! ТИ СЕЩАЩ ЛИ СЕ? ПРОЧЕТИ МАЛКО ЗА ВИРУСОЛОГИЯТА: ТЕЛА, АНТИТЕЛА, ПРИНОСИТЕЛИ, НОСИТЕЛИ! ОГРАМОТИ СЕ С НАУКА, А НЕ С ПРОСТОТИИТЕ НА ГРУПИЧКИ ОТ МАМА БГ И ПРОЧИЕ ПСИХЯСАЛИ СЪЩЕСТВА!

13

Хихи

преди 4 години

Роберт Кенеди, виден демократ, е водача на антиваксърското движение в САЩ. Където са му корените. Не е нужно да споменавам, че именно Демократическата-либерална партия в САЩ подпали цял свят и благодарение на нейните хрумвания, Европа бе залята от Африка и Азич. Сега стимулира и антиваксърското движение, което наивната бяла мама от Европа, която не се е сблъсквала с такива болести, приема за нещо "био-натурално". Така се превзема континент.

12

Хм

преди 4 години

Антиваксърите доста умело използват емоции за да привличат последователи. В голямата си част зад тях стоят хомеопатични компании и всякакви холистични "лекари". Мислите си, че антиваксърите са срещу системата? Напротив - те и техните "светила" ви препоръчват да използвате куп хранителни добавки и мазила на ежедневна база. Говорят ви, че са против Биг Фарма а всъщност... допринасят много повече за нейното развитие.

11

Бау

преди 4 години

Не мисля, че разбирате как работят болестите ... Не е нужно да дойде лошия мигрант и да донесе лошите болести. Достатъчно е великия бял човек да иде ... там и после да се върне... Предполагам и това трябва да спре ? Да ги затворим с решетки ? Само дето там има бая полезни неща за великия бял човек, той за това ходи ....

10

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Умните хора са казали "Следвай парите" . Единственно заинтересевани от вакснирането са фармацевтичните компании. А от неваксинирането ................ Дедо Киро пчеларо от Горно нанадолнище !

9

Вижте сега,

преди 4 години

Антиваксърите като движение идват от САЩ. Обикновено са представители на протестантските вероизповедания, които живеят в затворени общности, ферми и т.н. Оттам идват и т.нар. ***. Те са противници на левите либерали прогресисти, които ги атакуват чрез медиите. Друг е въпросът, че прогресистите изповядват също толкова нелепи идеологии като *** изследванията, мултикултурализма, политиката на идентичността и т.н.

8

Анонимен

преди 4 години

Последният писък на модата- антиваксър веган либерал.

7

доктор куку

преди 4 години

Най ме дразни като почнат разни овце да блеят, че ваксините били спасили света, което зиобщо не е доказано. Изчезнали били болести, ами дали не са изчезнали защото силно са се подобрили условията на живот и хигиената? До преди само 100 години хората са живели буквално в л*йната, нямало е течаща вода, антибиотици. Ето сега пришълците от Азия и Африка мъкнат същите тези болести и местното население се разболява, въпреки че е ваксинирано, а псевдомедии твърдят, че били виновни антиваксърите

6

Анонимен

преди 4 години

Дали сте права на всякаква и3мет - цветни, мюсляци, ***, вегани, еко ... Едни повече или по-малко, има ли разлика? Да си направят антивакс болници и да си се лекуват, а не да реват само когато им е изгодно. Здравните услуги не са задължителни. В природата животните разчитат на естествен подбор, но за съжаление и те се срешат с хора.

5

Анонимен

преди 4 години

Антиваксъри, самокатастрофи, самоампутации...

4

Анонимен

преди 4 години

Култ,култ ама като си ваксинирате децата гледайте ако може да си купите по някакъв начин лично най-качествената ваксина защото нали имаше някаква драма с едни турски ваксини ментета които се оказаха че дори и в Африка не ги искат защото са отровни ама са си ги пласирали в БГ много добре че даже хората си ги купуват че били евтини и най-вече качествени..Даже в тоя сайт имаше статия че на 100 000 бг деца са били инжектирани ваксини с живак 2000% над нормата и други отрови.Естествено виновни няма.