164

Анонимен

преди 5 години

Скоро ще проверим.

163

Гошо Тъпото

преди 5 години

До Ташко Ерменко***Ех бате, паднете ли от власт ще ви събираме *** такиви по улиците и къщите ви и директно в Белене и Ножарево,на чаша вода и филия хляб ... за цял ден !

162

Нинова не е БСП

преди 5 години

Не трябва да се слага знак за равенство между Нинова и БСП, защото по-голямата част от привържениците на БСП не мислят като Нинова.

161

тука има, тука нема

преди 5 години

Десните радикали много си приличат. Фюрерът непрекъснато говореше само за построените от него магистрали. Пожарникарят също говори само за магистрали.

160

ПроСоТо

преди 5 години

уффф!!!!...Тоя хвалипръцко дали изобщо осъзнава какви ги ръси?Каква "дясна",каква "лява" Европа бълнува?!..Има Европа на корпорациите,политическите лобисти,офшорните престъпници и "трудещите се",които "опъват каиша" цял живот.Това недоразумение -Тиквун,е от третия вид споменати...ИГРАТА "лява-дясна политика" е само да се ИМИТИРА някакъв "плурализъм",а на практика и едните и другите се движат от законите на печалбата и обогатяването.Нито едните,нито другите ви питат ВИЕ КАКВО ИСКАТЕ!!!!

159

Трол

преди 5 години

Тука искам ясно да подчертая че пиша за социализъм, не комунизъм. Има достатъчно материал в нета за приликите и разликите между двете системи.

158

Анонимен

преди 5 години

Когото и да изберете и той ще е продажен българин като вас.

157

Чапай

преди 5 години

До комсомолеца АндрейДа младежо, макар и млад на теб ти е пределно ясно че дадеш ли гласа си за някоя по-малка партия /която няма застъпници в ЦИК/ гласът ти и ще бъде откраднат от бай ти Цецко по тъмна доба и прехвърлен в бездъннитечувалите на "гробарите" . . .За това НАПРЕД под ръководството на Корнелия и Елена !

156

Анонимен

преди 5 години

Договорихме се! Значи не гласваме за комунисти - първо изключваме БСП и Корна. Който привижда в Бойко комунист изключва и него. Избирайте от останалите!

155

Анонимен

преди 5 години

До ГЕРБ отновоДа гледа него да не го изнасилят, като в симитли. Ще плаче и ще хвърля боба....

154

Анонимен

преди 5 години

Много нагъл....Европа не знам дали е дясна, ама амфетаджия мутро-пожарникар като нашия *** никъде другаде не би бил премиер.

153

ГЕРБ отново

преди 5 години

Ще изнасили зрелищно грохналата сто годишна вещица!Венсеремос!

152

Анонимен

преди 5 години

До ТролКолко е мъжки Суджука е спорно, иначе - прав си!Европа си е една комунистическа общност.

151

Радио Ханой

преди 5 години

Точно тоя ли лакей говори, че през комунизма му било зле...Точно тоя ли хрантутник на властта по това време... Мали, докъде се е самозабравил... Излезте и го накажете в неделя, тоя лъжец...

150

АнонимеН

преди 5 години

АБСОЛЮТНА МУТРА!!!

149

Минчо Христов

преди 5 години

Как да убедя точно теб, че е по добре да си честен, отколкото гербераст!

148

Трол

преди 5 години

Кога последно западна Европа е била дясна бе мъжки? Има ли по социалистическа система някъде освен в западна Европа?

147

Българин

преди 5 години

Странджа :Ти ли си ИТ -то който е купил на Цветан Цветанов апартамента?

146

пена

преди 5 години

Борисов е скапан комунист! Изобщо тая държава е претъпкана с червена помия!

145

до Сата НАТО

преди 5 години

По-добре да лае отколкото да мълчи. А не мисли, че не е убедил никой просто ния сме с робски манталитет. Тъпчат ни, мачкат ни...но ние си траем. Има една приказка, че всеки народ си заслужава управниците...