36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 36Намекваш, че е роден жена ли?

35

Тц тц

преди 5 години

Сега влиза в пубертета. Ами ако след края му се почувства жена и сексуално бива привлечена от мъже? Ненормалницата Джоли сякаш се влошава с възрастта. Дали няма да завърши в клиника доживот?

34

Анонимен

преди 5 години

Тази си отряза гърдите (поне така рекламираше ) уж за да не се разпространил рака й . Сега пък рекламира джендърство . Ето затова все повече и повече тези в холивуд ще отдръпват феновете си . Затова в холивуд почти всички са извратени -секс,наркотици , *** до/филия, про .сти. туция.между другото:Леонардо Ди Каприо като е бил дете актъор първият му агент е бил ОСЪДЕН *** .до. фил .

33

Анонимен

преди 5 години

Аз съм "против".

32

Анонимен

преди 5 години

А е толкова красиво дете, може би най-красивото от цялата им група деца

31

българка

преди 5 години

Бащата няма ли право на мнение ?!?! Дори и да са разведени, дори и родителските права да са присъдени на майката, редно е и ДВАМАТА родители да са съгласни с подобни интервенции. Ако единият не е съгласен, не може да се променя пола на детето. Да не говорим, че това е 12-годишно дете, което още не знае какво точно иска и е абсолютно НЕДОПУСТИМА такава интервенция. В тази държава няма ли закони и агенция за закрила на децата ? Брат Пит защо мълчи и бездейства?!? Наистина съм шокирана !

30

преди 5 години

Съсипаха детето !КАто се натъпче с хормони и си обезобрази тялото, няма да си смени пола !

29

Анонимен

преди 5 години

Явно от бебе е била подложенана *** възпитание. Звездичките на каишка трябва да дават пример на обществото. Да пожертваш детето си,за да си ок е много долно.

28

АнонимеН

преди 5 години

МОГА ДА ВИ ГАРАНТИРАМ , ЧЕ ТОВА Е ЗАРАДИ МАЙКА И!!!МАЙКИ И СИ ОРЯЗА ВСИЧКО А ДЕЦАТА ПОДРЪЖАВАТ НА РОДИТЕЛИТЕ СИ СЕГА И ТАЯ ЩЕ СИ МАХНЕ ГЪРДИТЕ

27

реалист

преди 5 години

Като имаш такава майка не ти трябват врагове. Един ден това дете ще проклина, че е имало такава "грижовна" майка, а не истинска. Пример за криворазбрана любов.

26

Анонимен

преди 5 години

От това дете нищо нестава.Нито патлак,нито жена.Ако психяса,Кой ще съдиджолка.Не върви за истина,но си еДжендърска атака.В кравария не еостанал читав кравар.Чужденците всеоще ги държат на повърхността.

25

Анонимен

преди 5 години

За мен името Шайло е мъжко, да не кажа кучешко, но все пак мъжко. Т.е. идеята за смяната е заложена още тогава.

24

Анонимен

преди 5 години

Тия не са в час. Май Питката ще излезе доста по-адекватен от Джолито. Добре, че се оттърва

23

Анонимен

преди 5 години

Прибери си версиите и защо се дава гласност на про100тиите. Утре и други ще искат да последват примера, Серж обществата днес ще празнуват

22

Анонимен

преди 5 години

Такава мацка беше Анджелина ...сеха е само една луда анорексичка. Нямам думи просто.Отвратен съм. Винаги съм си мислел,че презадоволените хора изперкват - сега съм сигурен

21

Анонимен

преди 5 години

Сега ще му сложат пиш ка а като влезе след 2г пубертета ще поиска пак да е момиче и ще му я режат и ще пие женски хормони

20

Питанчев

преди 5 години

А кой и купува мъжки дрехи на малката глезла ?.... И кой и постригва къса косата?Сигурно коси ливади и изхвърля *** на съседите за да си спести пари за мъжките дрехи, които тайно от майка си е купувала .Джоли е изперкала тотално . Жалко за детето .

19

Анонимен

преди 5 години

Сега очакваме и Брад Пит да си смени пола. Ще е голям майтап.

18

Опс

преди 5 години

Като се има в предвид, че Джоли като малка е била мъж. А Брад Пит жена, нормално е детето да се обърка.

17

Архангел Псувнаил

преди 5 години

Абе какво стана, докъде стигна науката с трансплантацията на глави? Щото отдавна е време на Анджелина да и присадят една нормална.