68

До Гледна точка

преди 5 години

Така беше. Но още тогава започна да се пропуква този хубав модел. Някой измисли правило: Златен медал получава само онзи отличник, който е бил и комсомолски активист от високите стъпала на тази йерархия. Ако баща ти не е бил Еди-какъв-си, ти, макар и пълен отличник, можеш да бъдеш само обикновен член на Дружественото бюро на ДКМС в паралелката, а на село и в малките градчета, по изключение, може да те допуснат и до позицията комсомолски секретар. Уж гласувахме, но всичко се манипулираше.

67

Гледна точка

преди 5 години

Баце всички големи го уважават, а "Зеленият пъпеш" дори от собственият му лагер му набират кофата по-надолу от раменете - поп Киро мафиоза!Всички му се смеят, на елементарният му начин на мислене! Лошо е когато Бог не ти е дал дар слово, но по-лошо е когато не ти е дал акъл!

66

Анонимен

преди 5 години

Измислен скандал. Кой да е по-пръв е стара нашенска болест. Все пак държавният глава, ред министри и политици демонстрираха уважението се към най-светлия български празник. Но в общи линии шествието беше доста вяло и нямаше достатъчна празнична атмосфера

65

Тигер

преди 5 години

Простаците и крадците се наредили пред професорите за да ги види целия свят, 4е нищо не става от тях.Пълен срам, но народа гледа и им се смее.

64

Приблизителни %

преди 5 години

То пък едни професори ...Не отричам, че 10-15% от тях са си заслужили тази титла.Останалото е кадри на шуробаджанащината, на формулата "наш човек" и на резултатите от надпреварата на младини по направление "Активна боркиня за званието заслужила пр..о..ст..и..тутка".Сред политиците ни поне 20% се справят горе-долу добре, така че са си заслужили челните места в шествието.

63

КОЛКО ГРАНТОВЕ

преди 5 години

на СОРОС лапнахте бе г-да професори. Айде у лево. То не бяха стипендии, командировки, стажировки . Все в Западна Европа и САЩ. Колко изследвания имаше за ТУРСКОТО ПРИСЪСТВИЕ и МИТА за ТУРСКОТО РОБСТВО. ПОПОВЕТЕ нашите защо си мълчаха за това безобразие. На дипломирането в НБУ дадоха думата на една такава даскалка. Говори по-дълго от ректора за мита за БАТАШКОТО КЛАНЕ, докато не я освиркаха родителите от залата

62

Анонимен

преди 5 години

Да браво на бб че не ае появинда ръси глупостите за братовчед си и бараката за прасета и кокошки

61

Гледна точка

преди 5 години

Да не говори ,че е имало години,когато в първа редица са вървели ученици с препасани с, ленти ОТЛИЧНИК.С духов оркестър от самите ученици/студенти! Това го имаше в всеки общински град, а кмета и другите служители седяха и гледаха от страни!

60

Анонимен

преди 5 години

Браво на Борисов! А Радев изтърка жълтите павета в София да си прави реклама! Залежалата стока се рекламира,ама той не го разбира завалията!

59

позиция

преди 5 години

Господин Ректоре, на кое място е Софийският университет в световната класация на университетите, пък и останалите ВУЗ-ове в България къде са??? Да питаме и политиците - на кое място в световните и европейски класации е управляваната от вас държава? Тоест, каквито едните, такива и другите, пък седнали да се карат кой да води шествието на най-чистия и най-светлия български празник. Май само и единствено първолачетата трябва да водят това шествие - най-неопетнените.

58

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

..извинявам се на всички, но днес вдиганаха тарифата за постове срещу Радев, иначе му се възхщавам как достойно се защитава срещу нападките на управляващите и лично на ББ, аз харесвам Президента, просто въпрос на морал...и да заработя някой лев нали разбирате

57

Анонимен

преди 5 години

Гербавите *** наистина ставате вече много жалки!Кой мислите, че ви вярва?Първо "троловете" са САМО руски!Второ ние си вярваме! Третото за да докажем точка втора, утре ще ви изметем на изборите!

56

СТРАДЖЕВ

преди 5 години

И за теб се отнася съвета да посетиш ДОКТОРИТЕ, че нещо не си наред с нервите. И очите прегледай че на бялото казваш черно

55

Анонимен

преди 5 години

Пусни такъв в банята,ще ти изяде сапуна! А бе дръжте го в Бояна поне за празника!

54

65

преди 5 години

Радев е променил протокола?Е,ще ме чака

53

МАЙСИЛ ЩЕ Е

преди 5 години

Като го гледам БОЙЧЕТО как се клати на всички официални събития. Пристъпва ту на единия, ту на другия крак. ИЛИ снощните кошмари с "онези женички" пак е сънувал целия в пот

52

65

преди 5 години

Беше грозно ,много.Аз вече писах,че никой не поздрави децата ,гражданите,които пропуснаха екскурзиите в чужбина.Дойдоха тук за да отдадат почит и да се радват на децата.Да не говори ,че е имало години,когато в първа редица са вървели ученици с препасани с, ленти ОТЛИЧНИК.

51

Анонимен

преди 5 години

Ами Тиквата като е награбил всички ножици, Радев какво да прави?

50

Анонимен

преди 5 години

Време е да млъкне и скромно да поработи накрая! Не виждам парад,събитие,честване без бърборенето на Радев!

49

ВСИЧКО Е ЯСНО

преди 5 години

ОБАЧЕ къде е ТИКВАТА. Разстройство ли го е хванало на празника, или майсил го мъчи. Бойко *** на ПОП да се помоли за теб, че идат ИЗБОРИ