9

Горан

преди 5 години

Абе, не знам за възрожденския образ на даскала, ама по царско време е било така: попа, даскала, кмета. Ама, тогава е имало села, а те си бяха гръбнакът на българщината. Сега всичко е в разруха, та преди да дойде образът на даскала, доста неща още ще трябва да се наместят.

8

ОК

преди 5 години

Добре. Ни спомняте ли си как се е работели по онова време? Пример, дядо ви Петко Славейков. Даскалът отива в дадено селище и се договаря с първенците - в коя сграда ще учи децата, за каква заплата и прочее. Ако местните хора не харесват работата на даскала, изгонват го. Да пристъпим към назначаване на даскалите от общината, която да им плаща заплатите (а не МОН) и родителите да определят тази заплата.

7

Анонимен

преди 5 години

Образованието е прекалено надценено! Просто загуба на време.80% от материала е ненужен а важната информация спокойно може да се научи и за 2-3г ако се оптимизират уроците и упражненията в клас чрез реални примери а не само суха теория.Общо взето след всичко над 8-и клас е ненужно.На бизнеса отдавна не му трябват професори и теоретици. Бизнеса има най голяма нужда от работници. А сега младите си губят времето до 25г. Вместо да започват работа на 15г. да си изкарват при и да са независими.

6

Анонимен

преди 5 години

А каква беше целта на посещението на сем.Радеви в Египет -медиино МЪЛЧАНИЕ.

5

Анонимен

преди 5 години

а възрожденския образ на честен политик, работещ за доброто на България кога?...

4

Анонимен

преди 5 години

Селоо дай да се върнем в килийното образовение.

3

Анонимен

преди 5 години

Пак нищо не каза нашето момче, ама е от харманли, простено му е!Да не забравяме какъв пример даде баща му, сгазвайки с мощния си Мерцедес пенсионер с тротинетка, след което се кри като мишок в колата, докато телефонира на наши хора, за да го покрият и да не стане клиент на Прокуратурата, а в последствие и посетител на затвора в Пазарджик!

2

Анонимен

преди 5 години

Радев пак мучи и говори безмислици, пълна фатмащина, няма какво дурго да се очаква от клепоух самальотчик!Радев, подай си оставката като мъж и поеми отговорност за загубената битка с пакета Мобилност!Ти си срам и позор за България!ОСТАВКА! НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ!

1

Анонимен

преди 5 години

С о р о с к и т е реформи в образованието го убиха. Радев,пак не сте в час.