16

Пчеличката Мая

преди 5 години

Порожанов ще свика работна група. Не се притеснявайте!

15

Луд

преди 5 години

До До 11Не ми ги разправяй на мене тия. Това ни учеха 45 години. Лъжи себе си.

14

гербисто-патриот

преди 5 години

Това не е лошо, дори напротив. По-високите цени при нас показват, че ние растем с изпреварващи темпове спрямо Холандия и Австрия. Защото ние се развиваме по-бързо и вървим с ускорени темпове по пътя на прехода и реформите. Така, че нека да не сме черногледи, а да видим нашите постижения с които се гордеем.

13

До 11

преди 5 години

Слушай,Луд.Ако държавата не лъжеше нас и ние няма дса я лъжем.Рибата се вмирисва от главата.

12

Анонимен

преди 5 години

8 е прав... Тук храната е лукс! Много по-скъпа от страните в чужбина! Накрая ще стане така, че с 600 лв заплата да ходим на стоп до други държави да си купуваме храна...

11

Анонимен

преди 5 години

Хем скъпи,хем некачествени!!!Раждайте,българки,държавата мисли за вас.

10

Луд

преди 5 години

До пенаАйде и по тоя въпрос. Защо са високи данъците? Защото 50% не се осигуряват или го правят на минимална, защото крием доходи и имоти. Защото издържаме цяло племе мангус.и. Е те парите трябва да дойдат отнякъде. Не може ем да лъжеш държавата, ем да ревеш срещу нея, че те гърби.

9

пена

преди 5 години

Пак ли Европа ни е виновна за факта, че сме си сложили 20% ДДС върху храните?

8

Луд

преди 5 години

Храните в Бг са по-скъпи от колкото в повечето европейски държави. В Испанив в суперите 80% от стоките са с цени по-ниски от тук, някои с много. Просто тук всеки иска да забогатее моментално, на гърба на другите, затова сме зле. Никой не ни е виновен, не народ а ***.

7

жестоката истина

преди 5 години

Нали знаете за плана на ЕС -Европа на две скорости!ни я не сме пълно правен член на ЕС и скоро няма да бъдем свиквайте....ЕС ни прие само по политически причини да ни откъсне от Русия и набута в НАТО. Други причини няма.

6

Анонимен

преди 5 години

Само детските храни ли

5

фруктоза

преди 5 години

Номерът е сега да вкараме малко протекционизъм, като подобрим условията за местните фирми и спрем ментетата с фруктозен сироп и без какао като вредни. Трябва да се поучим от макронския план- уж за здравето на шофьорите говорят, а си затвориха пазара за нашите превозвачи. Тази игра, обаче, не е за *** и послушковци като на бате евродепутатите. Трябва знания и умения да се прокарват скрити политики и да се печели позиция.

4

Анонимен

преди 5 години

Демокрацията е виновна!

3

Анонимен

преди 5 години

България е всеизвестна със спекулантите си! След като има балами да търпят мутрите, защо да не бъдат изцеждани до дупка?!

2

Анонимен

преди 5 години

Да не се окаже че цецко чакрата с етажа купува на двадесет цента пюренцето.

1

Анонимен

преди 5 години

После що нямало раждаемост еми няма да има.Българска работа!