35

Анонимен

преди 4 години

С две думи-докато няма редформи нито Шенген нито Евро очаквайте.ББ няма да се хвали този път, защото няма с какво, иначе иска. Докато купените роми гласуват, а ние си седим по къщите по-добро няма да дойде

34

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоКакъв бой ще ви дръпне той Бойко пак наесен ...

33

Анонимен

преди 4 години

Ще влезем в еврозоната... когато интегрираме ромите... Има ли страна по света, която някога да го е правила? През 19-ти век Европа си решава проблема с ромите: в Испания ни изколват като животни; англичани и французи ги карат с кораби по далечни острови, много роми измират по пътя; в скандинавските страни са кастрирали своите роми... Кое от тези доказани европейски решения да приложим, за да ни признаят за достойни равноправни европейци, и да ни приемат в Шенген?!

32

Анонимен

преди 4 години

привет от Германия ЕК откри проблеми в икономиката и социалните услуги..........................Аз пък откривам проблеми в комуникацията и толерантността ! Вече втори ден нито представители на властта ,нито медиите поздравиха българските мюсюлмани по случай Байряма ! В цял свят хората си честитят празниците , а правителствата и медиите официално поздравяват , дори в тоталитарна Ердоганова Турция официално поздравяват християните когато има Хрисиянски празници ! Грешка на природата сте ей !

31

ААА

преди 4 години

Ама недейте така.....бащицата сега ще вземе да вдигне кръвното. Той толкова се старае, направи оградата, магистрали построи, пощадки....колко пъти каза че България изпълнява стриктно маастрихтските критерии.

30

Waffen SS

преди 4 години

"Трбва да cе инвестира в научини изследвания, умни системи за произведителност, да се оправи законодателството и да се подобри заплащането на труда. Hа ЕС не му трябват магистрали. Там номера с имаме 2 магистрали не върви."Прав сте,но за съжаление българската публика не го разбира.Все едно да я карата да слуша ноктюрно от Шопен,вместо някаква чалгаджийка да му вие като Молотовка на първа по баир.Дай му ракийката,сланинката,туршийката,хлебеца,саламеца,компотеца и той е щастлив

29

Анонимен

преди 4 години

Мен в никакви евро зони никой не ме е канил, нито ме е питал дали искам да влизам. Хайде няма нужда, да се бутаме, където не ни е мястото, докато не сме си оправили своя двор.

28

мнение

преди 4 години

Трябва да се изпрати възражение в ЕК за това, че ромите сами не искат да се интегрират и са толериран. етнос от властта в България . Отделно трябва да се изпратят жалби до ООН , ХК, за това, че властта не действа достатъчно ефективно срещу появилата се етническа криминална престъпност от ромите срещу предимно българския етнос.

27

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ и Олигархията са в здрава мафиотска прегръдка.

26

до 20

преди 4 години

гений, ние в момента имаме константна конверсия към еврото

25

d

преди 4 години

Баце каза, че повечето държави сме изпреварили, останаха само Швейцария и Германия, ама и тях скоро задминаваме......, а тия от ЕК пак недоволни:)

24

Анонимен

преди 4 години

С ниските доходи и бедността управляващите нямат желание да се преборят. За тях това е популизъм. Колкото и да говорят за СРЗ, колкото и да лъжат, че доходите били скочили и ала- бала, в ЕП не ядат доматите с колците и знаят, че бедността е главния проблем в БГ.

23

Waffen SS

преди 4 години

Ама каква икономика ще модернизираме.При нас шиенето на *** и потници,но с чужди суровини се смята за иновация.Не съм сигурен,че в България има поне една памучно-тъкачна или вълнено-тъкачна фабрика,а то и суровини няма за тях защото ликвидирахме както памукопроизводството и овцевъдството.Нямаме електропромишленост,електроника,ГАПС-ове машиностроене,особено високо точно.Ние нямаме промишленост,а да не говорим за такава,която генерира висока принадена стойност.Нямаме и селско стопанство в цялото

22

Анонимен

преди 4 години

Причината е само една - много сме бедни.

21

Ром

преди 4 години

А?

20

Анонимен

преди 4 години

В Шенген влизаме от години и аха след месец два, ама все не ни приемат.Но това е добра новина като цяло, еврото за страна като нашата с минимална пенсия от 200лв. и заплата от 560 ще е катастрофа.

19

Анонимен

преди 4 години

Казвате , направо да минаваме на рублата а ?

18

Последно

преди 4 години

Не им е харесало прането на пари у нас.И те перат,но с луксозни препарати.А ний-с веро за 0.80 ст.

17

Анонимен

преди 4 години

Правим толкова много магистрали,Брюксел пак недоволни и ни търсят косури.

16

Анонимен

преди 4 години

Българският лъв е гордост и символ на независимост!Долу еврото!