52

Личен опит

преди 4 години

Бях студен в Пловдив по онова време. Скъсахме се да ядемевтини плодове в изобилие което беше доста странно Дефицита на каквото и да е беше ежедневие тогава Веднъж отидох на лекар в АнглияПогледа резултатите и ме попита дали съм бил изложен на радиацияПроклети са са всички комунисти и руснаци!

51

до Сократис

преди 4 години

Просто, точно и ясно казано.А тези които не приемат истината или го правят нарочно или са от нискочелият електорат който кълве на всякаква провокация.

50

плоска статия

преди 4 години

много плоска статия, този какво доказва? абсолютно нищо, бил сложил веднъж гайгеров брояч на едно място и кво доказва това??? вие нормални ли сте ве, гадни комунисти, защо продължавате да лъжите народа, станалото станало, гадното е, че лъжите не спират дори и за неща отпреди 30 години, за съд сте ве, колкото и да сте ниско платени драскачи да се бяхте постарали малко пвоече за по-нормална статия с повече източници на информация, а не един дърт комунист дето нищо не доказва

49

Чернобил ни еба

преди 4 години

МаматаВсеки втори българин е с увеличена щитовидна жлезата заради Чернобилската радиация

48

Радиация имаше

преди 4 години

Помня как вуйно ми , Бог да го прости проверяваше с един *** -Мюлер брояч дали има рацияция по касетките с набрани череши в местното АПКЧерешите слава Богу нямаха , но около тях брояча чаткаше яко!

47

бай Иван

преди 4 години

В действителност,по голяма радиация е попаднала над скандинадските страни и Германия.България в по голяма степен е облъчена в южната и част.Попитайте някой акушер за увредени деца преди раждането и абортите,като филм на ужасите! Сега комунистите ни маниполират за АЕЦ Белене,за да няма брожения .Украйна е голяма.У нас не дай се Боже ако има авария къде ще се изселим???

46

В Европа

преди 4 години

Има епидемия от рак заради ЧернобилПроклети да са рушкитеСвини!

45

Анонимен

преди 4 години

ква радиация, то и чернобил не е избухвал, това което сте виждали на снимки и видео е, сцената и необработените кадри от филм! такива ми ти работи, мдаааа

44

Makedon

преди 4 години

Taka e be.......... Vo BEGETO nemalo fasizam,...... nemalo komunizam... nemalo tursko ropstvo ... vo BEGETO nema Makedonci, ... nemalo Turci..... i t n.

43

До 41

преди 4 години

Според твойте учители , БОГ се пише с малка буква.Прочети Троцки или Ленин , ако не си спомняш.

42

Анонимен

преди 4 години

A защо едва днес в този форум се изнася информацията от коментар 46, че в резултат от радиацията в Чернобил всеки втори в Украйна е със заболяване на щитовидната жлеза. Американците направиха филм за Чернобил, защо нищо не споменават за това. Свободните демократични медии на демократа Дьорд Шорос защо 30 години мълчат по въпроса?

41

Анонимен

преди 4 години

комунист да питаш,...... та да ти каже истината - нема такова чудо!

40

До анонимен 34

преди 4 години

Говориш сигурно за България, щото в Украйна всеки втори е със заболяване на щитовидната жлеза?! Не смяташ ли, че е необходимо да се поддържа тази теза? Наистина ли ти е необходима статистика? Мислиш ли, че щом няма статистика, не е имало радиация? Допускаш ли, че може да няма регистриран заболял само от радиация, но същата да взаимодейства с други фактори и комплексно да водят до болест?

39

Сократис

преди 4 години

Една симпатична наша възрастна позната обича да казва: "Аз нямам кръвно" *** и обяснявай, че ако няма кръвно налягане, значи не е между живите...Та, радиация винаги е имало и дори и в този момент има във всеки град, село и дом.Ако сложите гайгер-мюлеровия брояч на различни места в дома си, ще отчете различна доза радиация, които са в норма и далеч не са опасни.Същото беше и по време на Чернобил.Мерили сме я, и аз ЛИЧНО и е нямало съществени отклонения.Това е истината, а останалото е пропаганда!

38

КАК МОЖЕ

преди 4 години

НИКОГА

37

Аз

преди 4 години

Йордан Костадинов, ти си без*с*ра*м*ник! Кой си ти, дето седиш срещу историята и фактите! И това ми било преподавател...Мерил, той! Че и щото бил наказан, видиш ли трябва да му вярваме. Трябва да си много т*ъ*п или с безгранично самочувствие, за да излезеш да заявиш тая т*ъ*потия в ефир и после да не те е срам.

36

До 1

преди 4 години

Тези от БАН винаги "доказват" онова, което са им наредили властимащите. Затова ще кажат онова, което им поръчат силните на деня. След време, ако силни на деня са други, и от БАН ще се отрекат от онова, което са казали и ще завъртят опашка пред новите господари.

35

Анонимен

преди 4 години

До До 34Бог се пише с главна буква. Ти други аргументи за радиацията имаш ли, или май, а?

34

Анонимен

преди 4 години

Тоя много лъже.По това време бях на школа в Симеоново.Никой нищо не каза за Чернобил и радиация.Един школник в почивният ден събираше охлюви за мезе на бирата.Една химичка преподавателка го видя и го "светна" да изхвърли охлювите,защото има страшна радиация от Чернобил,както и да не пием вода от водопровода,а минерална или бира.Същият ден започнаха да белят кората на краставиците в столовата.Партийните престъпници не предупредиха населението и не раздадоха йодни таблетки.

33

Анонимен

преди 4 години

А защо чак сега се сетиха, че имало радиация, а 35 години мълчаха?