59

обективен

преди 5 години

Без ББ и ЦЦ светът ще е по-хубав и по-весел.За съжаление , само част от грайфера на едната гума на Фалкона се е отлепил.Абсолютно никаква вероятност за катастрофа не е имало.Просто българския народ си няма късмет и това е.Останалото е Цвъкова пропаганда.Същата като от времето на Тато.

58

ГОСТ

преди 5 години

"Заради безразборно натискане на копчета" -извинете ме ,но какви са тези пилоти щом не знаят кое копче в кой момент да се натисне? Това е изключително тъпо обяснение, все едно са качили деца от детска градина и те са натискали всички копчета.

57

уточнение

преди 5 години

Пожарникаря два пъти си сменял памперса при кацането.Един път в самолета и втори път на летището.ГоУем страх е обзел кухата лейка върху раменете му.А иначе Фалкона е можел да кацне и без колесник.Ама страха е голям.И сега ще започнат новите легенди за смелостта на Тиквата ,премятания през крило и т.н. и т.н. И как Мухобойко лети на 18 годишен самолет.Само че самолета има няма 1000 часа във въздуха.И може да лети още 50 години.Един напълно ненужен самолет.Както и отряд 28 със 100 хрантутници.

56

Анонимен

преди 5 години

До ИцоПравилно си го казал.овцете се впечатляват от такива работи и го вярват.

55

Burzum

преди 5 години

Като няма късмет човек е така!

54

Анонимен

преди 5 години

Айде стига сте героизирали съвременния Тодор Живков. Спукал гума-голяма работа! Другия път да лети с редовен полет, там ще му е по-сигурно.

53

Ицо

преди 5 години

Това че незнам си кой ходи с колелото на работа е чист популизъм за овчици...

52

Патреот

преди 5 години

Замалко да се спасиме от ***... Забравих нали е народен месия и всички го обичаме...

51

Манолски

преди 5 години

Не му го пожелавам, но ми се чини че ако беше станала голямата беля с Борисов щеше да има всенародни тържества

50

Мариела

преди 5 години

Това не ни вълнува въобще.

49

Анонимен

преди 5 години

Един еврей пита другия , каква е разликата между беда и катастрофа. Разболял се Йосиф. Това е беда но не е катастрофа. Паднал самолета на Борис, товае катастрофа но не е беда!

48

Анонимен

преди 5 години

И ако бяха направили белята, сега нямаше да има кой да разреши от нашата на Великобритания да отложи Брекзита и сега щяха да са вън от ЕС :D

47

Анонимен

преди 5 години

Ремонтът на самолета са се плати от пилота. Застрахователите няма да платят! Нито ще плщаме и ние за некадърнистта на някакви уредени на длъжност човечета със съмнителна репутация!

46

Анонимен

преди 5 години

Така е. Няма само Пунта-Марата да си натиска бутоните от масивно злато в личния асансьор я!

45

Анонимен

преди 5 години

И правителствена болница има само в България, не само правителствен авиоотряд.

44

Анонимен

преди 5 години

И НСО има единствено в България - частна охранителна гвардия за политиците, задоволена с всичко, с огромни заплати и неограничени права. В другите страни за сигурността на политиците както и за останалите граждани се грижи полицията, няма създадена специализирана структура.

43

Анонимен

преди 5 години

Опитал се е да приземи самолета следвайки партийната линия, като е смятал че това е правата линия.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен41То на холандия премиерът е и пед рас. Трябва да изкопирваме всичко от холандците и ние ли да сме пед раси?Колко пъти е ходил на работа с колело?Два пъти като за вестниците ли?

41

Анонимен

преди 5 години

И в авиоотряда сигурно вече назначават само партийни активисти на ГЕРБ, смятайки че за доброто приземяване е необходимо основно вяра в партийната линия.

40

Анонимен

преди 5 години

България е най-бедната и корумпирана страна, но това не пречи на Главатарят и Шайката му да си пътувт с чартърен самолет, който плащат данъкоплатците.А в Холандия премиерът ходи на работа с колело ...Ех, ***, ***, никой не ти е виновен, че търпиш като в ол.