19

истина е

преди 5 години

До Анонимен 18Защо на вас истината не ви харесва ?а тя е че Украйна убива мирни граждани деца,старци,жени в Донбас.

18

Анонимен

преди 5 години

До 15сега ще бъде голям удар, да се окаже, че ТОЙ им дава "краснокожая паспортина", ама ТЕ - НЕ я искат!---това е и идеята на зеленкски - чрез контра информационна война, да върне съзнанието на хората...защото владее този, който владее умовете, а не телата! а фюрера в момента владее телата на задушените русначета, но ако им зърнеш мненията в тубата ... проклинат "късмета" да се родят в "тая ***" (цитата е буквален)

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Е какво е оръжието на врага? Само *** пропаганда лъжи и терористични заплахи и изпълнения, друго оръжие от Русия не съм видял.

16

Анонимен

преди 5 години

Кремълският лилипутин е най-кървавият след Сталин !

15

АНОНИМЕН

преди 5 години

По време на преврата този фашага колко невини " Украинци" изби в Одеса и защо като Милошевич и него не го пратиха в Хага да го съдят.За всички е ясно ,че Украйна е една фалшива държава както Косово,Чечня, Северна Македония. Такива държави не е имало преди 100 години. Щом хората там се чувстват като руснаци никой не може да им отнеме това право. Защо и ние с предимство не даваме БГ паспорти на Бесарабските българи, а ги продаваме на македонци?Политиката на Путин е напълно правилна.

14

Анонимен

преди 5 години

До 16С агресор и завоевател не се преговаря с него се воюва.--ами той ще воюва - като иска рязко затягане на санкциите, които до момента си бяха чиста проформа!да воюваш с "оръжието на врага" - не е добра идея!

13

това е

преди 5 години

До Слава УкранРусия ли избива хора в Донбас или Украйна?там има много пролята кръв и вече връщане на зад към Украйна няма да има.

12

Weiss

преди 5 години

Украинския плевнелиев :-) Този обаче, трябва да му се признае, поне имаше топки да се яви на избори.

11

Анонимен

преди 5 години

сега ще бъде голям удар, да се окаже, че ТОЙ им дава "краснокожая паспортина", ама ТЕ - НЕ я искат!

10

факт

преди 5 години

Украинската армия обстрелва вече години тези области и изби стотици мирни хора,ясно е че те ще търсят защита от Русия,Киев имаше възможност по мирен път с Минскиа договор да си върне тази част но те предпочетоха да убиват,кой сега е минал червената линия!

9

Анонимен

преди 5 години

Московската Орда върви към пълзяща анексия на Донбас !

8

Анонимен

преди 5 години

До Слава УкранРусия е държава агресор.--това го знаят даже в австралия

7

Анонимен

преди 5 години

И тоя ли ще продължи да плямпа от калта като колегтата му Помаш ката Шу шу мига.

6

vlady

преди 5 години

Порошенко провежда месечен запой след загубата на изборите за президент на Украйна и явно е постигнал поредния делириум.

5

Мишо

преди 5 години

Няма такава държава като Украйна! Украйна е област на Русия!

4

Анонимен

преди 5 години

След като се чувстват руснаци, говорят на руски, а вие ги бомбите, защо да не получат руско гражданство?Що не е толкова ербап към Унгария и Полша, които дават гражданство на етнически унгарци и поляци в Украйна?Сигурно не е политкоректно, но пък Потрошенко е програмиран да обвинява Русия.

3

Анонимен

преди 5 години

Ха сега да ви видим каква украинска нация сте!

2

****

преди 5 години

До хахаха УКРАИНСКО

1

хахаха

преди 5 години

Ами отговорете с даване на руско гражданство на руснаци , да видим какъв ще е ефекта