16

избирател

преди 5 години

Абе ей!!!Вие с едни градушки не се справихте,къде до сасипаха държавата,а за финансова стабилност все дърдорите.То от на "Работническо дело" статиите ви по пропагандни бе!!!

15

Анонимен

преди 5 години

"Независимите" кредитни оценители даваха максимални рейтинги на Лемон Брадърс, до самият им фалит! Трябва ни европейска рентингова аганция, работеща по ясни правила. А за интересите на американците има кой да се грижи.

14

Анонимен

преди 5 години

Както в робските плантации бият робите да бачкат повече, а после господарите чичко Тръмп и леля Меркел Чауш им давали някой долар или евро, но може и да не им дадат, за да не ядат много и да спазват валутен борд и кредитен рейтинг.

13

Жалко

преди 5 години

Жалко, че никой от нас няма да види България, като просперираща държава. Изгубухме шанса си след 89-та година и най ценния си ресурс - хората са на привършване. До 2050г при най оптимистичния вариант, ще има още българи по тези земи. От ромите не чакайте да ви работят за вашите пенсии. Държавата ще фалира.

12

Анонимен

преди 5 години

Абе тези дето са написали това идвали ли са в китната Мутроландия. Виждали ли са колко народ живурка в мизерия. Виждали ли са колко клошари бездомници бъркат по кофите за смет. Вижадали ли са работещи бедни които немогат да си платят тока отоплението водата. Виждали ли са цените в Мутренските вериги монополисти. Картелните цени на горивата на храната. Виждали ли са пенсионери които немогат да си купят лекарствата които ядат каквото намерят. Едвали. Ако бяха дошли и да видят друго щяха пишат.

11

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

А така .Супер сме !!!! След още 100 години ще настигнем европейците , а след 20 румънците.До тогава и ББ ще съживи и умрелите , за да бачкат , плащат данъци и да им гласуватУчете турски , възмездието идва

10

Анонимен

преди 5 години

Независима институция дава добра оценка на страната, но трябва да се плюе и коментиращите правят именно това.

9

бай Тошо

преди 5 години

Чакаме сега Курнеля да се изкаже и да обругае България

8

Анонимен

преди 5 години

С други думи сме бананова държава и можем да си вдигнем БВП с повече банани, но ще трябва да теглим повече заеми. Няма проблем за заемите и имаме кредитен рейтинг и можем да изтеглим заеми за банани и за държавни магистрали, по които да внесем банани.

7

Анонимен

преди 5 години

О *** блю, стабилност!

6

Анонимен

преди 5 години

Мъ кък тъй ша имаме положителен рейтинг, как така ще имаме около 3% инфлация- я виж 12.8% инфлация си е друго, мъ как 560лв минимална, друго си е 3 долара средна месечна...ех кви времена беха...

5

Анонимен

преди 5 години

Стоим непоклатимо стабилни . Няма мръднем ...... .

4

Анонимен

преди 5 години

Държавните инвестиции показват че при комунизма бяхме не правилния път но голяма грешка че унищожихме всичко и че тръгнахме към капитализъм. Сега кредитен рейтинг пазим но няма икономика. При държава без икономика всичко е занулено и няма какво да се развива и кредитния рейтинг е много висок но каква полза.

3

Терминал 3

преди 5 години

А ред бул давал крила.

2

Анонимен

преди 5 години

Усилията на легендарния Борисов дават плодове. Това е само началото съвсем скоро ще ни вкара в Шенген и ЕЗ.

1

Анонимен

преди 5 години

Така е при старият изгерберастял комунист борисов. Благоденствие, стабилност, просперитет, всенародни тържества и видими резултати.