110

Ками

преди 5 години

В момента се раздухва проблема в Габрово, с цел да заметат имотните далавери на властващата мафия.

109

Хм

преди 5 години

Без значение етноса , ако работиш и си плащаш сметките , ако спазваш закона и не го заобикаляш ,то от какво се страхуваш? Защо ще пращаш шестте о.О си деца по познати? Интересно , в семейството ми са с висше и уж добре платена работа , а с две деца са си разходи...

108

Ф.С.В.

преди 5 години

Предлагам да платим на Дарик радио- (защото те го правят за пари ) - ДА ОБЯВИ ГАБРОВО - за най добрият град за живеене !!

107

Некъф

преди 5 години

Нека малко да усетят страха който изпитват старите хора по селата.

106

Ф.С.В.

преди 5 години

Това сваляне на щитовете и каските от страна на полицията -няма да е вечното решение- Рано или късно на побеснелите за СПРАВЕДЛИВОСТ И ЗАКОННОСТ ХОРА- ТОЗИ НОМЕР НЯМА ДА МИНЕ!Т ДОНЧЕВ СТАНА ЗА СМЯХ-МОЛЕШЕ СЕ А ПРОТЕСТИРАЩИТЕ МУ ВИКАХА ОСТАВКА И ***-Дончев викаше-Моля ви не рушете и не се бийте,А един от разгневените хора му отговори-НЕ КРАДИ!И за първи път Дончев разбра какво е хорското мнение за негпо и ГЕРБ! Беше попарен ! Ако бях на Габровци-трябваше всички заедно да му обърнат ГРЪБ!

105

ANTIKOMUNIST

преди 5 години

До CAT.....ужас......всички потомци на 1 семейство.........

104

Анонимен

преди 5 години

"Къде да тръгнем?"Тръгнете към Индия, откъдето са дошли прадедите ви! Никой няма да ви закача, винаги е топло и слънчево, всички са като вас, ще можете да се крадете и лъжете помежду си... Кеф!

103

БПФ

преди 5 години

Нека видят как е !!! Десетки хиляди българи живеят в страх за себе си и за децата си - ама това за толерастите не е проблем май !!! Иначе съчувствам им - но за това да винят дивите си съплеменници, а не българите, на които вече им писна от ромови "културни особености".

102

Антон

преди 5 години

С мирни протести не става, досега колко пъти имаше протести в разлчини граодве и резултат нулев. Историята с ромите трябва да се реже дълбоко до кокал. Всеки път ви призовават за кротък протест и резултата е видим - всичко продължава по старо му, а това че *** се притеснявали се пише с цел да буди съжаление. Някой вълнува ли се от страха на възрастните хора по селата, бити,грабени и убивани от същите изплашени ***.

101

Анонимен

преди 5 години

"Дано един ден изкореним расизма от България."Ще го изкореним. С чистка.

100

Анонимен

преди 5 години

Изгонете от Бг всички малцинства, които живеят тук от векове, че да ви заселят с мигранти. Те са цивилизовани, културни, образовани, ще учат и работят в чистотата и селското стопанство. Тях ще ги интегрирате. Няма да правят побоища.

99

ДртПрч

преди 5 години

До163Не са на работа, защото днес е неделя. Какво лошо има хората да протестират срещу ромските изстъпления?

98

Анонимен

преди 5 години

Вместо тия младите да са на работа, кой подьржа тия стачки кой изобщо седи зад тая незаконна расистка организация?

97

Анонимен

преди 5 години

Бьлгария е расистка граблива дьржава която те кара да се чустваш без права и закони!

96

Шоп

преди 5 години

Пускам сълза, две, хрипам...рев...жал ми е ... Напрво се дера от рев ..наоиням се оххх..... ..!!!

95

Изнервен

преди 5 години

До 145. И като подадат оставка управляващите проблемите ще се решат ли? Нали и други са ни управлявали и проблемите са били и по-големи. Пак ли ви платиха, за да политизирате един сложен проблем.

94

CAT

преди 5 години

28 внучета... Че кога ги направиха ?! 😊 Цял клас и отгоре.

93

Анонимен

преди 5 години

русия продаде българия на турция!!! Доказателство за това е че нашите политици умишлено или не създават омраза или зближаване на роми и турци!!! Гледайте в ютуб 2023 год лозанския договор в който турция има право да иска своите земи. Историята се връща

92

Анонимен

преди 5 години

Дано един ден изкореним расизма от България.Ако не го изкореним се отказвам от бг гражданството.

91

28

преди 5 години

28 0_о това за Гинес ли е... че така след 10 години те ще са 5 милиона... ко праим..