95

БСП жалка...

преди 4 години

И какво излезе сега - да избираме водач на листата на БСП между любовницата му офшорната Елена и любовника и СерГей ? Каква страхотна драма. Другари комунисти това ли е дневния ред на България? Това ли е големия въпрос на България? Излизайки извън парламента вие загубихте всякаква връзка с реалността. Следва очевидна загуба на изборите, уволнение на *** и маргинализиране на БСП...

94

Анонимен

преди 4 години

До Нинова не е виновна!Станишев носи основната вина, защото той докара провала на ПЕС и БСП с безпринципни коалиции с ЕНП и ГЕРБ само и само да остане евродупетат. Мерджанов лъска тоя *** че бил голям авторитет. Голям е само, че по провали.

93

въпрос

преди 4 години

Това че БСП укрива Йончева в Брюксел, означава ли че тя ще успее да избегне закона?

92

Курнелия се обърка

преди 4 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милиардера Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

91

Техно

преди 4 години

Време и беше, а на другарите от ГЕРБ честита победа.Празенството започва от първи юли с вдигането на цените на тока и парното!

90

Жалко!

преди 4 години

*** така добре водеше стокетницата от поражение към загуба...

89

Червен трол

преди 4 години

На колене ви моля другарко Нинова , не ни оставяйте без мама в БСП. Ние необразованите и елементарни червени каскети сме за никъде без вас.

88

Анонимен

преди 4 години

До Б С ПГЕРБ = Граждани за Европейско Разграбване на България

87

Анонимен

преди 4 години

sichki bulgari, det sa glasuvali za taz teroristka i neinata teror partia, da si varnat bg pasportite v mevereto...

86

Анонимен

преди 4 години

Върнете КоУегатаа начело поне да се смеем със соц държанието му :) Страшна работа беше Или оня нахаллл филмовв актьор от нафталинаа..взел чаша уиски и говори за политика ...соцц смешниккк

85

Анонимен

преди 4 години

80% от постовете тук СЕГА са про-ГРОБНа изборите еГРОБ имаха 10% от електората.Сетете се сами *** ли пишат тук или обикновенни симпатизанти.А по изказа им заключавам че са от шайката на Пашата и Саздов.Нещата ще свършат много зле в тази смотана балканска територийка.

84

Б С П

преди 4 години

Б андаС ъветски П едераси

83

Анонимен

преди 4 години

След оставката, дали БСП ще се върнат в парламента или не? За един предател питам.

82

Нинова не е виновна!

преди 4 години

Когато я натиснаха да вкара Станишев в листата, тя ги предупреди, че ако загубят, вината ще е на старите муцуни в партията. Точно така и стана, Станишев прогони хората да гласуват, а сега неговите поддръжници искат оставката на Нинова!? Партията им отива на кино, Нинова можеше да й възвърне сила, но старите муцуни ще я скапят напълно. Мафиоти като Гергов не стават за партия!

81

Анонимен

преди 4 години

Народа изпитва истински ужас от БСП, доста се напати от тях.

80

Лицемерна, без морал

преди 4 години

Преди време като избиха дипломатите на САЩ в посолството им в Либия излезе баба Пилъри Клинтън и каза, че поема цялата отговорност. И ?!?!? Абсолютно нищо.

79

Анонимен

преди 4 години

Старата номенклатура и подля вода.Трудно е да се пребори стях човек,а и имат помощта на Бац.

78

Само дебили

преди 4 години

Гласуваха за крадливата офшорна рускиня правеща се на журналистка

77

miko

преди 4 години

А милиончева къде потъна вдън земя?Тя няма ли да поеме отговорност или целта и е изпълнена - лигитимен милионер от еврозаплатката?!

76

Що да гласуваме

преди 4 години

За червени мулти милионери?!Да станат по-богати на наш гръб ли?Аре писта