98

Анонимен

преди 5 години

Сталин нямаше да нападне Германия. Берия в дневника си пише, че Сталин е наредил да не провокират немците

97

Анонимен

преди 5 години

Произвеждали катюши голям прас. Хитлер има реактивен самолет, ракети на 300км, модерно оръжие, синтетичен бензин и какво ли не. САЩ даже няма да ги обсъждам господари в небето, под водата, над водата и разполагащо с Атомен заряд.Тоя пихливанин седнал да ми говори за катюши и матюшии и курволюшиии. Дето е пълно на златни пясъци с тях.

96

Анонимен

преди 5 години

За всеки свален месершмит 262 сащ губят по девет Б-24

95

Анонимен

преди 5 години

Нова пропаганда на ДВ ... колко мило.....

94

Анонимен

преди 5 години

Януари 1945 вермахта размаза сащ в ардените 4 месеца преди края на войната.. добре, че беше червената армия да спаси краварите от погром!

93

Боби

преди 5 години

До ленд лийз"100% от камионите. Представи си ''катюшите'' на каруци"Реално са 95% защото все пак има СССР производствоА Катюшите ех Катюшите са монтирани на всичко което се движи, Камиони руски и западни и не само судебейкъри, Броне трактори, Броне влакове, леки катерислед 1944 някои ракети на катюши са пригодени да се пускат от дървени транспортни контейнери(понякога и контейнера излитал с ракетата страхотна гледка е било летят дървени съндъци)

92

юбералес

преди 5 години

До АнонименАко Хитлер не беше нападнал СССР на 22 юни, то СССР щеше да го нападне на 12 юли. Поне така твърдяха пленените съветски генерали.

91

Анонимен

преди 5 години

Той Хитлер си води 2 год война с Англия. Русия изобщо не е в играта. Крие се докато Сталин град измират от глад и сексс. Айде моля ви се Хитлер щял да отиде в Вашингтон ХАХАПалячовции.САЩ печели ВСВ и в Азия и в Европа и става господаря за следващите 100 год! И до ден днешен няма кой да им се противопостави военно. Освен некви кълвачи във форума.

90

ленд лийз

преди 5 години

30% от самолетите и 70% от алуминия за съветските самолети. Представи си дървени самолети като тези от ПСВ.

89

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Ленд лизът осигурява едва 4% от нуждите на руската армия!"ЕХ ЧЕТЕТЕ БРЕ ХОРАЛенд Лизът в зависимо от времето вида промишленост и видовете войски осигурява от 4% за артилерията(основно взривни вещества) до 100% за авиационен бензин и храни но като цяло е около 15% в парично изражение

88

ай сиктир

преди 5 години

Ако тогава Хитлер е могъл да разполага с армиите и ресурсите си които са източния фронт, а те са около 70% краварите и наглосаксите щяха само да сънуват какъвто и да е било десант.

87

Анонимен

преди 5 години

Ако Хитлер не беше нападнал ссср, а беше продължил войната на запад, англия щеше да капитулира 1942г. а сащ 1944 г. 80 немски подводници завладяха атлантика.. ако не беше източния фронт щяха да са 600 подводници тип XXI срещу които запада е безсилен

86

Анонимен

преди 5 години

САЩ спечелиха Втората Световна Война, това е факт.

85

срам и позор

преди 5 години

Запада на който СССР/ Русия /донесе освобождение от фашизма на чудовищна цена се опитва да лъже и да пренапише историята,не поканиха Русия на честванията в Нормандия.

84

ленд лийз

преди 5 години

100% от камионите. Представи си ''катюшите'' на каруци.

83

Анонимен

преди 5 години

Докато сащ се сдобият с бомбата, вашингтон щеше да е немски.. войната със съюза ангажира 90% от немците.. преди това са мислели да карат само на подводници и самолети,докато не се намесва ссср. Как ще хвърлят бомбата като не могат от сащ да стигнат германия

82

Анонимен

преди 5 години

Братчед кво викаш? Общите демографски загуби за Украйна (убити на фронта, загинали в концлагерите, депортирани, евакуирани) са минимум 14 млн. души. От 41,7 милиона население в довоенната УССР, през 1945 г. остават 27,4 милиона души.Масово войските са от украинци, защото руснаците не искат да се бият и ги разстрелват. Неща които до скоро бяха сктири от света.

81

ленд лийз

преди 5 години

100% от месните консерви. Представи си армия на зелева супа.

80

Боби

преди 5 години

До Анонимен"Русия чака САЩ да бомбандираа Германия да съсипе всичко и тогава просто да влезе през това време се занимава само с поляци. Отделно армията е Украйнска, а не руска... Както винаги"ПОРЕДНИЯ ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВУкрайна и Беларус са основата на селското стопанство и промишлеността на СССР. След инвазията 1941 огромни маси народ бягат релно на техните си два крака в УралОстаналите Немците са ги трепели като мухи защото са низша расаСССР армия била от Украйна-военни загуби 11,5м

79

ленд лийз

преди 5 години

100% от кожените шуби. Представи си съветската армия зимата без шуби.