125

ПроСоТо

преди 4 години

мутрата-бияч само за "БИЕНЕ" бълнува!..И минава за "политик" с тоя хамалско-просташки речник?!?!Това може да се случи само в страната на чудесата-България...........Иначе:-70 (СЕДЕМДЕСЕТ ) процента от българите НЕ СА гласували!!!!..Ако имаше поне капка мозък,а не нарцистична боза в главата си,тоя щеше да съзре УЖАСНОТО ПОЛОЖЕНИЕ,в което се намира Шайката му!!!А не да пръцка розови дъги,че бил набил някого!..Или осъзнава,но просто не знае как да реагира..Е,хора,да му покажем!

124

Анонимен

преди 4 години

За БСП всички знаем че ядоха бой.Ама братчедите на Бойко колко бой изядоха. Особено ония Ради, дето е до оградата на Бацо.

123

Анонимен

преди 4 години

Суджук, я кажи кой измъкна 27 милиона лева от държавния бюджет за пропадналата от десетилетия болница в Ямбол, предизборно, за да си пишете активи с Георги Славов!?Недей плю по президента Радев, че всичко ти пада във врата!

122

Анонимен

преди 4 години

Другият път пак си стойте вкъщи и не гласувайте , на тиквата му са напълно достатъчни администрациите, полицаите и римляните , и после пак ревете ,напълно си заслужава българският народ орисията на човек не втора а трета ръка

121

Анонимен

преди 4 години

А ти мутро като каъв се мандахерцале за наша сметка по пътищата?! След два месеца ще ти гледаме сеира, когато излъганите селсски бабички поискат равносметка за обещанията ти!

120

Анонимен

преди 4 години

Пирова победа...!!!

119

Анонимен

преди 4 години

Ами в Швейцария е така.

118

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГавьо не гласува и така бойкотира, то може и 1 човек да иде да гласува и Тиквата да спечели със 100 % изборна победа хората казаха не на тиквосужyците и еврохомосексуалистите За изборнaта активност има пропуски в закона явно и всеки ги чете като дявола Кама Сутра.

117

Viva la corruption

преди 4 години

Корупцията победи, България загуби. Жалко, че българският народ не се съпротивлява срещу престъпния режим на пожарникаря!

116

Цоциалист.

преди 4 години

Шсъ гръмна.

115

Анонимен

преди 4 години

От днес БКП минава в нелегалност , засилете охраната на мандрите .

114

Анонимен

преди 4 години

*** не гласува и така легитимира статукво,независимо ГЕРБ,БСП и тн.Как да не е доволен Борисов.

113

Анонимен

преди 4 години

Каква всенародна радост!По градове и села народа се весели и ликува,,Да се свети името МУ.Божее ако те има,виждаш ли?

112

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 128Хмммм.........направо ми взе думите от устата..........имам чувството, че присъствам в предверието на нова световна война (дано не е гореща!), точно така, преди Втората световна за замъкнали страната ни (с радост!!!) в орбитата на Третия рейх! И РЕЗУЛТАТА Е ИЗВЕСТЕН! НО ТОЗИ ПЪТ БРАТУШКИТЕ НЯМА ДА НИ СПАСЯВАТ!!!

111

Ален мак

преди 4 години

Нека работят, да трупат и като съберат достатъчно за плячкосване, някъде след 25 години и 3-4 месеца ще спретнем нов, истински 9 септември и ще секвестираме всичко, което са откраднали!

110

не съм от бсп

преди 4 години

г-н Борисов , много ви е яд ,че Народа си обича Президента - Не Злобейте !Президента ви каза Истината в очите - Кражби на еврофондове,Корупция , Липса на съд и прокурор,Авторитарно управление - Лъжа ли е ?

109

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВ Европа начело е ДБ!!!ДБ са чужди шпиони и работяг за други европейски държави. Фердинанд и той е бил от ДБ но България катастрофира.

108

цецку

преди 4 години

След изборите. Цветанов към Борисов: имам добра и лоша новина. Добрата е че печелим изборите, а лошата че никой не е гласувал за нас.

107

Анонимен

преди 4 години

Бе, не съм много съгласен, че гастролите на Борисов в последните дни са довели до този резултат! И без това картинката щеше да е такава, но така експертите уж обясняват как нещата са се развили и случили! Просто се създаде традиция, когато се очертава успех в каквото и да е, Бойко да излиза пред камерите, обира овациите и повдига рейтинг! В Костенец не се показа, нали!

106

Анонимен

преди 4 години

ЦЦ отива при ББ с резултатите от изборите.Добрата новина е че спечелихме изборите със значителна преднина.Лошата новина е че никой не гласувал за нас.