30

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ ще вкарат много депутати, защото избирателната активност ще е ниска. Купеният и контролираният вот им е достатъчен, за да победят. Единственият шанс е да излязат хората масово и да гласуват ПРОТИВ тях. НАКАЖИ ГЕРБ!

29

sofeto

преди 5 години

След като един народ е толкова *** да избира бандити, корумпирани, мошеници, крадци, неписмени, предатели. Тогава този народ не е жертва а съучастник в престъпление!

28

Иван

преди 5 години

Събуди се и не гласувайте за ГЕРБ ?

27

Соня

преди 5 години

Ако ГЕРБ вкара повече от 3 евродепутат значи сме много ооо *** народ Българите няма такъв народ ?

26

Юнкерс

преди 5 години

Холандия не реагира правилно! Добре, че не излъчват 100 евродепутати!

25

Анонимен

преди 5 години

Ние не искаме БСП да спечели! Искаме Греб да бъдат наказани за безобразията им! Както става в белите държави! Нека са първи, но с 3 евродепутати! Тогава няма да са толкова нагли! И стига с това, че нямало други! Има, но не искаме да ги видим! Повечето са в пъти по свестни и разнообразни в идеите си от Еленка и козата с дългия врат! Например Ваня Григорова! А тея какво! Едните - повтарят само ,,Икономика", другите ,,Социана справедливост"! Ал. Томов е къде по мащабен в погледа си към Европа и реш

24

Евро И Д И О Т И

преди 5 години

Докато не се приеме Закон за Евродепутати да притежават езиков Сертификата С1 по Английски няма да спре таа *** да се блъскат като овце да стават Евродепутати , в Европвйския Парламент се говори английски а не български , я кажете къде се подготвят в България в училище по английски само в Английските Гимназии , колко от Евродеоутатите са учили в такива Гимназии???

23

Цецо Асансьора

преди 5 години

400 000 души вече гласуваха за герб. В неделя просто ще сваля бюлетините с асансьора и ще ги закарам до Арена Армеец.

22

ФАЛШИФИКАЦИЯ ГЕРБ

преди 5 години

Видими резултати !

21

И Д И О Т И

преди 5 години

Като гледам до сега нито един Евродепутат от България в Брюксел не скочи на изказването на Алис Вайдел от германската Партия АФД че България не етрябвало да влиза в ЕС , за какво ли тогава да се гласува за теа *** И на космическа Заплата

20

Анонимен

преди 5 години

Бих се радвал герб да загубят, понеже са корумпирани до козирката. Не съм симпатизант на бсп, но нямам против да победят, понеже и да спечелят, няма да ни управляват, но би катализирало предсрочни избори. От всички кандидати Радан Кънев от Демократична България най ми вдъхва доверие и ще го подкрепя.

19

Сертификата С1

преди 5 години

Колко от тези кандидат псевдо Евродепутати имат Серртификат С1 по английски , някой въобще интересували го в България или всичко е на връзкарска Основа или шуробаджанащина

18

до 17

преди 5 години

Без тези ,,проучвания" БСП трудно ще загуби изборите! Представи си, че кампанията стартира с прогнози от 25% за ДБ! Какво става с Герб тогава? Не могат да кажат комунистите, Жан, Валжан, кашкавала и лагера! Народа ще ги отмете с 85% за ДБ! А сега - ами те малките нямат шанс, само мафията, по малкото зло и пак същите!

17

аа1830

преди 5 години

Сппред последните социологически проучвания много хора могат да гласуват, но могат и да не гласуват. Има и такива, които може да тръгнат да гласуват, но да не стигнат до урните и обратно, такива които внезапно тръгнали за другаде да се отбият да гласуват. Изобщо социологията е като астрологията, само че доста по печеливша професия

16

Анонимен

преди 5 години

Трябва да имаш шизофрения за да гласуваш за БКП......

15

Анонимен

преди 5 години

На БСП мафиотите вече щяха да са и дали властта, ако беше изгонила Нинова и бе се подчинила на Парваноглу Архаря! Сега не може! Ще и отчитат 1 депутат по малко и ще бъде опозиция без алтернатива! И това е много важно! Да не дойде някой наистина нов субект! И сега Архаря краде чрез името %! Както през 2001 г. с близки до НДСВ имена отлетяха 6%!

14

Факт

преди 5 години

Бе, някъде вече гласуваха! Дайте резултатите, ако ще и да са в 2 държави! Щом не бързат да ги обявят, значи ЕНП не се е представила отлично! Иначе, още в тъмни нощи дезинформацията щеше да залее офчите ни мозъци!

13

Анонимен

преди 5 години

Пазачите на статуквото чрез своите партии - пудели ви натрапват удобните за тях резултати и такива ще ви обявят! Вие кажете, щом са способни да крадат, приватизират и строят с чужди пари асансьори и къщи за свои скъпи гости, какво ще им пречи да крадат и избори? Уж скандал, недоволство, а накрая Герб дори вдига резултат! БСП уж вътрешни конфликти, мандрата, църквата и измрял електорат - 2 депутати повече! И фаворизирания пухал Думбазки, за да изглежда управляващата коалиция съществуваща и трайна

12

Анонимен

преди 5 години

Днес е 24 май ден на Българската писменост и култура. А тук пак ни занимават с нагласено социологическо проучване. След всичките разкрити кражби, злоупотреби, схеми на ГЕРБ не знам дали ще се намери нормален човек да гласува за тях ?

11

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно съм сигурен че всякакви подобни проучвания са пълна измислица!Първо замислете се, някой вас, някога питал ли ви е за кого ще гласувате?Второ, едно такова проучване, за да е легитимно, трябва да обхване както големите градове, така и малките, така и селата, така и населените места с преобладаващо турско население! Пример: ако направите едно такова проучване в София, то най-вероятно за ДПС ще получите под 1%. Ама това актуално ли е?