23

Факт!

преди 5 години

Европа ще дръпне само ако Германия се изчисти от картата.

22

Анонимен

преди 5 години

19-ти Невероятно т.п коментар. Оставали им 10 години, 5 години... Китай щял да им бие дузпата?? На най-големия си пазар за ***? Ами о.к. такива *** могат да се поръчат и във Виетнам и Бангладеш. Е.С. ограбвал Русия :))) Ако беше по-умен щеше да знаеш, че федерации създадени по взаимно съгласие са много устойчиви, за разлика от такива които по същество са си империи.

21

Анонимен

преди 5 години

"Бълагарин" , "факт", "V".................и още десетина "анонимни" поста плюещи ЕС:)) Шуменски ***, фен на ***.Хващам се на бас!

20

До 8

преди 5 години

Най - доброто място за живеене е Австралия. В последните години Мелбърн 4-пъти е избиран за най - доброто място за живеене.

19

Анонимен

преди 5 години

До българин 15Ако знаеш колко си прав!!! Не знам дали си чувал за руския режисьор Карен Шахназаров, той оприличи Запада на голям кораб, заседнал на плиткото. Голям и впечатляващ, но..... заседнал, без идея за движение и без суровини! НЯМА ВЕЧЕ КОГО ДА ОГРАБВАТ! Превъзходно!

18

Анонимен

преди 5 години

Само дето се омаймунчи и селянизира. Явно така е по-лесно на богатите и корпорациите да ограбват повече населението.

17

Анонимен

преди 5 години

Е, то и Римската империя се е разпадала 300 години, а на еуропката и стигат и 30, които са вече към края си!!!! Спаси се точно преди 30, когато разпарчетоса бившия СССР, ограби целия соцлагер, разби го като конкурент и му ОТКРАДНА УМОВЕТЕ! Но понеже няма вече накъде да си разпростират грабливите нокти, Русия не се дава, затова КРАХА Е ВЕЧЕ НЕМИНУЕМ! ЗАЕДНО С отрочето си -краварското котило, което е по-грабливо даже от тях, а там вече и Китай ще им бие дузпата.....ЗАТОВА НЯМАТЕ НИКАКЪВ ШАНС!

16

Анонимен

преди 5 години

Шуменския рахитик, любител на *** се е накъркал яко. ФАКТ!!

15

V

преди 5 години

Залеза на Европа е след ренесанса на Европа . Индустриалната революция уби Европа .Сега всичко е ПАРИ ОТ БРЮКСЕЛ .Ама те са за шепа тарикати ,а ги плаща народа .Четвъртия райх не е Европа .Той е поредната рухваща империя в Европа .Рухването му ще даде нова надежда ,но трябва и нови правила .А не да се запазят сегашните нацистко комунистически такива ;)

14

Анонимен

преди 5 години

До Факт!не си луд, обикновен *** си - социопат и садист. ок, луд си за връзване..

13

българин

преди 5 години

Бе тя Европа си е "жива".Амааа само съществува! Толкова грешки допусна след падането на комунизма. Не биваше да се доверява на Америка.А да поеме по свой път.Сега върви по пътя на Америка! ЕС да.Но не и НАТО! Това са 2 несъвместими организации! Един континент да "пази" друг такъв? Къде го има? Населението на Европа се превърна в Американофилско! Да се кланя на една държава.На *** на геогеафията?! Младите хора даже не осъзнават.Как са минали през месомелачката на Американците уви! Бъдеще?!

12

Факт!

преди 5 години

Германия трябва да бъде спряна Франция и Англия трябва да се съберат и да ги ударят с ядрени удари.Прожлемът на Ееропа се нарича Германия.

11

бай ганю

преди 5 години

западна европа е най доброто място за живеене за съжаление ние не можем да ги настигнем и на половина за да вкусим от тяхната баница,вече повече от 10 год.приличаме на малцинство не желаещо дасеинтегрира към по доброто но сголямо желание *** на вратата за кинти без да се усеща че се налага да дава нещо също на срещаганювци молете се ден и нощ ЕС да го има ние да сме вътре и той да функционира все по добре и по добре че иначе сте останали по бели *** обратно в праисторическата епоха

10

Анонимен

преди 5 години

До ДО 3Защо винаги адресираш постовете до себе си? Нима ти е необходима аудитория за толкова интимен процес?

9

Циник

преди 5 години

През изтеклото петилетие много неща в Европа се промениха. Миграционни вълни промениха цвета и гласа на европейските улици. Все по-силно се чува възмущението на местните от това, че милиони неканени гости безочливо посягат към социалната им кошница, отнемат работните им места, притесняват европейските деца по училища-------1000% истина!!!!

8

Анонимен

преди 5 години

Европа е най-доброто място за живеене. Някой да ми посочи по-добро?

7

Анонимен

преди 5 години

От 100 години се говори за залеза на Европа, а само гледайте, тя е жива:)))100 години са исторически кратък срок, Рим е залязвал 500 години. Европа няма да залязва чако толкова дълго, вече са родени тези които ще изживеят края й.

6

Факт!

преди 5 години

Европа е сбъркан континент който винаги ще е зле и ще има войни щото в едно малко пространство са събрани Франция Германия и Англия които искат да доминират а отзад и отстрани дебнат Русия и Турция Сбъркан прокълнат континент винаги ще има войни тук.Трябва да се бяга далеч оттук!

5

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Кое й е живото и за какъв залез говорите.Помните ли Ньой! Няма и да го помните , вие и комунизма не помните .За вас редките паметници от войните 1912-18 са купчини метал на българския шовинизъм.Друго си е да кажеш че , България е на 13000 години и първата скочила от дървото *** е българска .А , днешна Европа , е победената Европа - развъдник на ***, и охолни дъртаци спящи с 20 годишни продажни девойчета.Днешна Европа , след няколко години е довчерашна Гърция - фалирал .Долу ЕС

4

Патентована Алчност

преди 5 години

Европа е жива и ръси заразата си по целият свят. Това не е повод за гордост.