149

Бончев

преди 5 години

Браво,ще имаме и нечистоплътен алкохолик за представител в ес

148

ХИГИЕНА

преди 5 години

възможно ли е да го подстрижат и обръснат насилствено??

147

Анонимен

преди 5 години

Филмът ще се превърне в пълен цирк.

146

Krom

преди 5 години

До Анонимен 150 - ела мен да ме "смачкаш", к.енеф миризлив. Не пуша от години и не искам до мен някой да смърди на дран вол, защото няма грам воля. Да правиш като вятъра докато пушиш извън кръчмата, както си си до-***.

145

Анонимен

преди 5 години

пак ще напиша...Мачкай дъртите *** баби, дето лягат с кокошките, заради които забраниха пушенето в кръчмите!

144

Shark до шматка

преди 5 години

И те не знаят какъв им харесва. Сигурно избръснат, подстриган и гелосан мазник-***, който разговаря с полунаведена стойка, демонстрираща подчинение и съгласие с всичко. Някой, който е изпълзял от някоя дупка и от страх да не се върне там е готов да лиже всичко. Ето така ди представям идеалния депутат за тези, които плюат Слабаков.

143

шматка

преди 5 години

До 135Защо да се обръсне и подстриже бе овчарино.Това е ТОЙ и аз и хората гласували за него го искаме ТАКЪВ КАЪВТО Е.Ако ще се променя по добре да не ходи там.Аз го искам там също толкова брутален и прям.Аман от "уес сър-овците"които пращаме

142

шматка

преди 5 години

Хехе.Мислех да отида да гласувам за него но не отидох.Радвам се че Слабака успя.От Брюксел ще идват интересни новини.За тези които го плюят по долу я ми кажете какъв трябва да е човек за да е депутат че нещо сте ми неясни.Бареков ли ви харесва.

141

Анонимен

преди 5 години

ХА-ХА! И ТОЗИ ФИЛМ ЩЕ Е ХАЛТУРА КАТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО.

140

1

преди 5 години

А ернестина,кой ще я оправя.

139

Анонимен

преди 5 години

Преди малко се получи някакъв срив и не знам дали това което написах излезе но пак ще го повторя .Радвам се Слабаков е Европарламента дано да си остане същия честен човек .Не одобрявам партията от която излезе но това е мое мнение надявам се да остане българин и това което изказваше тук да го каже и там на другата Европа оная с голямато самочувствие че е нещо повече .

138

Бавареца

преди 5 години

Народът нещо оглупаве не стига че нищо не правят нащи политици ама и испращат и режисиор там филм не се прави тия от ВМРО от клоуни на горе са циркаджии поне да го испратят с цял тир със цигари

137

Анонимен

преди 5 години

До Избирател137 Ооо,напротив,много се "слажи",за да се намърда в ЕП,при тази висока заплата там.

136

Анонимен

преди 5 години

ЕС "ще стане готин",този ходил л и е на училище?Така ли,ще се изказва в ЕП?На какаъв език ще разговаря с колегите си?Пуши непрекъснато,псува,облечен в дрипи...с рошавата си тгрива може само да шокира хората.

135

СС

преди 5 години

Напънала се планината и родила...мишка. :) Толкова с лобито на Слабаков в ЕП.

134

1

преди 5 години

Защо "плюете" преди дори и да е започнал работа? А за неговите пороци и навици, разбирания си е негова работа, стига това да не е противозаконно. Клошар бил, да се подстрижел, да се обръснел!? Кои сте Вие да налагате на хората норми и поведение!? Има си закони! Като съдите по този елементарен начин, това говори за Вас самите... обръснатите и подстриганите.

133

Анонимен

преди 5 години

Триете непрекъсното коментарите ,срещу недоразумението Андрей Слабаков.Пак ще ни нарисуват с турската тоалетна, с такива типове.

132

Избирател

преди 5 години

Андрей е истински, не е бюрократ и слагач на началниците. Курц върна стария режим в Австрия за пушенето, има заведения за пушачи и за непушачи. В Германия е същото. В Норвегия здравната министърка също лобира за това и евробюрократите да не се превръщат в морални инквизитори на личния избор. Стига сте се бъркали в личния живот на хората. Щом има гей паради на публични места пред очите на децата, значи ще има и заведения за пушачи. Браво Андрей! Успех за ВМРО, най-българската партия!

131

Shark

преди 5 години

До 135. А ти откъде знаеш че няма да заслужи уважението на гласувалите, а защо не и на негласувалите за него? Как знаеш той как ще се представи в Брюксел. И какво значение има брадата и косата? А костюм със сигурност ще сложи, за което едва ли има нужда от твоите препоръки. Само да попитам, то ваза доверието на избирателите защо не го казваш и на другите избрани, или само Слабаков трябва да заслужи доверието. Продължавам да питам МраияГабриел какво е направила досега и заслужила ли е доверието?

130

анонимен

преди 5 години

Слабаков, обръсни се, подстригни се и си сложи костюм! Иначе в Брюксел ще изглеждащ като джихадист! Хората са гласували за теб и трябва да им заслужиш уважението, и достойно да представяш България в ЕС!