300

ЕДНА ГОЛЯМА 0 !

преди 5 години

НУЛА МИГРАЦИОНЕН НАТИСК !НУЛА ГАЗ !, ЗАТОВА И НУЛА ГАЗОВА ЗАВИСИМОСТ !НУЛА ЧУЖДИ ОРЪЖИЯ В БГ !НУЛА КРАДЦИ-МИНИСТРИ !НУЛА МОЗЪК В ТИКВАТА!

299

Waffen SS

преди 5 години

ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ВОДИ БЪЛГАРИЯ НАПРЕД!Колко иновативно,колко креативно,колко колко весело.Както се казва,поне почивният ден да започне със смях и веселие,но смях през сълзи и веселие като за последно.Борисов е развързал торбата с обещания.Сега на прицел са държавните служители,които са някъде към 400к ,с едно 10% увеличение на заплатите.Това не е лошо, в България почти няма човек,който да не се нуждае от увеличение на доходите но защо точно преди избори се дават такива обещания

298

Анонимен

преди 5 години

"Австрия не е България: Правителството на Курц подаде оставка"

297

Анонимен

преди 5 години

"Онзи ден и "Гардиън", и руските медии излязоха с коментар за мен. Но и двете внимателно казват, че добре се оправям."Абе пише че като гробокопач на собствената си държава се справяш забележително добре-ТОВА ПИШЕЧетеш като дявола евангелието. Айде до 26-ти.

296

Waffen SS

преди 5 години

Безидейните правителства на Борисов и неговото 10-годишно управление очертаха един път на държавата движеща се от провал към още по-голям провал.Строенето на магистрали,той смята за връх на иновациите,а същевременно дават възможност за най-голям обем кражби.Въпроса е дали сега на тези избори ще използуват софтуера за фалшифициране на резултатите даден на Цветанов от ДД или ще го запази за парламентарните избори.Но като цяло може да се отбележи,че при неговите правителства опростачването продължа

295

Анонимен

преди 5 години

Накрая, ще си пренапише историята, че не Аспарух е създал Българската държава а самия Бойко.

294

Дуро

преди 5 години

Бате Бойко,маани ги тия шменти капели и тези пунти Мари.Поглед към Австрия обърни и примера последвай ти.Всичко е гнилоч в държавата,бате и здраво глозгане до кокал.

293

Дачков

преди 5 години

В предаването Василев говори, че прокуратурата е подчинена на Пеевски.БГ се управлява от компроматна война и някакъв тих сговор между ДПС и ГЕРБ.Прокурор е фалшифицирал разговорът "Ало, Ваньо".Моля се да не е истина казаното от Василев, ако е истина ДПС управлява БГ.

292

Гледайте

преди 5 години

Цветан Василев при Дачков и всичко си идва на мястото, Гласове.Няма да забравя как от трибуната на НС, Пеевски заплашваше ББ, че имал компромати срещу него. Фактът, че упорито се говори, че Пеевски чрез офшорка придоби Булгартабак и я разпродаде, че медия купена от Домусчиев е на Пеевски.атентатът срещу Доган и придобиването на Козлудуй. ДПС управлява БГ.Затова БСП категорично изключи нова коалиция с ДПС.Ако всичко казано от Василев КТБ е истина, държавата ни е изчезнала.СТРАШНО Е.

291

АНОНИМЕН

преди 5 години

Баце, не викай ХОП преди да си скочил, ...не всичко е пари, приятелю, не всичко е парииии...

290

Ужас

преди 5 години

Леле...колко *** човек е този охранен ***?! Излага себе си, излага и България.

289

Анонимен

преди 5 години

Неслучайно всички заводи идват в България, защото ние правим високотехнологични компоненти, ние правим електрониката на автомобилите, най-скъпите системи, подчерта още премиерът Борисов в Стара Загора.

288

Българин 1

преди 5 години

Злобните коментари са доказателство за казаното от Г-н Борисов!!!На 26 май всички пред урните с бюлетина номер 12 в ръка!

287

Анонимен

преди 5 години

Не сме злобни, а ни писна от корумпирани простаци и престъпници!

286

хитро, а?

преди 5 години

Социалистите са хитри. Нищо не правят защото знаят че "който не работи - той не греши"Е на, вижте Радев. Две и косур години нищо не е свършил. Отиди го критикувай ако можеш.

285

Анонимен

преди 5 години

Та Вие Разрушихте и окрадохте всичко какво ще видите.

284

Анонимен

преди 5 години

Гербавите *** лъжат като бесни. Изкривяват истината, пишат от чуждо име...Напразно!След 26ти отивате в канала!

283

алчност Борисова

преди 5 години

Бойко вече е извън класацията.Време му е да се махне.Доста открадна.Стига магистрали с постоянни ремонти.Кой плаща и кой прибира комисионните?Боко и Цоко крадат като за последно,на доизживяване са.За апартамента на Цецо вече не се пише.Вие и семейството Ви никога няма да имате личен асанснсйор.

282

Анонимен

преди 5 години

До Млад човекБраво млади човече!!!и аз ще гласувам за ГЕРБ, за да не дойдат пак Доган и БСП

281

Демокрад

преди 5 години

Не съм комунист и не смятам да бъда.Обаче тоя път..,малко ми е неприятно..,но ще играя с червената бюлетина.Смятам,че е важно да свалиме Шайката на земята.След това с червените ще се справим значително по-лесно.