13

анонимен

преди 5 години

нее да не си помислите че американците са виновни те и на Китай се зъбят *** не смеят да хапят там ще я объркат вече страх ги е

12

Fenasi Kerim

преди 5 години

До привет.Ти знаеш ли какво е икономика? Знаеш ли че най големите резерви на петрол, редки метали и диаманти са точно във Венецуела?

11

Правете деца

преди 5 години

"ЖЪлти ***" провеждат нагли експерименти с обемно прецакване на цели държави.Подава кикотещи се венецуелки на снимката със свеща.."Жълтите ***" са тия които принудиха стотици милиони водачи на автомобили да увреждат тежко и завинаги земята с включени фарове денем..Заради тях е прието решение за ПЪЛНА ЛИКВИДАЦИИЯ НА Поредната човешка цивилизация.Има ги снимани как обсебват обемно Жириновски Тръмп и Путин

10

Патриот

преди 5 години

Какви са истинските причини да се лее непрестано пропаганда и хибридна война срещу Русия ,Китай,Турция,Иран и Венецуела???

9

Зозо

преди 5 години

Абе защо където има комунизъм все няма ток? :)))))))))))))))))))))))

8

Анонимен

преди 5 години

До привет от Германия 4Привет от България..... НА ТОЗИ СВЯТ, ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 200 години, ЗА ВСИЧКО лошо, което се е случило на света са виновни краварската нация!!!! И много те моля, не ме карай да започна с изреждането на фактите, няма да ми стигне цял том!!! А ти по-добре се скрий в твоята джендърска еуропка и чакай да видиш тепърва какво има да ви се случва! То змията, преди смъртта си, най-лошо хапе! Сега сте вие наред! Но....хак да ви е, жалко, че братушките не си свършиха работата докрай

7

привет от Германия

преди 5 години

Забелязвате ли ,че само тоталитарни държави със слаба икономика обвиняват САЩ за саботаж ! САЩ им е виновен ,че нямат ток , САЩ им е виновен че имат лучена криза , САЩ им е виновен че няма пари за военните и са принудени да пращат подвижни крематориуми за да им изгарят телата понеже няма рубли , за всичко САЩ са виновни !

6

Fenasi Kerim

преди 5 години

Проблема е в това че икономиката на Венецуела зависи от продажбата на петрол. Не произвеждат нищо. Зависимостта им от петрола е 95%. Не могат да продават заради санкциите неложени от САЩ. Днес най голям износител на петрол в Опек е Саудитска Арабия. За тях няма санкции защото дават милиарди за американски оръжия. Тока е нормално да спира. Безплатен е. Както водата. Бензина е на символична цена.

5

Anon

преди 5 години

Причината разбира се е само една- същата която прави Северна Корея, Куба, Русия и т.н държави - клоаки.... причината се нарича социализъм. Всеки може да си говори каквото иска- гледа се крсйния резултат. Ханде сега пишете ми минусите и бегом в масква.

4

Анонимен

преди 5 години

Заради ембаргото на САЩ, Венецуела е загубила 130 млрд долара само от продажба на петрол.

3

привет от Германия

преди 5 години

На кривия макарон американците са му виновни !

2

Циклопа

преди 5 години

Не знам в МНОГО ВАЖНАТА ЗА МЕДИИТЕ ВЕНЕЦУЕЛА какви са проблемите с тока, аз знам само, че В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ПРЕЗ 3 МЕСЕЦА ИМА ПРОБЛЕМ С ТОПЛАТА ВОДА.Живея под наем тук от около 4-5 години и на всеки 3 месеца ми се налага да се къпя със студена вода. Изобщо не ме интересува режима на тока във Венецуела, честно казано.

1

Анонимен

преди 5 години

няма пари