37

Анонимен

преди 5 години

До ужасТака е като укривате престъпници.

36

Анонимен

преди 5 години

До ФЕНМечтите са безплатни!

35

ужас

преди 5 години

Хората пропищяха от полицията те създават само паника,нахлуват,разбиват врати без собствениците да са там и стрелят по кучетата в дворовете!?

34

ФЕН

преди 5 години

Е сега да хване и да очисти Тиквата в Банка цена няма да има Чане национален герой освободител!

33

Един от Северозапада

преди 5 години

Гледам снимката, и си мисля, колко ли не в ред с главата трябва да си, за да тръгнеш да бягаш по път, пазен от няколко реда полиция.При положение че идеално познаваш околносттта, при положение, че пеша можеш напълно спокойно да изминеш 3-4 километра в час, а стресиран-и повече.За 24 часа, с минимални почивки, вече е на минимум 80 км от мястото.Гоните Михаля. А и друго-сега е момента за селски вендети и узаконяване на убийства.Всичко на него ще се припише! Вече е или в Сръбско, или на другия край

32

Анонимен

преди 5 години

Имам едно въпросче (но не пуша "косче").ЗАЩО не ни информирате че "великана" ДришУ играе днес КВАЛИФИКАЦИЯ в квартален турнир в Женева????Питам за един проятел.

31

Анонимен

преди 5 години

Лошото е за местните жители стреса е огромен. Страхуват се за живота си щото заека ако има зъб на някой може да го очисти. Стреса е и от огромният брой полицаи които им ровят в колите. Така ако се търси престъпник щеше да го пише в дебелите книги. Да не е луд че да се качи в кола при толковяа много полиция. Как я мислят тези Професионалисти неам идея. Постоянно в медиите излиза информация която да напътства Заека за действията му. Това да не е панаир бе така ли се прави операция по издирване.

30

Един от Северозапада

преди 5 години

До байчо "Манекени с маски ! Един *** ви направи на маймуни а ако са 10 в 10 населени места кой ще се справи ? пуснете ловците и горските ще го хванат по бързо"---Я изправи тези манекени срещу хора без оръжие, например пред НС или пред някоя махала, да ги видиш колко са ербап с/у хора без оръжие...Добре че сме *** народ, а само 10-тина такива, дето са си сложили главата в торбата, могат да подлудят държавата, едновременно и навсякъде...Но, май натам отива работата.

29

ФЕН

преди 5 години

ДА ЖИВЕЕ ЧАНЕ!

28

Анонимен

преди 5 години

Ако бяха на бай Тошо червените Барети досега да са преровили земята и да са го хванали. Само че онези бяха професионалисти между тях имаше и бивши затворници които мислеха точно така както мислеха престъпниците. Тарикат беше бай Тошо знаеше как се търсят престъпници как се управлява държава така че народа да е добре. А народа добре ли е и Той е добре. Неможе до вчера да си бил никой и изведнъж да започнеш да управляваш народ и държава. Така ако ставаше кучето само от гледане щеше да стане Месар.

27

Анонимен

преди 5 години

Прякора му бил "Рамбо", защото боравел с всякакви оръжия. Вече има на сметката си две убийства. За него вече и 200 да станат, е без значение. Ако беше професионалист в диверсията, толкова капани можеше да има и за хора и техника в този затънтен край с изоставени къщи, че всеки да да се броят жертви и щети на МВР. Имаме късмет, че не са 2-3-*** "бежанци", обучени да "създават проблеми", като истинския Рамбо.

26

Анонимен

преди 5 години

Може преди престъплението да си е изкопал някъде около къщата или в гората скривалище под земята, да го е заредил с провизии и всичко необходимо и сега да си лежи там няколко месеца, докато промени външния си вид и го позабравят малко, след което ще се пресели в друго село вероятно... и така, цял живот ще се крие, ще се страхува... само психо може да стигне до това положение, като съсипе своя живот и живота на други хора, включително на собственото си дете,за което явно ни най-малко не му пука.

25

Анонимен

преди 5 години

Да точно така,влиза се с връзки и с нагласата за рушвети.Кандидатствах заофицер в люлинското набухвателче Момчето до мен за редовик.Неможа дапопълни теста,та му дадоха старши даго дообучи,за да стигне в норма.Помня,че имаше задача,за тройно правило иза някаква чужд. певица.Певицата и азнея познах,но останалото бе лесно.

24

Анонимен

преди 5 години

Закривай МВР, закривай Академията на МВР! За нищо не стават тези!!!

23

Анонимен

преди 5 години

С връзки и пари отделно.

22

Дзивко

преди 5 години

В гранични войски имаше поиск, тва си е претърсване на голям участък от границата, просто тръгваме наредени в редица през определена дистанция и претърсваме, правихме го най много към 10 човека..., само дето се прави в първите часове, защото просто после периметъра става много голям, така в началото по малък раион, добре обучени граничари, нарушителя е в стрес, няма време да реагира..

21

Анонимен

преди 5 години

Немогат да няправят фейк ,като хората.Скривалище,пушка,а следи от човекняма.Кучетата душат,но няма.И кръгълид...т да си няма да копаеш землянка,да си оставиш пушка ,боеприпаси...Абение толко големи *** ли сме.Всъседния район има празни къщи,можеда отвори сервиз,ама не.

20

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

aко милицията знае, че ловната пушка е използваната, значе медиите умишлено пропускат голяма част от сценария и отдавна е ясно кой къде е защо е и кво де факто е станало.

19

Анонимен

преди 5 години

Заека едвали се крие в района след като знае че ще го търсят. Кой знае в кое затънтено селце е където и врабци няма. Може да е при някой приятел на стотици километри от Костенец. Цяла седмица немогат да го открият трябваше да се сетят че не е в района. Толкова пари потрошиха а можеше да поставят на няколко места цивилни полицаи които да дебнат ако се появи. Можеше да съобщят че прекратяват търсенето и заека щеше да се успокои и да се появи някъде в района или там където се е скрил. Акъл се иска.

18

байчо

преди 5 години

Манекени с маски ! Един *** ви направи на маймуни а ако са 10 в 10 населени места кой ще се справи ? пуснете ловците и горските ще го хванат по бързо