21

До 21

преди 4 години

Моят телефон е Ulefone и ако пуснат оста на Хуавей веднага я слагам и изхвърлям завинсги андроида.

20

До 19 Боли ме!

преди 4 години

А да знаеш па мене колко ме боли, че те боли тебе ! Китай са номер едно. Трябва да свикнеш с тази мисъл. Хуавей вече имат собствема ос за трлефоните и вече я тестват на милион телефони я за да ти е по интересно и други големи Китайски производители на сматрфони са изявили желание да я тестват. Тя е с 60% по бърза от андроида .

19

Анонимен

преди 4 години

Още ли ги мелите тези китайски *** ? Някой май взима прцент за всяка една статийка. Никога не бих си сменил Галаксито Ес за този шийт от нисък клас...

18

Боли ме!

преди 4 години

До ПародияЩели ХуйВей да отвеят конкуренцията с некви ъпдейти, ама друг път!. Те вече загубиха всякакви държавни поръчки, поне от платежоспособните държави, съюзници на САЩ. Факт.

17

Във всяко

преди 4 години

второ изречение има грешка. Без да претендирам, че съм много грамотен, но е смешно журналист да не владее префектен български или поне да си препрочита статията преди да я качи публично.

16

Анонимен

преди 4 години

Така става, когато с дъмпинг се опитват да цакат икономиката на САЩ...Урок и за останалите китайци...

15

Боли ме!

преди 4 години

Няма нито незаменими хора, нито незаменими компании. Все ще се намери кой да произвежда телефони, мрежово или каквото и да е друго оборудване. Китайците от ХуйВей си поварваха твърде много и настъпиха мина. Време беше да изпуснат малко въздуха на китайския индустриален балон. Лошо няма.

14

лъжлив трол

преди 4 години

До Анонимен 12да ама не

13

Стефан караджата

преди 4 години

Чудовището тръмп ще остане в историята като символ на американската лакомия и тъпотия!

12

Анонимен

преди 4 години

В Косово има поговоркам"мpъceн като българин" Ползват я във всякакъв смисъл - лоша хигиена, лош характер.

11

Анонимен

преди 4 години

До Боли ме!И без това ХуйВей не ползвам. Много знаеш ти какво ползваш. То не е само телефончето в джоба ти. Има още мноого мрежово оборудване, което ползваш, ама не се и замисляш.

10

Анонимен

преди 4 години

Гениален ход на Тръмп...Така се защитават националните интереси...Здрав прът между спиците на колелото на китайците и играта се обръща на 180...Върнаха ги в първи клас.

9

до номер 2

преди 4 години

Само така и на мен да ми плащат в рубли и аз ще ги пиша такива....

8

Боли ме!

преди 4 години

И без това ХуйВей не ползвам.

7

Ала-Бала

преди 4 години

Благодарим на САЩ за свободната търговия и демокрацията.

6

Анонимен

преди 4 години

не знам кое им е разваленото, но се прехвърлям изцяло на huawei техника

5

До 2

преди 4 години

Не знам кого наричаш Тарамбуков ,но като чета умните ти слова мисля че това си самият ти-каква инвенция,какъв интелект,какъв полет на мисълта!!! И ти ползваш ,,краварската" клавиатура за да плюеш по нея? Ами ако ти я отнемат,,краварите" ,ще дращиш ,,умнотиите" с въглен по стените на градския нужник,за да те четат ли умчо?Когато някой е действителноТ.Ъ.П.,това няма как да му бъде обяснено.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен2 Да умнико, ти се сети, краварите не!

3

Анонимен

преди 4 години

Догодина след изборите с тръп ще си иде и търговската война с китай и хуавей ще си върне позициите защото определено правят добри телефони

2

Анонимен

преди 4 години

Тарамбуката е накраят на издиханията си и се чуди кои как да ги прецака преди да се самозакопа. В Китай има такива материали че ако спрат износа им Краварите ще умрат от раз. Но тарамбуков изобщо не се замисля за това мисли си че от него е започнал света и без него ще загине. Само незнам защо Китайците го бавят може би не искат да му ликвидират икономиката от раз а бавно и болезнено ще му го набу.тват дбелия бавно и по сантим на месец.