77

ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО

преди 5 години

КОМЕНТАРИТЕ НА РУСКИТЕ ***! ТЕ ТОВА ПРЕДСТАВЛЯВАТ! ТОВА Е ПОЗИЦИЯТА НА МОСКВА! БЕЗСРАМНИЦИ! БОГ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ!

76

Анонимен

преди 5 години

Нямам спомен да е имало референдум, кой ги пуска тия слухове и фалшиви новини, че одобряваме, че и проценти вади. Я у лево бе.

75

Василев

преди 5 години

Нали минахме от комунизъм към демокрация, за да няма богопомазани и къщички за гости за наши хора???Агент Вини Бранкети!ЦРУ!!!

74

Анонимен

преди 5 години

Как точно разбрахте, че българите одобряват изразходване то на 900 хиляди за разходка на дътрият педофил.

73

до75

преди 5 години

до75 Какви селяни пък теб са те подгонили, слушай си чалгата яж си Ориенталската чорба и незабравяй да се натъпчеш и с дюнер-кебап.

72

Анонимен

преди 5 години

"За какво се влачи тука дъртия вампир?"Да хапне, да пийне за без пари и да се отърка в някое момченце.

71

Анонимен

преди 5 години

Българинът одобрява посещението на папата, но няма да го следи.---Не е вярно, стига с тия измислени "проучвания" на измислени "агенции".Егати смехотворните апологети на герберските безумия! :)Истината е, че ние, православните българи НЕ ОДОБРЯВАМЕ посещението на папата и поведението на неговия пудел в Белене!Може и да следим посещението (ако включим телевизора), защото "свободните" медии, само за това ще предават тия дни. :)

70

Анонимен

преди 5 години

За какво се влачи тука дъртия вампир?

69

Анонимен

преди 5 години

Заради идването на това *** сме с 900 бона на загуба.Съгласен съм да го посрещаме този всяка година и да сме назад 900 хилки, само да махнат охраната на парламента и политиците в замяна :)

68

Василев

преди 5 години

До ЙончеваНа Йончева къщичките за гости са станали факт, защото е работила с крадливата корумпирана гербава държавна администрация!!!Кой носи по-голяма отговорност и вина, селяни прости???Агент Ървин Дулитъл!ЦРУ!!!

67

Анонимен

преди 5 години

Е й цъфнахме и вързахме както се казва.Голям праз че идвал папата-въобще не ме вълнува тая работа.Е преди 20 години когато идва предишния му колега се вълнувах,имах някакви положителни очаквания-ядец нищо хубаво не видях след това...Най очаквам сега шайката да се окичи с индулгенции за управлението си.Язък ако бях на мястото на съветниците му, щях да откажа посещението му ,не е хубаво за Църквата да дава легитимност на шайката

66

Анонимен

преди 5 години

Тоя ЛИЦЕМЕР не се ли срамува от свойте предшественици който като бясни кучета използваха Осмнците да държът Българите на колене в молене 500 год. за помощ от лицемери като него.

65

Анонимен

преди 5 години

Заради идването на това чyчeлo сме с 900 бона на загуба.

64

Рушките блядове

преди 5 години

За избили хиляди свещеници и взривили стотици храмовеЗатова Господ ги наказа с Ленин , Хитлер и СталинИ ще ги довърши с Путин!Амин!

63

Василев

преди 5 години

Доказано е , че в едно ощбество, колкото повече селяни прости има, толкова държавната администрация е по-корумпирана и крадлива!!!Гарантирано от Професор Иво Христов и всички учебници по социология и история!!!Живо доказателство сте вие, селяни прости!!!Агент Били Малохан!ЦРУ!!!

62

Анонимен

преди 5 години

Целта им е да унищожат източноправославното християнствоТо тези, които го ръководят, се справят толкова добре с рушенето, че няма нужда някой допълнително да им помага.

61

Мен

преди 5 години

Никой не е питал. Кой ги прави тези проучвания. На някой от вас, да са му се обаждали по телефона? Агенциите сами взимат решения, като питат *** си служители, какво мислят.

60

За 68

преди 5 години

А Радефф *** се е уредил с два еФтинки апартамента И го разследва ДАНСАна се крие

59

Анонимен

преди 5 години

тук тече пропаганда срещу папата! Нищо свято няма за руските хибридчици и путин! Св. престол идва от св. П!етър - очевидец на Христос! Господ ще ви накаже жестоко!

58

Папата иде

преди 5 години

Да накаже червенитеСвини , които избиха католическите свещеници у нас!Анатема за убийците !До девето коляно!