110

Анонимен

преди 5 години

след като Българите се топят,нормално е и колите да намаляват

109

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен112Ти колко мислиш, че кара *** у провинцията? Я врътне, я не врътне годишно 5-6 000 км.За толкова нова кола ли да взима?Няма смисъл.

108

Анонимен

преди 5 години

*** винафи е бил ***.20 годишен дизел?!Това кола ли е???Дайте си им каруците с магаретата на тези провинциалисти и да се свършва с тая простотия.

107

Анонимен

преди 5 години

Това са добри новини, хората поумняват, от друга страна високите разходи също принуждават много хора да се откажат, което пък не е добре.

106

чекист

преди 5 години

нормално е да има повече дизели, все пак 80% си е цифра

105

До 106 Инсулт

преди 5 години

Не разбираш какво четеш.2,745 милиона са само леките автомобили, а 3,63 милиона са всички автомобили (леки, товарни, автобуси, специални и влекачи).Да нямаш наистина инсулт?

104

Анонимен

преди 5 години

Много страшна тайна се оказа броят на личните автомобили, както и броят на личните автомобили в градовете областни центрове, вкл. и София. Досега няма публикувани такива данни, което дава възможност на Фандъкова да сравнява ябълки с круши - броят на личните автомобили на 1000 човека население в градовете в ЕС, с броя на всички автомобили в областите София-град и Софийска област спрямо населението само на град София и "умно" да заявява, че в София има най-много автомобили на 1000 жители в света.

103

Анонимен

преди 5 години

То хората се стопиха, те за колите им думат. Няма хора, няма пазар, няма инвестиции, няма коли, няма движение, няма такава държава.

102

Инсулт!

преди 5 години

За момент си помислих, че съм получил инсулт! Тук братче някакви цифри летят с бясна скорост нагоре-надолу! Значи веднъж през 2016-та са 3.2млн коли, после през 2019 стават 2.75 след това следва извод, че от всичките 3.6млн коли(???) 1.57млн са стари. След което ни ги разбиват по вид гориво, което се ползва - 1.2млн дизелови, под 1000бр електрички, и 1.2млн + 100хил. бензин, или аз съм *** или ни се губят 250хил-1.1млн коли. Чак ми е жал за учителката по математика на г-жа Петя Славова

101

ВАРеВал

преди 5 години

И с 440 лв. каква "кола" да си купя? А) ЗИЛ Б) Лада В) 30-годишна "Фау Ве" каторга?

100

Анонимен

преди 5 години

Е за това шофьорите мразим герберите!

99

Анонимен

преди 5 години

Мерцедес в България масово не са тузарски коли, основно са 20-годишни Е-класи и Ц-класи, успяващи да се движат по-дълго време от "нормалните" коли преди да отидат за скрап.

98

Анонимен

преди 5 години

БЪЛХАРИНЪТ ОБИЧА ДА СЕ ПРАВИ НА "ВАЖЕН" АМА СЕ НЕ МУ СТИГАТ ПАРИЧКИ ЗА ЗАСТРАХОВКИ, ВИНЕТКИ И Т.Н.

97

Анонимен

преди 5 години

При ГЕРБ използването на автомобил, доста поскъпна, особено за хората с малки доходи, използващи по-стари автомобили. Нищо чудно, че автомобилите намаляват с 158 хиляди на година.

96

Анонимен

преди 5 години

Не само, че автомобилите намаляват, но и се използват по-малко, особено личните автомобили. По брой изминати километри на един личен автомобил за една година, изоставаме от Италия примерно 10 пъти, а по брой лични автомобили на човек от наслението сме два пъти по-назад от Италия.

95

Петко

преди 5 години

Вече наистина е лукс да имаш и подържаш автомобил. Преди разходите бяха по-малки ,сега отива половината заплата за кола,данъци,горива и ремонти. От година и аз съм с колело и зимата грасдкия транспорт.....

94

Анонимен

преди 5 години

В България още през 70-те години на миналия век автомобила престана да е лукс и стана необходимост, но сега след 30 години демокрация и пазарна икономика, автомобила пак е лукс и половината български домакинства не могат да си го позволят, а 80% от домакинствата, които могат да си го позволят, шофират автомобил на над 20 години.

93

Анонимен

преди 5 години

В момента половината български домакинства притежават лека кола. Според разни умници, всяко домакинство имало по 2-3 коли на човек от домакинството, т.е. в България имало около 20 милиона автомобила и затова нарича останалите с презрителното ***. Кое ли е истината ....

92

Селски манталитет

преди 5 години

*** ако няма в двора 5 коли ке умре.Без дърва и въглища може но без автомобил,ракия и чалга не става.

91

Пенсионера

преди 5 години

До Анонимен Всичко опира до собственик. Имам над 20 годишен бензин. Масло не пипа.Не пуши. Карам го с 4 нови гуми. Харчи по каталог и има климатик. За лятна почивка в Гърция става, за кратка екскурзия до Македония също. На кой му пречи? Камионите и новите 6 цилиндрови дизелови джипове замърсяват повече, а плащат по-малко.Май не е много справедливо!