52

Пенсионер

преди 5 години

До КОМУНИСТ 44 Вова не мачка а се опитва да ощипе САЩ.Да внимава много.Никой не може да се еб..ава със САЩ.

51

1

преди 5 години

Крайно време беше,.....браво на РусияСега и в Куба да оворят базата ...Каквото повикало ,това се обадило....

50

Анонимен

преди 5 години

При Коноко Сирия вече изпече десетки вагнери ... Нищо не му пречи да побие на кол главите и на тия в руското посолство барабар с тая на посланика . Русия трябва да разбере че като и се каже че няма място някаде то трябва да аи ходи или ще кърви

49

Я па ти..

преди 5 години

До Анонимен 29 Много силни думи бе , приятел.Цирк , хиени , плячка , разкъсат , престъпление....А да съсипеш една държава и народа да гладува какво е ?

48

Анонимен

преди 5 години

привет от ГерманияБоли ме *** за народите на Венецуела , северна Корея , Сирия ,Турция ,Русия и тем подобни страни с тоталитарни режими ! Който е с руската *** винаги ще мизерува ! Източна Европа е яла руска попара и икономиката на източна Европа все още не може да се съвземе ! Радвам се ,че ЕС е със САЩ , а пази Боже , ако някой ден ЕС обърне политиката си в посока руската *** , аз ще си стегна куфарите за САЩ или Канада , ще продам и последната си риза за билет до Ванкувър и виза !

47

Анонимен

преди 5 години

Ах Русия , ах Русия ,празна е червената кесия !

46

Анонимен

преди 5 години

Той Тръмп вече нарита веднъж Вовката в Сирия, та никога не е късно да повтори.

45

Анонимен

преди 5 години

Наивно е да се смята, че има политик, който може да се опре на Путин.

44

Анонимен

преди 5 години

На тоя рижия има избори боса му.След изборите ще има отговор, може би.Защото губи, въпреки подаръците му на земите с петрол и вода.Скръб.

43

КОМУНИСТ

преди 5 години

Мачкай, Вова!

42

Анонимен

преди 5 години

Откъде го преписа пак, баба ***?

41

Анонимен

преди 5 години

Ооооооооооо.........какво ли ги чака тепърва краварите!!! Целият им селскостопански двор ще завие на умряло!!! Тъпкано ще им се върне за всички безобразия, които извършеха, особенно за тези след 1999.....бомбандирането и разпарчетосването на Югославия!!! Да не говорим за всички арабски и близко-източни "пролети"!!! А особенно пък и като си пъхнала мръ-сни-те лапи в украината!!! Е те затова братушката Путин ще ги напъха обратно между двата им океана!!! П-р-о-к-л-е-т-н-и-ц-и!!! ИДЕ ВИДОВ ДЕН!!!!

40

Анонимен

преди 5 години

Най-добре е да не заемаме ничия страна.И без това нямаме никаква полза от тая работа!

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Мъдри мисли..........само че го това го кажи на нашенското голямо м-а-г-а-р-е паси-то, защото на него му е притрябвало даже атомно оръжие на балканите!!! Че народа ни оскотя след 1989, това го разбрахме вече, но че до толкова да слезе на магарешкото ниво (да ми простят магаренцата!) не съм очаквал!!!!!!!

38

Анонимен

преди 5 години

Откъде го преписа пак, баба ***?

37

Гледна точка

преди 5 години

Тръмп не може да си позволи каквото и да е било срещу Путин, защото яко го държи за топките. Освен ако конгреса не го задължи. Иначе не виждам как?

36

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Хи-хи-хи...........виждам как нещас-тните соро-со-и-д-ни джен-дърчета почват да вият на умряло!!!! Кеф...кеф...........!!! Ако е въпрос за мизерията.......ТЯ Е ПЪРВО В ГЛАВАТА ТИ и в родината ни, докъдето ни докараха прок-лети-те нагло-сакси! А ти, като си им поддръжник.......куфарчето-летището-краварския обор!!!! Хи-хи-хи.......само гледай, ако се опиташ да целунеш някоя тяхна к....ва, да не влезеш в пан-делата, защото няма да имаш пари да се откупиш!!! Айде джа в обора им....

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Е какво им остава след като Тръмп им натри носа през миналата седмица. Само да повторят или измислят някоя нова дребна лъжа .

34

До 32 привет от герм

преди 5 години

Арсектирбегендарсороски. Кво се прайш , ча си у германия кат пишеш у социа

33

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРусия никога не е подтискала държавите от източния блок,нито ги е командвала какво да правят в полза на държавите си и какво да не правят,дори Варшавския договор е създаден след НАТО,като отговор на НАТО,но не сме имали и един руски войник в държавата си,западните държави са много по-подчинени,по-ограничени и зависими.