292

Анонимен

преди 5 години

Хуйърите изобщо да не ми сравняват турски с руски. Руският е международен език, говори се от 260 млн. Да не говорим, че в някои отношения си е по-близък до изворния български отколкото съвременния български и то пак заради тоновете турски чуждици, които са ни натровили прекрасния език по време на "присъствието". Всеки език е богатство, в този ред и турския, но да се налага като по- по- от другите е меко казано арогантна селящина. ***!

291

Гледна точка

преди 5 години

Турският не е ли чужд език като всички останали, какво му е по-лошото?Турският език не е чужд, защото имаме коренно население което го говори. Чужд и то много чужд е руският, защото ни е натрапван 45 години.

290

Анонимен

преди 5 години

Голям артист е боку ханъмата. Няма да се. Учудя ако той знае турски че българския никак не му се отдава значи майчиния му език е друг хммм или пък еврейски ???

289

Сата НАТО

преди 5 години

Трябва да се учи турски, както и гръцки, румънски, албански - с другите комшии се разбираме. Като знаеш турски, можеш да се разбереш в цяла Централна Азия. Нинова може ли да каже защо да не се учи турски? Турският не е ли чужд език като всички останали, какво му е по-лошото? И какво нередно има, че някой си рекламира езика? На руския посраник така ли щеше да скочи?

288

чичо Гошо

преди 5 години

Прав е Анонимен.Турция трябва усилено да изучава кюрдски!Да не говорим,че турците също като нашите македонци крадат история,фолклор и обичаите на кюрдите,като ги представят за свои.Рано или късно Ердоган ще настъпи мотиката.Ако си мисли да го играе като Тито навремето "и тук съм добре и там съм добре" няма как да стане.Виждам,че руснаците вече не го изтрайват и заедно със Сирийската армия наритаха джихадистите в Идлиб.Остава да видим и американците какъв *** са му подготвили.

287

проблема е прост

преди 5 години

Както и в Османската империя, така днес и у нас е разрешено изучаването на "майчин език". И както тогава - така и сега е било доброволно.Който иска да си учат да се записва за турски като "свободно избираем".Ама там е белята, че те не щат! Не могат да сберат мераклии дори за маломерна паралелка! И там ги стяга чепика петоколонниците, че мераклии нЕма!И к'во измислиха? Натискат да го вкарат "майчиният" в редовната учебна програма.Простичко казано - почти задължителен.

286

Анонимен

преди 5 години

Турците е най-добре да учат кюрдски, защото с демографският си бум кюрдите до 30тина години ще са мнозинство. Малко хора знаят, че 70-80% от годишният турски прираст се дължи на кюрдите.

285

Сата НАТО

преди 5 години

Разбира се, че трябва да се знае турски.Турция е най-естественият геополитически съюзник на България.

284

ни са знай

преди 5 години

А какво прави Борисов на откриването на една частна инвестиция?Част от предизборната борба ли е това, или легитимиране на щенията на турския дипломат?Ако можеш,помисли!

283

Анонимен

преди 5 години

Политиците и управляващите предадоха България! Обезлюдяването и огромната демографска криза вследствие на емиграцията е като термоядрена бомба, на който цъка часовникът на взривателя. Остава само да чакаме дано да не......., на дали!!

282

..

преди 5 години

До софиянецза туй пък ЕС за 5 години ни замени кирилицата с латиница.

281

Анонимен

преди 5 години

Бойко ако му шибне една левачка на тва турско джудже ще обере стъкларията зад него

280

Анонимен

преди 5 години

Тва, че турчина е *** като коза е ясно, ама къде е *** Радев да се изкаже?

279

Светите братя

преди 5 години

Незабавно този самозабравил се провокатор ислямист да бъде обявен за персона нон грата, качен на едногърба камила и натирен с дюдюкания към Анадола! Има ли държава?! Президент?! Премиер?! Народе??????

278

Спасиба голяма

преди 5 години

Като ни вижда как целокупно затъпяхме и оскотяхме посланикът е решил, че сега е момента да ни посъветва.И комай си е прав! Нищо, че ББ се ерчи предизборно.

277

Шефа

преди 5 години

Борисов , Борисов , не се прави на герой , а слагай феса и изпълнявай, твоите от Истанбул са наредили вече , ха , ха , какъв си пишман артист!

276

Край

преди 5 години

С наша помощ в Северна Макадония втори официален език вече е албански.

275

Анонимен

преди 5 години

Волен Сидеров - президент!

274

баба мара

преди 5 години

фатална грешка е да разрешаваме на турция да строи в българия болницилетище софия турски заводи в ист българия на какъв език се говори в тези заводине искам турски инвестиции не искам нищо от турция всичко ще ни излезе през носа

273

Анонимен

преди 5 години

За завиждане са хората, които владеят много езици. Това не ти променя нито вярата, нито националността., а е истинско богатство. Невероятно е.