33

Анонимен

преди 5 години

Станишката пак ли си против Орбан и Марин Льо Пен и русофилите и им крадеш от вота със жалката си недоносена партийка и налагаш санкции на Русия Защо гласувахте против Южен Поток цоциалистите.

32

БАНко

преди 5 години

За две години Нинова размаза Собственика на ГЕРБ !Махна Главчев Махна Цвъки УшковМахна Истанбулската конвенцияНазначава нова ЦИКВърна преференциално гласуванеМахна тримата министерчета заради СвогеВалерката Симеонов си седна на ....Изгони Тодоров от ,, Шайка Борисов...Увеличи с 30 депутатите Увеличи с 1 евродепутатНакара Бойко да я моли за председател на НСПредизвика Тиквата да иска Деница Златева за министър вместо Лилиту Павлова............Дописвайте .....

31

Bad Company

преди 5 години

Забравихте ли , че ТОЙ предложи Пеевски за шеф на ДАНС??? Да, да, точно ТОЙ!!! Е и др. Нинова гласува "за" тогава...

30

Анонимен

преди 5 години

И този голям аналитик. Заради егоизма му, БСП загуби изборите.

29

Анонимен

преди 5 години

До Пак опорна точкаА защо социалистите на Хитлер загубиха от комунистите ти сигурен ли че знаеш какво е социалист ?

28

Стратег

преди 5 години

Сър Гей, а ти искаш ли да има предсрочни парламентарни избори? Ако искаш, има само едно решение: напусни БСП, както направи Цветанов. не бъди нагъл евреин, защото лично ще те удуша, стискайки ярешкият ти врат!

27

Анонимен

преди 5 години

Този *** що не вземе да се скрие вече?

26

Пак опорна точка

преди 5 години

До Анонимен 21: Със Станишев - социалистическа, с Нинова - комунистическа, така ли. А сигурен ли си че знаеш каква е разликата между социалистическа и комунистическа партия? Можеш ли да обясниш? Не ми се вярва. Неграмотността на тези, които пишат по опорни точки надминава всички очаквания.А също и това, че Бойко изведнъж много започна да харесва Станишев. Много му е удобен.

25

Кал до ушите

преди 5 години

До Пак тролванеЕС ще се разпадне и после капиталистите Станишеф и Бенчо ще додат с Pолс ройса и ще ги избереме заедно със жената от Крушовица да си направят социална държава.

24

Вътрешни борби?

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА !: Да, ще има избор на нов председател, но това, че ще има различни кандидати е нормално за една демократична партия. Това не са "вътрешни борби". Виж при бат'ти Бойко няма такова нещо. За него никой не значи нищо, само той е единствен и неповторим.БСП е единствената реална опозиция, а отстраняването на ГЕРБ е само въпрос на време. Няма вечни управляващи и вечна опозиция.

23

Пак тролване

преди 5 години

До Анонимен 23: Много си елементарен драги. Гербаджийска латерна. Само г'лупости тиражирате с копи/пейст. Но времето ви изтича. А го няма вече и вашият работодател Цецо.

22

Анонимен

преди 5 години

Нинова е слуга и метреса на Бойко турена e там да съсипе ПЕС и БСП. Някой дали ще знае как една жена от Крушовица ще се вдигне и ще стане собственик на Техноимпекс без да е нечий слуга и да я държат с компромати.

21

Съргей Станалшеф

преди 5 години

Мръсен комунист беше тате, мръсен комунист съм и аз!

20

Анонимен

преди 5 години

До 16 С фигури като Станишев тази партия може да стане социалистическа, но с Нинова си остава русофилско комунистическа !

19

Анонимен

преди 5 години

С Нинова ще загубят с по-малко отколко със Станишев. Гласуването няма да ги спаси от нова загуба, но може да я намалят.

18

Анонимен

преди 5 години

Борисов , ако си някъде с ножица прибери се в Банкя и не излизай !Донесе на България само беди и градушки ! Мразим те !

17

ай сиктир

преди 5 години

Както и да го гледаш съсела си е съсел само с появата си изяде няколко % на БСП.

16

Анонимен

преди 5 години

С фигури като съселя бсп няма шанс.

15

Анонимен

преди 5 години

Мда, това с магарето обаче, днес си беше пълна подигравка (макар и неосъзната) с електората на ГЕРБ!Човека в простодушния си стил, си обяви избирателите за толкова прости, че и магаре биха избрали! Този път е прав - прости са

14

Факт

преди 5 години

Нинова = БКП евразийци, Станишев = БСП европейци !