11

Anonimen

преди 5 години

ДО 7 По принцип всяка партида храна преди да се пусне на пазара се изследва за съдържание на тежки метали, пестициди, радиоактивни елементи,и т.н. Включително се изследва периодично и питейната вода. Месото и млякото също се подлагат на ветеринарен, микробиологичен и санитарен контрол. Също дрехи, детски играчки, мебели и т.н. За това си има мрежа от лаборатории за санитарен контрол. Не ни дрънкай глупости, защото си невеж

10

Анонимен

преди 5 години

На некадърните укри не трябва да им се дават сложни неща за управление. Най-добре дори нищо да не им се дава...

9

Анонимен

преди 5 години

Според филма за Чернобил някакъв началник смяна, типичен партиен секретар, е ръсил най-много акъл. То тогава все такива слагаха и повечето производства бяха на загуба, но малкото печаливши покриваха дупките. Беше куче кара самосвал. Наливаше се от пусто в празно. Затова и социализма колабира. Можеха да предпазят поне страничните държави.Ако нямаше информационно затъмнение около тогавашните събития СССР можеше и да оцелее.

8

Анонимен

преди 5 години

ЦРУ е провеждало експерименти с цивилно население в САЩ. Виетнам е засипан с диоксини от хербицида "Ейджънт Ориндж". Виетнамските деца са увредени, без крайници.

7

Анонимен

преди 5 години

Палачори са си урките от време оно, само изтребиха се че и половин европа заразиха. Като се бият в гърдите че са самостоятелен етнос стане ли въпрос за Чернобил тогава казват че СССР бил виновен, а те и тогава имаха самостоятелно представителство в ООН отделно от това на СССР....

6

Анонимен

преди 5 години

Комунист, социалист отговорност не носи. Виновен е Колектива.

5

Анонимен

преди 5 години

Всички номенклатури носеха хранителните си продукти в Института за ядрени изслeдвания и ядрена енергетика, за да бъдат изследвани. А народът ни нагъваше радиоактивни храни. Върхът беше радиоактивния дъжд, под който нашите деца маршируваха в Първомайската, комунистическа манифестация! Така хубаво си живеехме при социализма! Комунистите са УБИЙЦИ на собствения си народ!

4

lol

преди 5 години

Поредното черно петно за режима преди 89-та. Никой нищо не каза на народа, а даже ги изкара по площадите да маршируват за 1-ви май. Социалистическите изверги така и не понесоха отговорност за престъплението си с/у народа.

3

Анонимен

преди 5 години

Украинците са виновни. Порошенко да се извини на света за ядрената авария в Чернобил.

2

Анонимен

преди 5 години

Дали е най-тежката е малко под въпрос!

1

Анонимен

преди 5 години

Укропите са виновни руснаците им дадоха АЕЦ и технологии и тях не могат да стопанисват.