82

Cтранжата

преди 5 години

Това е дело на Путин! Покрай Нотр Дам е бил забелязан цирков мечок с yшaнка, каращ ИЖ Юпитер-5 с кош. В кошът се е возил некъв тип с очила и Лавров венец на главата, свирещ на балалайка "Катюша"!

81

до 90

преди 5 години

Та тази позитивна енергия която излиза от центъра на земята те не я понасят..не могат да я спрят и трябва да избягат...тази вълна я виждаш от години..тя бявно но полека обхваща всичко..демек хората не вярват на политиците, не вярват на историята,всичко го подставят под съмнение..защото всичко е лъжа!!!ВСИЧКО!! та тази поз. енергия тези *** не могат да я понесат и ще си заминат..но като не могат да притежават нашият свят искат да го запалят и разрушат...логиката им е щом не можем да го имаме..

80

Православен

преди 5 години

Естествено, че има символика. На връх католическия Великден! Падането на Нотр Дам е знак, че идват ЧЕРНИТЕ ЗНАМЕНА на исляма!! Колко прав е само Тръмп.... затова го мразят евролидерите-съучастници в тази катастрофа!

79

Анонимен

преди 5 години

Г-н президент Макрон!Господ Ви проговори,да грубо,но в прав текст.Дали го разбрахте г-н президент?!Съмнявам се,дълбоко се съмнявам,имайки предвид комплексасрската Ви политика.......Жалко за прекрасния вековен храм!!!

78

до 90

преди 5 години

Няма нищо случаино приятелю..световната организирана престъпност(разбирай Илюминати,Масони,Билдерберги и тн.) сами организират тези атентати по света, за да прокарят тяхната определена цел, в момента не знаем коя е защото е много рано но после се разбира защо са го направили. Тяхната цел е ясна..говоря ти за дългосрочен план..те не могат да имат европа и света и трябва да напуснат..разбирай към Марс, където марс не е планета а парче земя от плоската земя на която живеем, Марс е слънце на неячаст

77

Анонимен

преди 5 години

От днес аз съм расист,аз съм християнин който ще си защитава расата,религията и ДЪРЖАВАТА

76

от 69 до 83

преди 5 години

Това са инциденти не са атентати, бе момче ! Повече тая дума няма да я споменаваш ,това и много други са просто инциденти ! Европа и Америка и са едно чудесно мирно място където стават само инциденти!

75

Анонимен

преди 5 години

Горят ни храмовете,избиват на за коледа а когато се защитаваме НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ НИ НАРИЧАТ РАСИСТИ.

74

Йово

преди 5 години

Нищо чудно някой Алахагбаровец да е драснал клечката, но в името на евроатлантическите либерални ценности не може да обвиним миролюбивите мюсюлмани за такова гнусно нещо. Затова Путин е виновен.

73

Анонимен

преди 5 години

Комунистите на 16.04.1925г взривиха СВ.НЕДЕЛЯ и отнеха ПО НАЙ ВАРВАРСКИ НАЧИН живота на повече от 500 човека. Турците не са правили такива зверства.Тази варварска *** винаги е носила само злини на хората.И този пожар не е случаен.

72

Ильо Минатов

преди 5 години

Поредната успешна стъпка към постигане на ислямизация на Европа. Ванга предрече Сирия и ислямизацията преди 30 години. Когато четях предсказанията и не вярвах. Нищо не подсказваше, че нещо подобно ще се случи. Сорос Илюминат АЛЕ АЛЕЕЕЕ

71

Макрон

преди 5 години

Идеално падна тая кула. Тъкмо на време за констуркция на минарета върху катедралата.

70

Анонимен

преди 5 години

Инцидентът е олицетворение на бъдещето на Франция, откакто се напълни само с араби и ***, особено Париж

69

Божинката

преди 5 години

Няма огън без дим.

68

Анонимен

преди 5 години

Значи режима на Макрон има водоноски,и химически вещества,за да обстрелва френския народ,а няма пожарен хеликоптер, поне един,с който да гаси подобни пожари?!?!

67

Анонимен

преди 5 години

До Случайно запалени???пропускаш и много други,в атентата в мадрид,във франция и т.н.

66

Анонимен

преди 5 години

Поредна хибридна атака на руските хакери начело с главния световен злодей - Владимир Владимирович.

65

Анонимен

преди 5 години

Руснаците не трябва да ги пускат в Европа, защото правят лоши работи!

64

Анонимен

преди 5 години

До БОЙЧЕ БОРИСОВСамият той уби 1300 годишна история на народа ни,тръгнал да реве на чужд и по-пресен гроб. Лицемер.

63

Анонимен

преди 5 години

Абе пичове.Кой запали райхстага през 1933 бре?Нашите момчета ли бяха в крайна сметка?