16

Хъммм

преди 5 години

ще постоят още 2-3 дена, после някой ром ще пребие/убие някой и всичката полиция ще отиде да ги пази.

15

Анонимен

преди 5 години

Тос като го видя главата му ми напомня на яйце и се сещам за Великден йеее

14

tyr

преди 5 години

Докато тия *** висят в Костенец, онзи може да утрепе някой в Белово например

13

Хахахаха!

преди 5 години

Ай ГлавСектир бе!

12

Анонимен

преди 5 години

Смешници! Потвърдено.Не е в очакването кога ще си тръгне, а в редовното и ефективно присъствие е проблема.Ама иначе е яко да се изхвърли пред медиите, щото случая е в фокуса им. С две думи, работим щото ни гледат, иначе симулираме.Жалки!

11

Роб на влаЗта

преди 5 години

То голяма файда от вас.Жената писала жалби ....нищо.Вардихте къщата и целия град заграден пък той гръмнал с ловна пушка съседа и нито чули нито видяли ...нищо .Само дето гълтате командировъчни .Крайно време е да ви се плаща за свършена работа .

10

Анонимен

преди 5 години

Днес много се смях като чух по новините излиянието на глав сека че можело през цялото време Зайков да се е укривал в съседската къща!?!А вие не се ли сетихте да проверите там?Едно следово куче да бяхте завели, щеше да го намери ако е там! А вие разполагате с термални камери и пр. глезотии, за които данъкоплатеца е платил скъпо и прескъпо!Всъщност, гербавите милиционери работа няма да свършат, ама час по-скоро да докарват кучетата, те ще се справят! И без това са далеч по-умни от милиционерите

9

Анонимен

преди 5 години

Ще го напишат и този самоубил се. Те само това знаят.

8

Анонимен

преди 5 години

Смешници!

7

Анонимен

преди 5 години

В този си вид, това сто хилядно сборище на младопенсиониращи се потомствени рушветчийстващи копанари и непрокопсаници, струващо на данъкоплатците над два милиарда лева годишно само преки разходи, без да се броят щетите нанесени от престъпното им действие или бездействие, създадено по съветски тертип, е абсолютно безполезно и се явяват основен източник на престъпления.

6

ПроСоТо

преди 5 години

защо си бръснат главите тия?...Вероятно за да приличат на "Вожда"?..Някога мъжете в рашата са си пускали кошмарни космалаци пред ушите,наречени "николаевски бакенбарди",за да се натегнат на царя Николай,който е отглеждал такива на лицето си....Сега па слугинажа си бръсне кратуните...Значи не сме мръднали и час,не век ,в интелектуално отношение..Слугинаж,навеждане,подражание...Ега ти!.............иначе явно ударят тъпана..Избори идат все пак..Требе да са отвлича вниманието от скандалите..

5

Часът на смърта

преди 5 години

14.05.19г.Мъкаа.Това министерство го уби с медийните си пиар изяви.Преди некадърния пожарникар някой да е чувал изказвания на гл.секретар?Дори в МВР повечето служители не познаваха лицето на тази длъжност.И така трябва.А сега длъжността е за медийна звезда и потенциален политик.Някой некадърник не разбира защо ръководството е разделено на политическо и професионално.За това професиолизма умря.

4

Анонимен

преди 5 години

Рамбо ,предай се , Рамбо говори щатската полиция .Помните ли този филм .Това е капитализма ,докарва човека до убийство и ти пращат жандармите. ..

3

Victimized

преди 5 години

"Оставаме там докато не намерим начин да излезем от ситуацията по възможно най-добрия начин, ще имитираме професионализъм и ще дадем всичко от себе си да накараме всеки търтей в региона да вземе на сериозно професията си поне за малко и за пред камерите."

2

Нане

преди 5 години

Я, по *** от тоя, не съм виждал...Па, за Вазе незнам...

1

Ови

преди 5 години

Аааа, единственото положително било, че хората ще помагат..... . Браво господин полицай. Комплексирани смешници сте почти всичките органи , за съжаление....