226

до 234

преди 5 години

Аз казвам още - всички *** хора - с намордник и кacтpирани :) че пpocтите хора са повече от злите кучета, и правят повече мизерии.

225

do 235

преди 5 години

много филми гледаш, ако си мислиш че срещу глутница кучета ще те оправи пистолета :)

224

бочо

преди 5 години

Човешкия живот нищо не струва, някъкви защитници само плачат за тези ***, щом е без наморник трябва да се унищожават.

223

Анонимен

преди 5 години

По-добре да имаш пистолет и да не ти потрябва , отколкото да ти потрябва и да нямаш...та колоко и да струва и да няма разрешително-важното е да оцелееш.

222

Анонимен

преди 5 години

Идиотска държава ,*** народ ! - злоба,простотия ,селска гъзария и лошотия.кане корсо,дого аргентино,питбул,стафордшир, ротвайлер са забранени за развъждане в Нормалните държави , всички кучета с намордник !

221

Валентин

преди 5 години

Единствено справедливо решение е да осъдят собственика за непредумишлено убийство и да плати кръвнина на роднините (или държавата ако няма роднини), минимум 300хил лв. А кучетата да бъдат приспани всичките.

220

Анонимен

преди 5 години

Държава няма и всеки ден такива случай или група мутри нападат ученик в училище заради момиче,или мутри шофьори нападат другт нормални шофьори на пътя или кучета мутри нападат нормални хора.Затова всеки ще емигрира и ще си носи оръжие ,защото държава няма най-много да сложат глоба на собственика.

219

Че Гевара

преди 5 години

" Бойните породи " кучета би трябвало да са под някакво наблюдение и дори забрана ,ако искаме да няма подобни случай .Има достатъчно породи ,който не са потенциални убиици на хора и други същества дръзнали да минат наблизо .но първо задължителна регистрация ,чипосване и плащане на данък за всяко куче в града или селото ,та стане ли беля или се изхвълли кучето на улицата да се знае кой е отговорен .

218

да

преди 5 години

Напълно заслужена е била, кучето разбира хубав ли е човек, грозен ли е. И моето куче разкъса един angal, иначе си играе с всички деца от блока.

217

Анонимен

преди 5 години

До 228отивай да си играеш с патлака не ме разсмивай

216

до 225

преди 5 години

Пък аз като съм на разходка с патлака и псето ти реши да си играе с кракът ми както казваш .... и ти няма да ми се правиш на бабаит нали.

215

Анонимен

преди 5 години

До 224затуй ли живеете като кучета с 200 лв пенсии

214

Satira

преди 5 години

Кучето е такова какъвто е и стопанина. Начина по който се отглежда кучето е от възлово значение. Виновника за агресивно куче е само и единствено хората който са го отглеждали. А колкото до случаят кучетата би трябвало да се умъртвят, а стопанина съден за убийство по невнимание.

213

Анонимен

преди 5 години

До 223първо псето ми не влиза в детски площадки нито ръмжи, ръмжат кучетата които се страхуват. второ ако ме докоснеш докато съм с кучето си на разходка ще останеш без крак така че просто си отмини без да се правиш на бабаит.

212

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 224И защо да е тъпотия, прав е!Куче да се в тая територия!

211

what the f*ck

преди 5 години

Ако човек убие куче - ЗАТВОР, а ако куче убие човек - НИЩО.Ег*ати държавата сме.

210

Анонимен

преди 5 години

До Така ще етова е откровена тъпотия сега дето написа ама както и да е

209

Така ще е

преди 5 години

Докато кучетата са поставени на по-високо стъпало в обществената йерархия от хората.

208

Софиянеца

преди 5 години

О, не! Сега ще го глобят 200лв за дребно хулиганство!

207

Софиянец

преди 5 години

Собственика в затвора , кучетата приспани и добър край!!