33

Анонимен

преди 5 години

Работилата, пише си изтребител, без "с". Научете го този български!"Смятаме, че се е разбил", добави той /министърът на отбраната на Япония/. Намерили опашката и той вече смята! Гений!Да не са се набутвали да купуват и да сглобяват това летящо недоразумение!Имали бол пари, дали ги на своите братя по оръжие! Тъй де, малко ги пердашиха през ВСВ! За янките превземането на Иво-дзима и на Окинава беше велико военно постижение, върхът на героизма. Леле, като си помислиш, че памперси не е имало още!

32

вгз

преди 5 години

Американски *** - това е основната причина. ѝс 200 млн долара си купуваш американски ***, който след това катастрофира - я боен самолет, я за транспортни услуги... всичко пада.

31

SS

преди 5 години

това с "неизвестните причини" най-много ми хареса...Със сигурност, за тиа самолети ще бъдат ограничени уж "тренировъните" мисии около спорните острови, само на около 300 км от Русия.Иначе, следващия път може и да няма и опашка...

30

Анонимен

преди 5 години

как са неизвестни причините? това е американската техника, тя така си работи.

29

Сатира

преди 5 години

Ааа те Американските самолети не падали..

28

факушима

преди 5 години

Сглобяван в Япония.Нормално.Някой японец на 10 сакета е объркал някое болтче.

27

Анонимен

преди 5 години

До AДано не се купят,защото не ми се мисли как ще ги изплащаме и в същото време ще изплащаме огромен външен дълг.Какъв огромен външен дълг бе?Външния дълг е 26 милиарда.20% от БВП.Това е нищо!

26

A

преди 5 години

До Анонимен 24Дано не се купят,защото не ми се мисли как ще ги изплащаме и в същото време ще изплащаме огромен външен дълг.А и след ударното раздаването на пари на "наши" хора около изборите-сумата сигурно е многократно нараснала. Б-я е заробена с дългове за столетия, но пък "много работещите,големите строители" около герб се нагушкаха за столетия. А глупостите за великата б. армия, която трябва да бъде оборудвана с възможно най-скъпите(не непременно най-добрите)изтребители - ги разказвай на др

25

До 23

преди 5 години

По-полека с изцепките!...Не е първия паднал и няма да е последния. Още при разработката има огромен брой инциденти с тази летяща ютия.Белгийското правителство написа официален доклад, че набутаните им от САЩ летящи ютии са негодни за реална военна експлоатация.Повечето такива самолети стоят на земята и всеки една - две седмици им се правят "ъпгрейди" променят им се блокове и какво ли не.Този процес тече от първия им ден и едва ли ще свърши през следващите 10 години

24

Анонимен

преди 5 години

Прехваления "самолет" с набутван от USA на съюзниците си за цена колкото тежи злато с неговото тегло и с 853 неотстраними дефекта, се разбил.Защо ли?Причините били неизвестни?Напълно известни са - това е начин да се изпомпват пари от васалите - няма не искам, няма недей!А тези, които нямат толкова пари, тях ги рекетират с 8 броя F-16.

23

ЖАН-ПИЕР ПАППЕН

преди 5 години

РУСНАЦИТЕ СА В ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА И НЕВИЖДАН ЧОВЕШКИ КОЛАПС... 146 МИЛИОНА...ОТ ТЯХ САМО 90 МИЛИОН СА ИСТИНСКИ ЕТНО-РУСНАЦИ....А САЩ Е 330 МИЛИОНА, ОТ ТЯХ 60 МИЛИОНА СА ГЕРМАНЦИ , И 40 МИЛИОНА ИРЛАНДЦИ .РУСКИЯТ САМОЛЕТ СУ-57, ГО ОБЯВИХА 2002 ГОДИНА !!..А ОЩЕ ИМАТ САМО ЕДИН СЪЗДАДЕН ПРОТОТИП - ЗА ПРЕД ИНДИЯ, КОЯТО ИМ ТЕГЛИ ЯКА РУШКА МАЙНА, И РУСКИЯ : 5-ТО ПОКОЛЕНИЕ ОТИДЕ ПРИ ЛЕНИН В МАВЗОЛЕЯ . А ИНДИЯ СПРЯ ОБЩОТО НАЧИНАНИЕ С РУШШАЯ , И СЕ ПРЕНАСОЧИ КЪМ САЩ И Ф-35 !

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Ние ше купим чисто нови машини с последно поколение двигател боекомплект и радар.Няма никакви 30 години.Щяхме да купим, вече забрави.След последните издънки на гербаджиите на следващите избори са АУТ.Да не мислиш, че Путин ще разреши на БСП и Радев да купят Ф16?Не че ще има нужда да им казва де.Те инструкциите са ясни.

21

Анонимен

преди 5 години

До Ф35 им падат,Първия паднал ф35 и вече падали ... хах!?Какво Ф16?Ф16 няма да купим.Боко е пътник и БСП-то и пРезидента Румен Решетников няма да позволят такова нещо.

20

Анонимен

преди 5 години

До истинаНие ше купим чисто нови машини с последно поколение двигател боекомплект и радар.Няма никакви 30 години.

19

Ф35 им падат,

преди 5 години

а Ф16!?

18

Анонимен

преди 5 години

*** е, че точно системите за навигация от този модел, ще са нововъведението в този Ф-16 който ще купуваме. Както виждаме, последна дума на техниката.

17

Victimized

преди 5 години

Начина по който е структуриран военно промишления комплекс в САЩ води до огромни загуби за американския данъкоплатец. При бюджет два пъти по голям от този на следващите 5 държави се затрудняват да правят реални иновации.Понеже всичко се аутсорсва към под изпълнители, към други под изпълнители. Много пари за комисионни, много пари за заплати, корупция и така на татък. Всичките им проекти се точат с години. Да не говорим за онези трилиони не осчетоводени в Пентагона за които се говори.

16

Българин

преди 5 години

Много падат тези американски трошки

15

Анонимен

преди 5 години

Пиндостан вече официално призна, че за конструирането на този изтребител-бомбардировач са използвали съветски технологии.

14

Анонимен

преди 5 години

Боинг ли ги правеше тея Ф-ве?