98

сбъркана програма

преди 5 години

Каква е такава програма до 4 -ти клас дето е написал по-долу някой?? За какво са на тия деца да учат ,,Човек и Общество"? Да знаят името на Бат Бойко ли са въвели тоя предмет? Горките деца разбирам защо от малки са намразили даскалото.

97

до 92

преди 5 години

Английският според мен е единственото,което може да помогне на децата в живота. Математиката,ако вземем за пример: алгоритми, изчисляване косинус, синус, тангенс,лице на пирамида и конус в реалния живот с какво ще помогнат на обикновения човек? Проблемът е,че НЕ се учи практическа математика. Например лихвени проценти, нещо което да е от полза в живота.

96

Анонимен

преди 5 години

Няма по-алчни и по-гадни от БГ-работодатели!!Ако може да им работиш за без пари...............ще е супер за тях!!!

95

Анонимен

преди 5 години

До 92единственото положитебно в нач. класове е, че се въведе инфор. технлогоии - 2 часа, ама можеше и да е поне 3 часа, за сметка на някакво гражд. образование, което изощо не му е мястото в начални класове.много сбъркана образов система - излишни часове, а това което е важно - изтикано на заден план

94

до 92

преди 5 години

Значи,приятелю грешиш за английския.Вероятно си работиш по специалността много години и имаш дете около 10 години. Младите,които сега си търсят работа, където и да идеш на интервю вярвай ми първо изискване ПЕРФЕКТЕН АНГЛИЙСКИ, дори работата да ти е да кажем с друг език, отърване няма от английския, защото някои шефове са чужденци и трябва да има комуникация и с тях. Не,че тия чужденци умрели да си комуникират с някакъв млад служител дето след няколко месеца може да съкратят, ама ИЗИСКВАТ.

93

до 92

преди 5 години

Часовете за спорт, пеене и рисуване са разтоварващи. Учениците да могат поне малко да починат от твоята математика и бълг. език., щото са на училище от 8:00 до 18:00 часа всеки ден.

92

Анонимен

преди 5 години

Един от гадните защитници на работодателите...............кървави кравопийци!!Бивше комспомолко секретарче.................гафина долна е той!

91

Анонимен

преди 5 години

До 82аз пък ще кажа, че в момента, особено в началните класове, прекалено много е застъпен тоя ши.бан английски, прекалено много! това НЕ е нормално!БЕЛ - 8 часаматематика - 5 часа ((англ- 3 ч ((човек и природа - 1 ((човек и общ - 2--физич - 3 ч ((пеене - 2 ч ((рисуване - 2 ч. ((----а трябва:БЕЛ - 8 часаматематика - 8 часаангл- 2 ччовек и природа- 2човек и общ- 2--физич - 2 чпеене - 1 чрисуване - 1 ч.--какво има да ми пеят, рисуват и подскачат, като не знаят "2 и 2"

90

Зоро

преди 5 години

АЗ ПЪК КАТО 50 ГОЗДИШЕН РАБОТНИК С 30 годишен ТРУДОВ СТАЖ СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ. ПОВЕЧЕ ОТ 20 години ПЪРВА КАТЕГОРИЯ, *** ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ГЕРБ НА НЯКОЛКО ПЪТИ , В ПРЕДВИД ПОСТОЯННО УВЕЛИЧАВАНЕ ВЪЗРАСТ И ГОДИНИ ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ. НИЕ СЪЩО ИМАМЕ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ЗАКЪРМЕНИТЕ ФЕОДАЛИ ОТ ЦК на БКП И ТРАНСФОРМИРАНИ В ДНЕШНИ, ИСКАМЕ ДОСТОЙНО ЗАПЛАЩАНЕ В ЧАСТНИЯ СЕКТОР И ПРИЗНАВАНЕТО НА ПЛАЩАНЕ ЗА СТАЖ, КАКТО Е В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ . ЗАКОРАВЕЛИЯ ФЕОДАЛ В Е ЯВНО С СИНДИКАТИ, НОИ,НАП и СОЦ. ГРИЖИ

89

Анонимен

преди 5 години

Да обобщим проблема на бизнеса: "Сметкаджиите избягаха от България и българския бизнес, а останалите у нас не знаят да смятат."

88

Анонимен

преди 5 години

Избягали му робите. Оплаква се. Недостигали робите, едните не знаели да смятат, а другите били големи сметкаджии. Не става така. Бизнес угодия няма.

87

Анонимен

преди 5 години

Редом с задължителната матура по математика,предлагам да възтановим кльоновете с бодлива тел, да върнем гранични войски и да въведем изходни визи. Така доволно ли е Велев!

86

Анонимен

преди 5 години

Принципно какво значи за децата да се повиши математическото мислене и да се намали времето за чужди езици.Чуждите езици им създават силна памет, ще се намалят тренировките им за добра памет, но ще се повишат тренировките им да имат логическо мислене.Естествено на всеки е ясно че едното или другото може да се развие и в зряла възраст, тука говорим за времето което е ученик на къде ще бъде насочено времето с което разполага ученика.Идеята е да се намали тренировките на памет и да се тренира логик

85

Forever

преди 5 години

Да учат и повече чужди езици,и да бягат там където ще ги оценят,а не такива като този да им решават съдбата.

84

Анонимен

преди 5 години

Бизнесът предлага: Матура по математика за всеки зрелостникАИКБ искат и извънкласни дейности по технически дисциплини===Аман от Васил Велев и вечното му хленчене. Допълнителната матура струва допълнителни пари, извънкласните дейности - също. Като иска, да плаща за това: който плаща, той поръчва музиката. Ама той иска държавата да поеме тези разходи, пък той да вземе работниците.

83

предлагам бате Бойко

преди 5 години

А Нека първо се явят на изпит бате Бойко и Цецо да видим дали Бизнесът би ги взел на работа,ако не остане един ден какво да крадат и суджуци.

82

таблицата за умн.

преди 5 години

Направо смях. Предлагам на бизнеса за бъдещите им бачкатори да ги изпитват на таблицата за умножение. Може да се подигравате ама в ро*ск*ия квартал който я знае му викат,че е много учен и понеже май повечето ученолюбиви българчета дето могат да решат и докажат сложни теореми емигрираха, аз предлагам да изискват следващият випуск завършили да знаят поне таблицата за умножение.

81

Анонимен

преди 5 години

Принципно какво значи това в повишаването на математически познания ще е за сметка на чуждо езиковите познания,просто времето което заделят в момента учениците за чужди езици ще им е необходимо за математиката.Безспорен е по големия интерес на децата към чуждите езици по мотивационни причини и се подготвят добре.На практика тези които им трябва математика поради някакви нужди ,им трябва време и обучение на по късен етап като започват от основата матеметиката.Работодателите трябва да ги обучава

80

Анонимен

преди 5 години

Абе Другарю Велев ти на кой свят живееш,би ли обяснил по какъв начин ще ги задържиш тия подготвени Млади хора! България е Периферия в съчетание с червен "бизнес" от това няма по "добра"комбинация за задържане на млади кадри.

79

V

преди 5 години

И тоя феодал си мисли че държавата му е бащиния .Тези нагли феодали трябва да разберат че образователната система трябва да е направена за ученика ,а не за това което иска ,,бизнеса,, Бизнеса не плаща и не може да иска .Плаща данъкоплатеца .За добри технически кадри трябва опит при добри мениджъри а не виши кетапи както си мисли тоя.Всички казват че от училище идват негодни и тепърва трябвало да учат .Тогава що не дават шанс на работници с опит ,а търсят кетапи ?? Въпрос на мениджмънт ;)