4

бедни сме

преди 4 години

В швейцария с 1 минимална заплата може да си позволиш 3/4 стаен апартамен под наемда му платиш сметкитеда ядеж нормалнои да ти останат 20% от заплатата в края на месецав България за този начин на живот ти трябва максималната заплата и дори тогава пак ще ядеш сирене дето е с изкуствени боклуципак ще караш по дупки своята нова 14-16 годишна колапак ще ти вземат един куп данъци без да има видим резултат за подобрениеи не на последно място ще ти кажат че имаме най-евтиния бензин и храна

3

Я не лъжете!

преди 4 години

Що заблуждавате хората? В Германия командироваха колега, за да го обучат на ЦПУ. След разговор с тия работници, които го обучават става ясно, че техните заплати са около 3 000евро. Ние получаваме 780 лв. Аз ли не мога да смятам или разликата не е наполовина, а почти 10 пъти?!!

2

Анонимен

преди 4 години

Това е много оптимистично твърдение далеч от истината.Не сме средно 50% по бедни от европейците а сме около 500% по бедни от Европейците.Например един пенсионер в Австрия бръмчи на 3500 лева пенция в Бг ако има късмет на 600 ако няма на 300.Със заплатите е същата разлика.Цените са същите понякога дори по-ниски.Не си губете времето да вярвате на тези измислени изследвания.

1

Анонимен

преди 4 години

Ако е наполовина е много добре.За държава с 80% *** си е чудесно.