18

до 15

преди 5 години

да се помогне, казваш.... Ама това не са хора, бееееее!!!!

17

Вижте сега

преди 5 години

не сте прави.То и в България може да има земеделие и хубава и евтина храна.Ама някак си по демократично е да ядеме палмово сирене и третокачествена храна на тройни цени защото са прозведени от щастливи демократични страни.Помните ли Иракския дълг от милиард и полвина,натрупан през недемокрацията.Като дойде демокрацията веднага ни казаха да се откажем от този дълг платен в петрол,щото това щял да бъде лош не демократичен петрол и щяло да ни бъде гадно да го ползваме.Демократична пазарна икономика

16

Анонимен

преди 5 години

като си *** като руснак и не умееш да рафинираш....

15

Анонимен

преди 5 години

Може ли, да се помогне на тези хора??!?!

14

Накратко

преди 5 години

Като при нас едно време.Като някои видеше опашка пред някой магазин и всеки питаше ,какво са пуснали.

13

Стамат

преди 5 години

Юдео-масонски фокуси в действие!

12

Тео

преди 5 години

Много умни хора се изказват тук. Сигурно са били лично във Венецуела и са видяли с очите си ... аз си спомням навремето баща ми ми е разправял, как комуниягите разправяли, че западните коли са толкова изостанали, че нямали парно в купето ... а на практика в тия години вече са имали климатици. Та ... същото с обратен знак! Започне ли една пропагандна машина с остроумията си ... пиши я бегала цялата система! Филма сме го гледали, кючека сме го играли!

11

Анонимен

преди 5 години

Ми да карат Тесли бе, кой им пречи? Тока нали не са им го спрели?

10

Страхил

преди 5 години

Е това може да стане само при комунизма. Да се къпеш в петрол и да има дефицит на бензин. Комунизма е нещо уникално. Ако в Алжир имаше комунизъм, сигурно щяха да внасят пясък.

9

До сляпа точка

преди 5 години

Абсолютно си прав Колега!Пълно е с ***,които не знаят защо са на този свят.Нивото масово е толкова ниско,че направо не е за вярване,иначе имат адските претенции и т.н

8

Анонимен

преди 5 години

До панчо93 300 000 = 1 яйцеспоред теб колко събира една цистернаи колко яйца има в една птицеферма?

7

Сляпа точка

преди 5 години

До Гледна точкаКолите не се движат с петролЗа да се преработи петрола и да се получи бензин са нужни, съставки, които подлежат на внос и санкции. Колко трябва да си самодоволен и самовлюбен, но без покритие, за да не прочетеш дори статията, след като не ти достига логика, а да остроумничиш с коментари?

6

Киро кофражиста

преди 5 години

Няма нищо чудно, при социализъма е така....ние сме го преживелиПразни магазини, режим на тока, опашки за всичко, беднотия, мизерия....и винаги американците са виновни.....ВЕНСЕРЕМОС ДРУГАРИ!

5

панчо

преди 5 години

разменям птицеферма у нас за нефтен кладенец там

4

хъша

преди 5 години

значи един курник с кокошки излиза по ценен от цистерна бензин?интересно дали си имат и зеленчукови градинки пред блоковете?

3

бай ганю

преди 5 години

да карат на газинтерсно е как доминиращите автомобили са американски уж гадни импералисти а луди по техните продуктидали имат поне тук там някой москвич или лада от братска русия?

2

Гледна точка

преди 5 години

Санкциите не засягат вътрешната доставка. Колко трябва да си неук- дето се вика "колите им в петрол се къпят, но не се движат"?

1

Анонимен

преди 5 години

Какво му е толкова чудно нефт имат в изобилие, ама лос гриснгос ги осакатиха със санкциите си и храната и в частност яйцата са дефицитни стоки.