32

Вълнаро

преди 4 години

Не бойте се, земята ще ни изтръска от гърба си, защото сме супер нахални ***. Не знам на какво разчитат шепата мега богати хора, които контролират производството, добива, и изобщо доенето на планетата? Къде ли ще изхарчат внуците наследените милиарди? Гроб на Нептун ли ще най-новата мания? Затриваме не Земята, а себе си.

31

шматка

преди 4 години

До хъшаХъшлак аз живея на брега на морето.Тези страхове ги говори на родата ти от тунелите.Нивото на ЧМ не се е вдигнало и със сантиметър за 30г.Вярвай на адмирал творящ стагии за климата.Що не си гледа пушкалата ами се прави на умен

30

преди 4 години

Преди 30 години не говореха ли същото за след 30 години ?

29

Това означава

преди 4 години

Че облакът ще ви смели като танк 99 левел докато някаква човечност не се появи в скотовете ... И Гацо на въже ...

28

Анонимен

преди 4 години

абсолютни глупости

27

ВЪПРОС

преди 4 години

На мен ми се пада през 2050 година да се пенсионирам . Това означава ли че НОИ няма да изплаща пенсии през 2050 година ?

26

Анонимен

преди 4 години

До 2100 ще се качи с 8 градуса, пък вие си говорете, и отваряйте още реактори да видим как ще ги охлаждате.

25

панчо

преди 4 години

началото на края на светът започна със началото на индустриалната революция,самоунищожителния днешен свят се изгради и потъва заради модернизацията която харесваме и скоято сме свикнали но всъщност тя ни унищожава бързочовечеството е жертва на собственния си успех какво ли ще яде *** когато вече доматите немогат да растат а овошките от които си прави ракия изсъхнат?

24

V

преди 4 години

До 10 години ще започнат да се чувстват по мощните ефекти . А бг и Ес ще се превърнат в пустини .Северните държави ще са на далавера . Пустинните области ще почнат да растат .Като се вземат мерки вече ще трябва да се живее е Русия Каната и скандинавия които ще ни предложат тропически климат но с английски валежи :)))

23

.....

преди 4 години

С какво сме заслужили ние данъкоплатците.... Не ви е срам

22

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

ЭСССР и ПолитБюрото в Брюксел ще спасят АфРопа, грижи нямате! Само плащайте данъци, за да имат за заплати от по 25 000 еврака на месец!!

21

хъша

преди 4 години

До шматкаако излезеш от тунела и малкия свят в който живееш ще видиш и научиш много нови неща

20

бай ганю

преди 4 години

ядренните държави да си запазят ядреното оръжие щото няма да им трябва,човечеството само се самоунищожава приехме всичко за една безкрайна даденост но след 10 -15 год.днешните ни проблеми ще бъдат микроскопични в сравнение с това което предстои ноо късогледото човечество живее за деня и за какво да мисли за бъдещето на децата си?

19

шматка

преди 4 години

До 12Къде го видяхте това покачване бе.Някъде бях чел че нивото се покачвало с 1см годишно.Защо не виждам такова покачване.

18

Анонимен

преди 4 години

Ужас 3 месеца в годината ще има лято около 40 градуса, бе вие четете ли какво сте написали преди да го пуснете тука. В северна Африка лятото е 45 до 60 градуса и живеят.Тука 3 месеца е даже късо за лято , особено при такива мутри в управлението цяла година да е лято по добре, да не ни дерат за ток и парно.

17

Анонимен

преди 4 години

През своето съществуване човечеството е страдало от не една или две модерни теории ,които успяват да излъжат всички и които след време стават за смях ,а всички после се чудят как са вярвали на глупости .Същото е и сега.

16

Анонимен

преди 4 години

Няма такова нещо. Апокалипсисът може да стане по всяко време, но няма да е много скоро! И със сигурност няма да в близките години. Точната дата никой не я знае. Четете библията, там описано какво трябва да стане ПРЕДИ да настъпи апокалипсисът.Чак когато тези събития се случат тогава. Тепърва има да чакаме идването на антихриса който ще управлява и цялото човечество ще му се поклони.

15

Анонимен

преди 4 години

11,всички сме виновни,защото вредим дори като консуматори.Знаеш ли колко години се разлага пластмаса? Ти ползваш ли пластмаса? Колко години се разгражда найлон? Консуматорско общество,което мисли,че ще живее вечно или след него и потоп..

14

Trex

преди 4 години

Учените са установили, че динозаврите са били разумни същества, занимавали се със селско стопанство, имали са своя писменост, държава и наука. При разкопки са открити записки от изявление на един тирекс пред динозавърското ООН. В своята реч той предупреждава, че тези генетични експерименти с шимпанзето няма да доведат до добро.

13

Rolex

преди 4 години

До Анонимен $500, много бре. Тоагава ще трябва да се мине на батерии и пак ще се чудят как да продават петрола си, дори да е за жълти стотинки. Американото реши ли веднъж да накаже някого, няма прошка.