115

Анонимен

преди 5 години

Електоратът на ДПС е под доганово робство,смее ли на не гласува?Не Карадайъ и Пеевски да им сложат,ами и Местан да сложат в листата пак ще тичат защото преклонена главица ятаган не я сече.

114

Анонимен

преди 5 години

То щом тъмно червеният институт за модерна политика дава половин процент преднина на БСП, значи гербаджиите ще спечелят с 5-6 процента преднина.

113

Анонимен

преди 5 години

Дедо ми мир на праха му,викашеКато видиш комунист(бсп)дори и на снимка бойййй!

112

Анонимен

преди 5 години

Наследниците на б оклуците разграбили България бленуват за власт,в някой друг живот живот може би, ама надали!

111

до 111

преди 5 години

така е, Герб превърнаха хората от северна Бя в мигранти в собствената си страна, евала....

110

Анонимен

преди 5 години

ето това ми хареса и ще го копирам с леки корекции.еми така е, Бойко си мисли че София е България, но то не е така. И другото което не разбра че освен южна Бя има и Северна и там също има хора българи, грамотни трудолюбиви, само че не може да си зарежат всичките домовете и да хукнат към Ся.самата Бг реалност, каква Нинова ми разисквате.

109

Гледна точка

преди 5 години

ГЛАСУВАМ ЗА ИВАНЧЕВАБраво на теб! Всеки глас за крадлата е пирон в ковчега на БСП!

108

ГЛАСУВАМ ЗА ИВАНЧЕВА

преди 5 години

НО НЕ И ЗА ПАРТИЯТА ГЕРБСП!ТЕЗИ СА КАТО ДВЕТЕ СТРАНИ НА МЕДАЛА.

107

Стратег

преди 5 години

До АнонименЗа Боеко, какво да кажем? Типичен селянин. Като такъв, наистина, досега не сме го описвали;))) По-скоро типичната структура на жена от Северозапада;)))

106

Стратег

преди 5 години

До Ко неНе е сигурно. Всичко се решава на 26-ти. Малката разлика, реално показва състоянието на ПП ГЕРБ като партия;))) Това не значи, че ГЕРБ не може да спечели;))) Глъвоци за тая работа, дал Господ. Некой като Васко Кърпела ще се извика някъде: "Комунистите идат" и набори 1990-2000 г., че и по-младите шъ скокнат към урните като подплашениз айци, нищо, че те реално, никога не са виждали какво е това "комунизъм", па камо ли тов,а дали той има почв ау нас;))) Просто животинска паника и страх.

105

Анонимен

преди 5 години

Дебела сплескана глава, къси крака, типична ***.

104

Ко не

преди 5 години

Не е сигурно, че БКП ще спечелят изборите сега, но Корнелия може пак да вдигне предварително някоя софра...

103

Анонимен

преди 5 години

От Спектър минали за проучването си през пенсионерските клубове с риторичния въпрос: Нъли ши гласуати зъ БКП уа? И те си направили вместо статистика - статистика.

102

Анонимен

преди 5 години

*** с тези пихкави бузи, и този дифециал се наклала (докато не е в парламента) като коледен шопаp!

101

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

100

Стратег

преди 5 години

До АнонименНе е задължително да принадлежа към някого, за да подкрепя Нинова с идеята Бойко да си подаде оставката. Аз си имам цел, която си следвам - падането на Борисов, питай Цветанов, който бе отсвирен;))). В момента стремежите ми съвпадат с тези на БСП. Никой друг не ми дава възможността, да отсвирим Бойо. Всичко останали искат да са му сол-ташуци и затова се борят и лаят. Само Нинова, иска да е победител. Може да е всякаква, но има стремеж за победа. По мъж е от Джамбаза;)))

99

Анонимен

преди 5 години

До СтратегТи явно си стратег на БСП. Аз твърдя че няма никаква разлика между Борисов и Нинова. Вземи единия удари другия. България ще си остане в руското блато където е била през повечето време от последните 30 години независимо дали ще управляват БСП или ГЕРБ.

98

яаож

преди 5 години

малиии, тая на снимката голем звер е станала, от злоба и завист ще да е....

97

Анонимен

преди 5 години

Така е и аз съм много ощетен от демокрацията. Социалиста Виденов ми вдигна 1000 пъти заплатата през януари 1997 година а капиталиста Костов ми я намали 1000 пъти през лятото на 1998.

96

Стратег

преди 5 години

До Да допълня...Хахахахаха, "не е да запазим властта на Борисов" - "да не допуснем Нинова". Г-да, вие нямате избор, логически и реално. Това е Пат;))) Единствената, която може реално д аизмести Борисов е Нинова,з атова целият огън е по нея, през цялото време. Другите могат да бъдат просто крепители на Бойковите мъ.де;))) с уговорката, че и за крепачи на топки не стават;))), т.е. всяко действие против Нинов или бездействие е директна подкрепа за Борисов.