47

Анонимен

преди 5 години

Работата е ясна. Някой е имал "усещане за народна любов", но се е оказало грешно. И у нас е така. Денят на истината все някога идва!

46

Гледна точка

преди 5 години

Зельонски е украинският Симеон сакс Кобурготски.-единственото от което разбира е от комедия. Украйна ще стане една голяма смешка!

45

Путин

преди 5 години

До 42 "Майка му се казва ,Римма Соломонова ?"Какво от това ? Моята се казва Шалом ова.

44

котарака Леополд

преди 5 години

Нека бъдем приятели...!Таз "ДЪРЖАВА" има нужда от хумор!След като най-красивите момичета и най,по-по,най авиокострукторски бюра( и за ракетни двигатели) се превърнаха в смехоря, то е време да се избере ...Рейгън!Да, ама нееее...,ония си имаха правила и само търсеха как да преразпределят богатството, а тия си имат студена лимонада и въпроса е колко голяма ще е ...република.И няма Тръмпфчччччооо, и няма Меркел, а има само ...празнота............................................................!

43

Анонимен

преди 5 години

Украйна се очертава като страна на пародиите - първо беше Юшченко избран с огромен ентусиазъм и после намразен и забравен, после беше Порошенко - пал революцои, пак речи и т.н. и сега натирен от телевизионна звезда.... Чакайте нова революция и простории след 2-3 фодини

42

Анонимен

преди 5 години

Зеленски ще издържи от шест месеца до една година. Крайните националисти и олигарсите-корумпета ще го свалят с едно майданче!Горкият човечец, дано да остане жив!

41

Анонимен

преди 5 години

Дано този не започне пак да се целува с Путин и Русия.Ще е жалко за Украйна.А, родните русофили...да бягат в Русия като толкова им харесва.

40

Зъбльо

преди 5 години

Сега 150 милиона руснаци ще трябва да му го местят на Путин. Толкова му е голям, а не като вашите, коментиращи такива!

39

Анонимен

преди 5 години

Майка му се казва ,Римма Соломонова ?

38

Анонимен

преди 5 години

До някой сиВикаш къде по-добре с руски кукловод :)

37

До Сорос

преди 5 години

А бе Сорос може да е всякакъв, но поне не пише "милярди".Грамотността може да те направи по-убедителен, да знаеш!

36

Анонимен

преди 5 години

До ПатриотРусия може с бодра крачка да върви на майната си.

35

Патриот

преди 5 години

Всички вие сте югозападни руснаци. Държавата "България" е измислена от еврейското лоби в Лондон, за да разцепи руския народ!

34

Мда

преди 5 години

Замисълът беше прекалено елементарен. САЩ видя възможност да катализира преврат в Киев и да сложи марионетно правителсто което да им позеоли военна база в Севастопол с която трайно да се наместят в Черно Море под носа на Русия. Няма държава която би позволила това и Русия не е изключение. Всичко друго е лъжа за което свидетелста, че нито Украйна в обозримо бъдеще ще е член на ЕС, нито САЩ им оказва реална икономическа помощ освен кредити от МВФ за които ще си платят скъпо и прескъпо.

33

Сорос

преди 5 години

И сега кой ще върне набутаните милярди в провалилото се майданче ?

32

Анонимен

преди 5 години

Порошенко ще си прави шоколадите на спокойствие оттук нататък.Господ да помага на Зеленски,дано е свестен човек,защото ще разбере че политиката не е комедия,макар често и там се става за смях.

31

РККА

преди 5 години

Ако Украйна е сцена на Порошенко се падна ролята на глу.пеца,в интерес на истината успяваше да разсмее целия свят но и да разплаче собствения си народ....

30

Откровено

преди 5 години

Честно казано, изобщо не ми пука за Украйна, нито пък за нейните лидери.Единственото важно нещо е на руснаците да им е гадно!

29

някой си

преди 5 години

Куклите се сменят, кукловода от Вашингтон се е все същия!

28

до 12

преди 5 години

Няма значение кой е спечелил, важното е че кандидата на Путин неможа и 10% да спечелиедно и също пригласяш, но по важното е че народа украински би шута на тоз фашага. Смятай, че всеки различен от него е все човек на Кремъл...тоест може да се води разумен диалог ..