9

Един от Северозапада

преди 5 години

Явно, за тази държава, дядото с жигулката или голф 1 е по-опасен, отколкото политици и олигарси, докарали държавата до национална катастрофа пак.Докарали я до това, че 30 години след 2 милиона митинг в центъра на София, хората пак да гласуват за БСП, само и само да махнат сегашните от власт. Сегашните, които ликвидираха малкия бизнес нацяло, сега искат и забрана на старите коли , забрана на старите шофьори, и вечно да се виси за заем по банкитеза по-нова, или да се плаща за превоз...

8

сминдух енд чесън

преди 5 години

Властта като че ли има съмнения в здравия ни разум.И аз имам съмнения в наличието на такъв в главите на управляващите.

7

Кратун

преди 5 години

В Германия досега шофьорските книжки бяха безсрочни. Сега ограничиха срока им на валидност на . 20 години. Калинките на ГЕРБ се надцакват едни други с все по-глупави предложения. Сигурно събират точки за пред Баце. Колкото по-глупав е един ГЕРБер толкова по-висок пост получава, за да е сигурно, че няма да застраши стола на Баце. Докога ще търпим да ни правят на ***?

6

Един от Северозапада

преди 5 години

Засметка на това, депутат може да се стане без всякакви психотестове, даже няма изискване за завършено образование. А тези хора имат властта да ни вкарат във война, да допуснат чужди войски тук, или ядрено оръжие, както апелира един бивш депутат с трабант.И при това никой не може да им държи сметка. Психотестове не се предвиждат нито за динистри, нито за адвокати и прокурори, а те разсипаха не една съдба.

5

Вбесен

преди 5 години

Ей, ......няма такава малоу м на държава, няма!!!

4

хм

преди 5 години

След като са започнали,да я докарат до край.Би трябало на всеки пет години да се минава тест за агресивност.И на всеки 10 години-проверочен!

3

z-rock

преди 5 години

Някой е забелязал, че има доста възрастни водачи и търси начин да им вземе по некой лев!! По-добре обърнете внимание на това, че най-голям е процента на катастрофите от ония -българи- с имена Ахмед, Юсуф и т.н. Последните примери са показателни!!!!

2

..

преди 5 години

Не прегледи, санкции са нужни.На нокой от вас ли не му се е случвало да го задминат през аварийната лента на магистрала?Такива майстори за преглед ли са или...?

1

Гост

преди 5 години

Този Владимир Тодоров кой го е упълномощил да изказва мнение от наше име ???