7

Българина

преди 5 години

За 10 г имахте шансове за всякакви реформи, освен да се опитвате че изритахте половината възрожденци, вкарахте джендъризма в училищата и детските градини, направихте бежански лагери, и се обзаведохте като държавни служители с имоти за по 500 хил друго не знам да сте реформирали, шайка предателска! Знам че преди герб България беше ПРЕДИ Румъния, ФАКТ. Има хвалби на ББ по темата за Шенген!

6

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Барни Ръбел е завършен ***.Назначението му за министър на правосъдието е гавра с народа.

5

Аман

преди 5 години

от реформи байно, ти не разбра ли, че правосъдната система се крепи на непроменимост на нормативната уредба. Не може след всяка катастрофа, всеки нещастен случай или, ако щеш, след история като "Артекс" законовата и подзаконовата нормативна база да търпят промени. Не че уважавам САЩ или Англия, но там законите не са изменяни стотици години. А тук ? Днес приемат закон, след 2 месеца е изменян 4 пъти ! Това говори само за едно - не сте за там - ВЪН !

4

гербисто-волевист

преди 5 години

Честит нов пост на колегата ни г-н Кирилов. Време е за работа, защото наследството е лошо и има много неща за правене. Както се казва, Мачкай комунистите и народа, мачкай ги за да те уважават.

3

Юропеец

преди 5 години

Олили ,олили майко ...

2

Анонимен

преди 5 години

поведението на председателя на КПНОКПИ съоствества на закона.....-и това чудо е правосъден министър? ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!

1

хахахаххаха

преди 5 години

това е виц, нали? Че то точно ти Данаиле доведе правосъдието до КАТАСТРОФА-АДвоката на Жан Виденов и на АРТЕКС, ще прави съдебна реформа!?!!