114

Анонимен

преди 5 години

Да съм го твърдял???.От какво и от кога тогава са помохамеданчени? От същото от което са похристиянчени братята ли им? Кой ги е помохамеданчили след като при идването на турците те вече заварват мюсулмани по тези земи?

113

Анонимен

преди 5 години

След изборите Турция няма да е същата. Защото няма да има ? от ЕС. Истамбул ще дърпа за свободен пазар, за свободен печат и инфорвазия. Ще се отселя от азиятската част ролитически и финансово. Това ще е достатъчно власта да се съобразява с региона.

112

Анонимен

преди 5 години

Арп Аслан идва на по-късен етап, когато почвата вече е подготвена. И не е първият селджукски владетел. Слабооо, слабооо... Двойка ти пиша, Левски.

111

Васил Левски

преди 5 години

До 116"първите турци как идват само с 600 конника в Мала Азия."Не те подценявам, напротив - много съм те надценил! Надявам се да си само пиян, та не знаеш какво пишеш. Ако това ти е нормалното състояние ... ибба си ***'ата! Кажи на кака ти Мара, че само конниците на Арпаслан са близо 20,000, и около 35,000 са пехотинците му!

110

Shark

преди 5 години

До 99. Даа, и сщия, който иска да направи Св. София джамия. Нали? Ами тогава джамиите в центъра на София и Пловдив трябва да станат църкви, няма в центъра на най-големите български градове да вият джамии.

109

Анонимен

преди 5 години

"Нали уж бяха християни? Когато стана сега?"Да съм го твърдял???

108

Анонимен

преди 5 години

"Пома ка е помохамеданчен християнин."И това не е вярно. Българите до падането под турско дори не са били изцяло християнизирани. А голяма част от тях приемат исляма или стават богомили и после на по-късен етап пак приемат исляма. И реално помохамеданчени християни са между 1 и 2% от всички българи мохамедани.

107

Анонимен

преди 5 години

След тия избори , който и да е Турция ще е друга. Първо няма да има пари от ЕС както цеше со сега . Да се изсипват милярди в Истанбул. Второ тия от Истанбул не се приемат за азиятци. И ще дърпат за свободен пазар като в ЕС. Свободата на печата ще провокира напрежение ако власта се опитва да го задушава.

106

Джонката

преди 5 години

Вече разчитам повече на изборите в Турция, отколкото в България.

105

Анонимен

преди 5 години

А торбеши, бошнаци и всякакви такива са 1000% потомци на богомилите изгонени при Цар Петър 1-ви..Нали уж бяха християни? Когато стана сега?

104

Анонимен

преди 5 години

Пома ка е помохамеданчен християнин. Това е ставало в края та османската империя за набавяне на платена стража..Абсолютна лъжа. По маците са българи непожелали да приемат християнството и прогонени извън българските земи на юг и югозапад много преди османците да завладеят земите. Затова след идването им с радост приемат исляма.

103

Анонимен

преди 5 години

"И как от всичкото това се пръкна българомохамеданин?"Ами ето, доказателство, че си неук, пък смело пишеш коментари. Гораните са мюсюлмани, но са български етнос въпреки ислямско звучащите си имена. Населението на Македония също знаем какво е. А торбеши, бошнаци и всякакви такива са 1000% потомци на богомилите изгонени при Цар Петър 1-ви. Т.е. пак българска кръв. И как така от двама българи, се роди турчин, хайде кажете ми?

102

Васил Левски

преди 5 години

До БотевКолега, да се благодарим на Бога че на ранна възраст ни взел живота и на двамта ни! Иначе не знам как сме щели да ги изтърпим българските си съплемменици години народ! Да се отблагодарим на турците, че са ни спестили големи мъки и страдания!!

101

Анонимен

преди 5 години

Пома ка е помохамеданчен християнин. Това е ставало в края та османската империя за набавяне на платена стража. Те не знаят и не пишат на турски. Приемат религията за пари и облаги от пашата. Така става и клането в Батак. От Али , който преди това е бил овчар и слуга в Батак.

100

Анонимен

преди 5 години

"Или се раждаш турчин, или не си турчин - с искане не става!"Васил Левски, пак подценяваш. На краставичар краставици продаваш, пак бързаш. Турците са толкова турци, колкото българите са българи. Явно ти си тоя, който не е чел книжки и е наблягал на картинките. Ти си мислиш, че тия етноси на Балканите са капсулирани. Ако беше учил усърдно история, щеше да знаеш първите турци как идват само с 600 конника в Мала Азия. А в Османска империя всички се раждат поданици.

99

Анонимен

преди 5 години

Македоноалбанец, сърбобошняк, българотурчин....много си омесил виноракията и уискиконяка в главата

98

Анонимен

преди 5 години

Баща му е македоно-албанец, твърди се, че е от горански произход, майка му е пo-макиня тоpбешка, а той да не е направен от светия турски дух,.И как от всичкото това се пръкна българомохамеданин?

97

Васил Левски

преди 5 години

Толкова уроци съм дал на българите, че на глухо маггаре да бях дал една десета от тези уроци, щеше да получи поне 3 професорски титли, ама българина - тън-тън .. кънти на кухо!

96

О Тангра

преди 5 години

Българохристияните кои са? Един приятел пита..

95

Анонимен

преди 5 години

"Ти отиди първо до родното място на Ататюрк и кажи, че е българомохамеданин, аз не твърдя, че във Виена са турци."А ти ходи ли? Видя ли? Пита ли? Кога ходи? Баща му е македоно-албанец, твърди се, че е от горански произход, майка му е пo-макиня тоpбешка, а той да не е направен от светия турски дух, по подобие на Исус, че да е турчин? И как от двама мюсюлмани ще е евреин, кажи ми, като си много умен? Оставили са го сам да си избере в тая епоха ли? Или и някакъв еврейски дух също има намеса?